Un somn sanatos cu Magielle

Chiar daca criza permanenta de timp ne indeamna de multe ori sa furam din orele de somn, acesta este esential pentru sanatatea noastra. Sunt multi factori care determina calitatea somnului.

Este important sa nu ne culcam cu stomacul plin, sa dormim intr-o camera bine aerisita, salteaua si perna sa asigure o pozitie corecta coloanei vertebrale, sa tinem in frau asaltul acarienilor si lista poate continua.

Mai este insa un element pe care il neglijam de prea multe ori. Pijamaua si halatul. Este extrem de important sa nu suferim de frig dar nici de cald, pijamaua sa fie comoda, sa nu ne stranga, materialul sa fie placut, capabil sa absoarba eventuala transpiratie, sa nu produca iritatii sau alergii. Pentru aceasta trebuie avuta in vedere atat croiala, cat si materialul din care este confectionata. Sunt o serie de matriale plastice care, in afara de faptul ca se incarca electrostatic in mod excesiv, irita pielea si pot produce o serie de alergii extrem de neplacute.
magielle
De aceea, sunt de preferat tesaturile din bumbac si fire de bambus si din fire sintetice speciale care protejeaza pielea si nu ne supun riscului diferitelor iritatii. Dar mai este un aspect care nu ar trebui neglijat. Calitatea somnului depinde nu doar de conditiile fizice, temperatura, aer, materialul pijamalei, ci poate in primul rand de starea psihica. E greu sa ai un somn odihnitor atunci cand te culci plictisita, nervoasa si nemultumita.

“Haina face pe om” este un proverb care se aplica si aici. Cand te simti bine in pielea ta ai o alta stare de spirit si vei avea si un alt somn, mult mai odihnitor si te vei trezi cu alt chef de viata. Este esential ca inainte de a ne culca sa ne inducem o stare de bine, de multumire, sa ne simtim frumoase, admirate si dorite. Este, in acelasi timp, un mod de a-i da atentie si partenerului, de a creea o atmosfera tandra, degajata si plina de afectiune. De aceea, alegerea pijamalei nu este doar o problema de cochetarie, ci in magielleprimul rand o grija fata de sanatatea noastra.

O oferta de pijamale de cea mai buna calitate, cu modele moderne, placute si comode, la preturi absolut corecte ne sta la dispozitie oricand, fara sa abuzeze de timpul nostru, la un click distanta, la www.magielle.ro.


Lasati-va inspirata de recomandarile Magielle! Pentru mai multe detalii despre produse accesati
www.magielle.ro!