Frumusete si ingrijire cu produse BIO

Cappuccino BIO antistres Ganoderma

Brand: Coffee for life Ganoderma
Pentru un echilibru natural al organismului
Deliciu impotriva stresului

Beneficii principale: Un amestec unic de cafea arabica decofeinizata cu gust inconfundabil si dizolvare instantanee, pentru cei care iubesc specialitatile de cafea, cat si pentru cei care nu doresc sa consume cofeina in special dupa-amiaza si in orele tarzii ale serii.
Recomandari: O cafea instant speciala, fabricata dintr-un amestec unic de cafea arabica decofeinizata, lapte de cocos si zer BIO, al carei gust inedit este dat de siropul de artar BIO si extractul din plante. Avand un continut scazut de cofeina, Capucino BIO antistres Ganoderma nu determina aparitia starilor de anxietate, iritabilitate, tensiuni si dureri musculare, indigestie, insomnie sau deteriorarea imunitatii. In plus, ajuta la reglarea functiilor organismului, eliminarea toxinelor si indepartarea stresului

Gel anticelulitic cu plante BIO Krauter

Te inhiba kilogramele in plus? Da-le la o parte in mod sanatos, BIO!
Gelul anticelulitic cu efect termic actioneaza local, incalzind tesuturile, stimuland micro-circulatia si intarirea musculaturii.
Beneficiile produsului: Gelul are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa, permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a grasimii acumulate sub piele. Combinatia speciala dintre menta si rozmarin provenite din medii controlate biologic ajuta la imbunatatirea regenerarii celulare, diminuarea fragilitatii capilare, imbunatatirea texturii, netezirea si tonifierea pielii.
Recomandari: Este recomandat pentru utilizare zilnica, pentru orice tip de piele.
Mod de folosire:Gelul se aplica zilnic pe zonele afectate, curatate in prealabil, masand circular.

Ciorapi pentru picioare usoare BIO STYLE

Brand: BIO STYLE
Pentru ingrijirea picioarelor
Gata cu picioarele grele!

Beneficii principale: Unicitatea acestui articol inovativ se datoreaza combinatiei dintre efectul relaxant dat de microcapsulele active si excelentul aspect estetic.
Recomandari: Algele marine inserate in tesatura ii confera ciorapului efectul tonifiant, regenerant si antistres, favorizand drenajul limfatic si contribuind la diminuarea retentiei hidrice. Chilotul este complet transparent, clinul dublat cu bumbac si cusatura plata. Firul dublu acoperit ii confera o rezistenta remarcabila.
Mod de utilizare: Tratamentul rezista la 5 spalari (cu sapun sau detergent cu PH neutru). Principiile active se elibereaza putin cate putin in contact cu pielea. Desi efectul este simtit imediat, este indicat ca tratamentul sa dureze minim 2 saptamani.

Ciorapi anticelulita BIO STYLE

Beneficii principale: Ciorapii anticelulita BIO STYLE reprezinta un articol indicat persoanelor care au probleme cu celulita. Efectul anticelulitic forte se datoreaza combinatiei unice dintre tratamentul cu microcapsule active si chilotul modelator.
Recomandari: Microcapsulele pe baza de substante vegetale active (alge, lecitina, cafeina, ruscus aculeatus, centella asiatica, hedera helix, chondrus crispus) vor reduce grasimile, volumul si celulita de pe burta, fese si picioare. Chilotul modelator contine benzi care aplatizeaza abdomenul, sustine sezutul si maseaza soldurile si coapsele. Clinul este dublat cu bumbac, iar cusaturile sunt plate, ceea ce ii confera un plus de comoditate.
Mod de utilizare: Tratamentul rezista la 6 spalari (cu sapun sau detergent cu PH neutru). Principiile active se elibereaza putin cate putin in contact cu pielea. Desi efectul este simtit imediat, este indicat ca tratamentul sa dureze minim 3 saptamani.

Ciorapi pentru imbunatatirea circulatiei BIO STYLE

Beneficii principale: Ciorapii pentru imbunatatirea circulatiei BIO STYLE reprezinta un articol indicat persoanelor care au probleme cu circulatia sanguina periferica, inclusiv varice si care vor sa fie in pas cu moda.
Recomandari: Unicitatea este data de combinatia intre compresia gradata si tratamentul cu microcapsule active ce contin substante vegetale: aloe, gingko biloba, ginseng, centella asiatica si ceai verde. Purtand acesti ciorapi nu iti vei mai simti picioarele grele sau obosite, acestea nu se vor mai umfla si nu te vor mai durea. Chilotul cu model, clinul dublat cu bumbac si cusatura plata sporesc confortul dat de acest colant.
Mod de utilizare: Tratamentul rezista la 6 spalari (cu sapun sau detergent cu PH neutru). Principiile active se elibereaza putin cate putin in contact cu pielea. Desi efectul este simtit imediat, este indicat ca tratamentul sa dureze minim 3 saptamani.
tara de provenienta: Italia

Crema de zi BIO PHYTO Aqua Bio

Brand: Aqua bio
Conceptul ideal de ingrijire a pielii, creat pentru a combate primele semne ale imbatranirii!

Beneficii principale: Crema de zi BIO PHYTO Aqua Bio rasfata pielea, ingrijind-o delicat, cu delicatete de matase si cu un parfum inspirator.
Recomandari: Formula bogata dar usoara de rodii, guava, mir indian, proteine de hibiscus si o inovatie anti-imbatranire formata din bioflavonoide foarte eficiente hraneste si confera fermitate pielii si furnizeaza protectie naturala impotriva radicalilor liberi. Recomandat femeilor cu varsta de peste 30 de ani.
Certificari: BDIH
tara de provenienta: Germania
Pret: 129.99 lei

Crema de noapte BIO PHYTO Aqua Bio

Beneficii principale: Energie de frumusete pura, al carui efect concentrat se dezvolta pe timpul noptii. Ingrijire regeneratoare, hidratanta, intensiva.
Recomandari Formula din plante de rodii, guava, mir indian, proteine de hibiscus si o inovatie anti-imbatranire formata din bioflavonoide foarte eficiente sustine in mod optim regenerarea naturala a pielii. Recomandat femeilor cu varsta de peste 30 de ani.
Mod de utilizare: Pentru un rezultat optim se va aplica zilnic, pe fata si decolteu, seara inainte de culcare.
Certificari: BDIH
tara de provenienta: Germania
Pret: 149.99 lei

Pastile BIO pentru cresterea parului Life Impulse

Brand: Life Impulse
Pentru ingrijirea parului
Frumusete naturala din interior!

Beneficii principale: Pastilele au la baza o combinatie pretioasa de ingrediente BIO precum drojdia uscata si valoaroasa vitamina C provenita din cirese acerola, ce ajuta la cresterea sanatoasa a parului.

Bucati: 120 pastile
Recomandari: Drojdia obtinuta din culturi biologice contine o cantitate importanta de keratina (necesara pentru par si unghii sanatoase) si colagen (pentru o piele sanatoasa). Vitamina C din ciresele acelora este esentiala pentru procesele metabolice, ajuta la fortificarea sistemului imunitar si la mentinerea unui aspect general placut. Acerola este fructul cu cel mai ridicat continut de vitamina C naturala. Pastilele sunt bogate in vitamine, minerale si microelemente. Au efect benefic asupra bebelusului si mamei in timpul sarcinii si in timpul perioadei de alaptare. Consumarea lor se recomanda in cazul vietii active, stresului, dar si pentru perioadele de convalescenta.

Pentru mai multe detalii despre produse, accesati site-ul www.life-care.ro