Un cadru unic pentru stomatologia sub anestezie generala sau sedare

Clinica Medical Town din Timisoara, condusa de medic primar ATI, Dr. Corneliu Cornea, isi deschide portile pentru specialistii in stomatologie si chirurgie maxilo-faciala pentru efectuarea procedurilor stomatologice sub anestezie generala sau sedare, intr-un cadru sigur.

Clinica integreaza un cabinet stomatologic complet utilat, precum si o sala de operatii pentru interventii complexe, monitorizarea pacientilor fiind realizata de echipa de medici si asistente ATI.

O viziune moderna

Intelegand frica si anxietatea deseori asociate cu vizitele la stomatolog, Dr. Cornea, cu peste 15 ani de experienta internationala in anestezie si terapie intensiva, a implementat la Timisoara utilizarea anesteziei generale si a sedarii in interventiile stomatologice. Aceste tehnici fac procedurile dentare accesibile si confortabile chiar si pentru cei mai reticenti pacienti.

Medical Town integreaza standardul de siguranta al unui bloc operator, atat in proceduri, cat si in tehnologie.

Avantaje si beneficii pentru pacienti

Pentru toti pacientii, adulti si copii de peste 3 ani cu grad crescut de anxietate, toleranta scazuta la durere, cu nevoi speciale, sau multiple probleme de sanatate, Medical Town ofera un cadru sigur si performant pentru realizarea procedurilor stomatologice. Utilizarea anesteziei generale sau a sedarii ofera numeroase beneficii, printre care:

1. Eliminarea disconfortului si a durerii: Pacientii nu simt durerea sau disconfortul in timpul procedurilor, ceea ce face experienta mult mai placuta.
2. Tratamente multiple intr-o singura sesiune: Anestezia generala permite realizarea mai multor tratamente in cadrul unei singure sedinte, economisind timp si reducand numarul de vizite la stomatolog.
3. Gestionarea anxietatii dentare: Pentru pacientii cu frica de dentist, sedarea reprezinta o solutie ideala, asigurand o experienta fara stres.
4. Proceduri pentru pacientii cu nevoi speciale: Anestezia generala este esentiala pentru tratamentul pacientilor cu nevoi speciale sau cu diverse afectiuni medicale care fac dificila colaborarea in timpul procedurilor dentare.
5. Reflexul de voma: Pacientii cu sensibilitate crescuta a reflexului de voma, care ii impiedica sa efectueze proceduri stomatologice de rutina.
6. Pacienti cu probleme de sanatate multiple: Pacientii cu probleme cardiace, afectiuni pulmonare sau diabet care necesita monitorizare pe toata durata procedurilor.

Oferind tratamente sub anestezie generala sau sedare, clinica Medical Town isi propune sa transforme modul in care pacientii percep ingrijirea dentara, punand accentul pe confort, siguranta si calitate. Medical Town se afla in incinta Iulius Town Timisoara - in cladirea United Business Center 0.

Pentru informatii suplimentare, atat pacientii cat si medicii stomatologi pot contacta echipa la numarul +40 742 202 201 sau direct prin pagina Medical Town Timisoara.