Protectie maxima impotriva radiatiilor UV cu Gama Iwostin Solecrin

Radiatiile UV sunt deosebit de periculoase pentru piele. Unul dintre cele mai grave efecte ale actiunii radiatiilor ultraviolete asupra pielii este reprezentat de mutatiile ADN-ului, care pot sa reprezinte o cauza a aparitiei cancerului. Un efect inevitabil al bronzarii excesive il reprezinta imbatranirea accelerata a pielii.

Unele dintre aceste efecte sunt vizibile aproape imediat dupa expunere, altele se produc de-a lungul anilor, in urma acumularii efectele actiunii rezelor solare.

Utilizarea produselor care protejeaza de radiatiile ultraviolete poate preveni aparitia arsurilor solare, reactiilor fototoxice si fotoalergice si reduce riscul de aparitie a cancerului de piele. Evitarea producerii arsurilor solare este esentiala in prevenirea aparitiei melanomului malign. S-a dovedit actiunea preventiva a produselor cosmetice de protectie solara impotriva unor modificari cum ar fi keratinizarea solara sau imbatranirea prematura a pielii sub actiunea soarelui. Aceste produse reprezinta, in acelasi timp, un element de baza in tratamentele dermatologice (de exemplu, in inlaturarea petelor de pe piele). Trebuie retinut ca utilizarea produselor de protectie solara este necesara pe intreaga perioada a anului, pentru a asigura pielii un aspect sanatos si frumos.

Lansata de curand in Romania, gama dermocosmetica pentru protectie solara Iwostin Solecrin asigura o protectie eficienta a pielii din interior (Antileukine 6) si din exterior (sistem de filtre minerale si chimice), prevenind arsurile pielii, deteriorarea ADN-ului celular, imbatranirea prematura a pielii si aparitia petelor pigmentare.

Produsele din gama Iwostin Solecrin sunt recomandate pentru protectia solara a pielii sensibile si alergice, tulburari pigmentare (albinism, pete pigmentare), cicatrice si nev melanocitar (alunite), precum si pentru prevenirea aparitiei fotodermatozelor (herpes, eczema solara).

Pentru ca pielea copiilor este diferita de pielea adultilor (fiind mai subtire), iar mecanismele de aparare impotriva radiatiilor UV nu sunt inca mature (in piele exista un numar redus de celule producatoare de melanina), are o predispozitie marita la arsuri solare, iar efectele negative ale radiatiilor UV sunt de cele mai multe ori ireversibile, cei mici trebuie protejati cu cea mai mare grija impotriva soarelui. De aceea, toate produsele gamei Iwostin Solecrin au primit avizul pozitiv al Centrului de Sanatate a Copilului din Polonia si sunt recomandate a fi folosite pentru copii si nou-nascuti cu varsta peste 6 luni.

Pe baza de apa termala de Iwonicz Zdroj, produsele gamei Iwostin Solecrin sunt hipoalergenice, nu contin coloranti sau parfum.