Impactul plantelor asupra functionarii creierului si performantei mintii

PERFORMA EXAM este o formula originala, creata de la specialistii LIFE, care au inclus in aceste capsule cele mai recente descoperiri referitoare la optimizarea functionarii creierului. Produsul are ca ingrediente principale extractele de salvie si salvie spaniola, patentate sub numele de Cognivia. Un studiu clinic a aratat ca o doza din aceste extracte, echivalenta a 2 capsule de PERFORMA EXAM, face creierul mai rapid, mai precis si mai performant. Efectul apare la o ora dupa administrare si dureaza 5 pana la 7 ore, ulterior. Este un produs revolutionar, ce poate ajuta un numar imens de copii, adulti si varstnici. Iata in ce fel:

Memoria: PERFORMA EXAM si stocarea amintirilor

Extractele de salvie si rozmarin, din acest produs, contin compusi cum ar fi acidul rozmarinic si salvigenina, ce imbunatatesc memoria lucrativa. Mai exact, ne ajuta sa invatam sau sa ne documentam rapid, dar si sa accesam ceea ce am memorat, recent sau pe termen lung.

Atentia: PERFORMA EXAM si acuitatea mintii

Cercetari recente indica faptul ca extractele de salvie pot avea un impact semnificativ asupra atentiei si concentrarii, crescand activitatea corticala in zonele implicate in procesele de atentie. Este un „elixir” pentru elevii care se mobilizeaza greu la invatat, dar si pentru adultii care simt ca nu pot fi concentrati in timp ce calculeaza, scriu, programeaza etc.

Creativitatea: PERFORMA EXAM si... izvorul inspiratiei

Studiile au evidentiat ca anumiti compusi din salvie, rozmarin si ashwagandha imbunatatesc gandirea creativa, influentand activitatea cerebrala in regiunile asociate cu inventivitatea si rezolvarea problemelor. Asadar, chiar si lipsa de idei sau inspiratie si-a gasit un leac gratie specialistilor LIFE.

Rezistenta la stres: PERFORMA EXAM si adaptarea emotionala

Cercetatorii au descoperit ca ashwagandha, salvia sau uleiul esential tamaie sacra influenteaza nivelurile de cortisol si al altor markeri de stres, fiind un real sprijin in gestionarea stresului si a anxietatii, la serviciu sau la scoala.Vizualizarea spatiala: PERFORMA EXAM si construirea „hartilor mentale”

Studii de neuroimaging (utilizarea imagisticii cerebrale intr-un cadru clinic) arata ca anumiti compusi din salvie, ulei de tamaie sacra si rozmarin influenteaza procesele de vizualizare spatiala. Mai exact, PERFORMA EXAM ne ajuta sa ne imbunatatim orientarea in spatiu si chiar planificarea prin imagini, moduland activitatea in cortexul parietal, care este crucial pentru prelucrarea informatiilor spatiale.

Limbile straine si abilitatile lingvistice - PERFORMA EXAM si arhiva cuvintelor

Cercetarile efectuate asupra salviei, rozmarinului si musetelului roman au evidentiat potentialul acestora de a imbunatati invatarea limbilor straine si abilitatile lingvistice, incurajand cresterea vocabularului si pronuntia corecta.

Gandirea analitica - PERFORMA EXAM si „microscopul mintii”

Mai multe studii au aratat ca anumiti compusi din ashwagandha, salvie si uleiul de tamaie sacra pot spori gandirea analitica. Aceasta, deoarece aceste ingrediente influenteaza activitatea in cortexul prefrontal, o regiune cheie pentru procesele cognitive superioare.

Energie si Vitalitate - PERFORMA EXAM si generatorul energetic

Cercetarea sugereaza ca extractele salvie pot influenta nivelurile de energie mentala, imbunatatind astfel performanta in sarcinile zilnice si la locul de munca. De asemenea, un studiu clinic a aratat ca utilizare Cognivia, ingredientul principal din PERFORMA EXAM, a redus foarte mult senzatia de oboseala in timpul antrenamentelor sportive.

CONCLUZIE

PERFORMA EXAM are efecte mai mult decat semnificative asupra functionarii creierului si a performantei cognitive umane. Iar aceasta idee este sustinuta de zeci de studii si cercetari din domeniul neurostiintelor si psihologiei cognitive. Cu toate acestea, este important sa se sublinieze ca PERFORMA EXAM, desi are efecte extraordinare, trebuie „ajutat” de un stil de viata sanatos si de stropul de vointa pentru mobilizare creierului in procesele intelectuale.

Remediul natural PERFORMA EXAM este disponibil in sute de magazine naturiste din toata tara, direct pe site-ul producatorului: www.life-bio.ro sau la numarul de telefon 0736 371 516.