Cum generezi colagen, care creste elasticitatea pielii cu 89% si reduce ridurile superficiale si profunde cu 30%?

Ce este colagenul? De ce este atat de important? Colagenul este o proteina si cel mai important bloc de constructii din corpul uman. Cuprinde peste o treime din proteinele corpului tau. Constituie 75% din pielea ta. In articulatiile tale, colagenul constituie 70% din cartilaj si pana la 90% din tendoane si ligamente. Colagenul creste fluxul de sange la nivelul scalpului, ajutand parul sa se hraneasca cu nutrienti pentru crestere, formand un par mai gros si mai puternic. Colagenul reprezinta 30% din oasele tale si serveste ca liant pentru calciu.

BioSil®, primul generator avansat de colagen, fabricat in Belgia si premiat international, contine formula patentata ch-OSA®. Acidul ortosilicic stabilizat pe colina - ch-OSA® joaca un rol crucial in eliberarea de siliciu catre celulele corpului, reprezentand sursa majora din acest microelement. Conform cercetarilor, complexul ch-OSA® creste elasticitatea pielii cu 89% si reduce ridurile superficiale si profunde cu 30% in 20 de saptamani. Parul arata mai stralucitor si cu mai mult volum prin cresterea diametrului firului de par cu 12.8% in 36 de saptamani. Iar unghiile devin mai puternice si le scade friabilitatea cu 26% in 20 de saptamani.

In studii clinice controlate placebo realizate dublu-orb, s-a demonstrat ca formula ch-OSA® influenteaza aspectul parului si al unghiilor, precum si gradul de hidratare si de elasticitate a pielii.

Pielea, parul, unghiile si articulatiile sanatoase sunt elemente cheie ale unei exprimari de sine increzatoare, iar BioSil isi propune sa inspire femeile din Romania sa-si exprime zilnic frumusetea, asa cum simt si doresc.

Promotor al ideii ca frumusetea vine din interior, sub umbrela Emotii fara filtru, BioSil a derulat in perioada 16 ianuarie- 26 februarie, campania #EmotiiReale, provocandu-le pe femeile din Romania de a se exprima emotional in 2023. Potrivit reprezentantilor companiei, campania si-a propus atat un rol functional, ajutandu-le pe femeile din Romania sa isi mentina corpurile tinere, cat si un rol emotional, incurajandu-le pe acestea sa aiba increderea de a se exprima asa cum simt.

Leapsa de frumusete, autenticitate si emotii fara filtru

BioSil a lansat pe la inceput anului provocarea de #EmotiiReale, in care ambasadoarele campaniei posteaza in fiecare zi pe platforma sociala BeReal, impartasind experientele lor legate de nevoia de a te exprima emotional cu tot corpul si de fi tu insati, atat pe retele sociale cat si in viata de zi cu zi. Campania se desfasoara sub forma de leapsa pe parcursul celor 6 saptamani, in fiecare saptamana contul fiind preluat de o noua ambasadoare.

Campania s-a centrat in jurul ideii de #EmotiiReale, tocmai pentru a le incuraja pe femeile din Romania sa aiba increderea de a se exprima asa cum sunt si simt ele.
Astfel, Ana Morodan, Emily Burghelea, Nicolle Stanese, Diana Parvu, Marilu Dobrescu si Andra Udrea sunt cele 6 ambasadoare BioSil care au raspuns provocarii de 7 zile de #EmotiiReale pe BeReal. Noua retea sociala, BeReal, desemnata aplicatia anului de catre AppStore, este o platforma care incurajeaza interactiunile reale si socializarea nefiltrata.

Colagenul, proteina tineretii

Asadar, multiple studii demonstreaza legatura directa intre cantitatea de colagen si elasticitatea pielii, fiind cunoscut faptul ca, datorita proprietatilor hidratante, colagenul ajuta la prevenirea si diminuarea celulitei si la reducerea circumferintei coapselor, a soldurilor si a abdomenului, la reducerea petelor pigmentare de pe fata si maini, imbunatatind in acelasi timp si circulatia sanguina din zona periferica. Si, desigur, colagenul este eficient impotriva primelor riduri de expresie.

Acesta este motivul pentru care colagenul este cunoscut sub numele de Proteina Tineretii. De fapt, unii oameni de stiinta spun ca „imbatranirea, in parte, nu este altceva decat rata de scadere a productiei de colagen”