Spirulina, o comoara pentru sanatate!

Spirulina, o alga verde-albastruie, este recunoscuta pentru continutul sau bogat de proteine, vitamine, minerale si antioxidanti, oferindu-ti o sursa excelenta de nutrienti esentiali pentru un stil de viata sanatos si echilibrat.

De ce sa alegi spirulina produsa in Grecia de la Mediteranea Gourmet?

In 1991, domnul Evangelos Koultsiakis incepe productia de spirulina si este primul producator grec din Europa. In 2009, alaturi de doamna Eleni Tzimba, creeaza Hellenic Bio-Spirulina, unitatea de producere a spirulinei.

Spirulina organica produsa in Grecia este cea mai calitativa spirulina din lume, deoarece este produsa in sere si rezervoare de apa dulce, pe care am avut ocazia sa le descoperim intr-una din vizitele noastre pe taramurile Greciei.

Spirulina bio greceasca este cultivata in rezervoare termometalice, cu metode tehnologice moderne, cu saruri nutritive, fara insecticide si conservanti. Rezervoarele sunt monitorizate zilnic de catre personalul specializat care are grija sa verifice modul in care se dezvolta spirulina si calitatea excelenta a acesteia inainte de a fi recoltata. Cand rezultatele masuratorilor arata ca spirulina este gata de recoltare, aceasta ajunge intr-un separator unde biomasa este separata de lichid.

Se colecteaza apoi in galeti speciale pentru alimente si apoi se intinde pe blaturile de uscare, astfel incat sa se usuce si sa formeze coaja de spirulina. De acolo, coaja este supusa prelucrarii necesare pentru forma sa finala.

Producerea spirulinei bio grecesti are loc in Therma din Nigrita, Serres. Este un loc binecuvantat cu un camp geotermal bogat, care face posibil ca spirulina sa se dezvolte in conditii ideale. Nu este o coincidenta ca spirulina produsa in acest loc special este considerata de cea mai buna calitate din lume.

Descopera magia spirulinei sub forma sa naturala, in fulgi! Alege sa iti hranesti corpul cu cele mai bune proteine, vitamine si antioxidanti pe care natura le ofera. Iar acum, cand cumperi de Mediteranea Gourmet 5 cutii de spirulina fulgi, primesti una gratis!

Alege spirulina sub forma de tablete si fa-ti rutina de ingrijire a sanatatii mai usoara ca niciodata! Cu fiecare comprimat, te apropii mai mult de un stil de viata echilibrat si plin de vitalitate. Nu rata oferta noastra speciala: cumperi 2 cutii de spirulina tablete si o primesti pe a treia cu 50% discount!