Litotritia-tratament pentru litiaza renala sau uretrala

Ne face placere sa va comunicam ca din luna Ianuarie 2009 la CLINICA DE DIAGNOSTIC GRAL MEDICAL functioneaza un centru privat de litotritie.

Centrul este dotat cu aparatura de ultima generatie (MODULITH SLK) si cu o echipa medicala formata din medici cu inalta calificare si practica indelungata in domeniul urolitiazei. ESLW (LITOTRITIA EXTRACORPOREALA CU UNDE DE SOC) prezinta ca avantaj noninvazivitatea si timpul de recuperare foarte scurt dupa interventie.

Prin urmare, pacientii cu litiaza renala sau ureterala (calculi sub 2 cm) vor avea posibilitatea de a se trata fara bisturiu, cu ajutorul undelor de soc produse pe piele si orientate direct catre calcul (vizualizat ecografic).
Acestea tintesc si pulverizeaza calculul in fragmente mici ce pot fi eliminate prin urina.
Este tratamentul de electie in cazul calculilor cu diametru sub 2 cm sau a calculilor din ureterul lombar sau pelvin, rata succesului terapeutic fiind de 80-90%.
Eliminarea fragmentelor se face in timp (zile, chiar saptamani).

Posibilitatea efectuarii unei metode moderne si neinvazive in conditii de ambulatoriu scuteste bolnavul de disconfortul unei internari si urgenteaza vindecarea pacientului fara a apela la bisturiu.

Directionarea pacientilor dumneavoastra spre clinica noastra se poate realiza cu biletul de trimitere decontat de CASMB dupa o programare.

Pentru alte relatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
Clinica de Diagnostic Gral Medical:

Str. Traian Popovici, nr. 79-91, Sector 3, Bucuresti
Tel./Fax. 021.323.00.00/(02)
E-mail: [email protected]
Web: www.gralmedical.ro