MenstraCalm – solutia naturala impotriva durerilor menstruale

Sindromul premenstrual (SPM) este o combinatie de modificari emotionale, fizice, psihologice si de dispozitie care apar dupa ovulatie si in mod normal se diminueaza odata cu instalarea menstruatiei. Cand simptomele premenstruale interfereaza cu relatiile sau responsabilitatile, acestea sunt denumite sindrom premenstrual (SPM).

Aproximativ trei din fiecare patru femei care au menstruatie trec prin acest sindrom premenstrual; sunt afectate in special femeile intre 26 si 40 de ani. Mai mult, schimbarile fizice si emotionale care fac parte din sindromul premenstrual pot fi mai mult sau mai putin intense cu fiecare menstruatie.

Stresul si problemele emotionale nu au fost desemnate de catre medici drept cauze ale PMS, insa acestea inrautatesc starea unei femei afectate deja de sindromul premenstrual. De asemenea, ciclul neregulat si durerile din timpul acestuia pot provoca mari neplaceri si discomfort, fiind deseori insotite si de alte simptome cum ar fi: greata si varsaturi, diaree sau constipatie, crampe abdominale, dureri de spate, lipsa tonusului, nervozitate si instabilitate emotionala, cefalee, dureri ale sanilor.

Poti evita simptomele premenstruale cu ajutorul unui tratament simplu, special conceput pentru tine, natural si fara efecte secundare.

MenstraCalm este remediul natural ce combina fitonutrienti, extracte din plante, vitamine si minerale pentru a oferi suportul necesar ameliorarii simptomatologiei in perioada dinainte si din timpul ciclului menstrual.

Proprietatile produsului sunt de a regla ciclul menstrual, de a reduce manifestarile sindromului premenstrual si sangerarile uterine anormale.

MenstraCalm are efect antispastic, antiosteoporotic si antioxidant. Este recomandat si ca adjuvant in tratamentul infertilitatii hormonale feminine. In plus daca suferiti de sindromul ovarului polichistic sau endometrioza va reduce manifestarile, respectiv dimensiunea si numarul nodulilor in afectiuni benigne ale sanului si durerea asociata acestora (mastopatiile). Eficienta produsului poate fi demonstrata si in cazul anemiilor.

Datorita calitatii produsului si a compozitiei sale 100% naturale veti uita complet de simptomele sindromului premenstrual si de durerile neplacute cauzate de menstruatie.

Asadar, alegeti garantia calitatii, pentru a va imbunatati sanatatea si pentru a fi mereu plini de viata!

Secom activeaza pe piata de produse parafarmaceutice, segmentul de suplimente alimentare si este unic importator a 9 branduri de produse naturale care acopera o gama larga de afectiuni.

Pentru mai multe detalii despre gama de produse Secom dati clic aici!