Apiterapia, maladiile Parkinson si Alzheimer

In acest articol vom afla cateva elemente utile despre terapia complementara a unor boli pentru care exista prea putine solutii: maladiile neuro-degenerative. Numele lor ne dau fiori: Parkinson, Alzheimer – toti cei care au avut contact cu un pacient cu astfel de diagnostic tin minte foarte bine manifestarile bolii. De ce? Pentru ca este traumatizant sa vezi oameni inteligenti si independenti pierzandu-si luciditatea, capacitatea de a se deplasa, de a se ingriji singuri. Vom prezenta, in continuare, cum actioneaza apiterapia in aceste situatii, dar si un remediu inovator pe baza de ingrediente apicole si extracte vegetale.
 
Ce este APITERAPIA?

Numele sau vine de la apis, care in limba greaca inseamna „albina”. Apiterapia cuprinde toate aplicatiile medicale ale produselor stupului, cum ar fi: mierea, laptisorul de matca, polenul, ceara etc. in ultimele decenii, apiterapia a luat un elan extraordinar la nivel mondial. si aceasta datorita rezultatelor terapeutice remarcabile obtinute in domeniul bolilor infectioase, endocrine, imune, neurologice. si mai puternica de cate apiterapia s-a dovedita a fi „fiica” ei mult mai sofisticata: API-FITOTERAPIA.

Ce este API-FITOTERAPIA?

E o forma de terapie relativ noua si cu un potential terapeutic urias, deoarece utilizeaza simultan produsele apicole si extractele din plante. Aceste ingrediente se potenteaza reciproc, dand adesea rezultate surprinzator de bune in afectiunile pediatrice, neurologice, geriatrice, oncologice etc. Probabil, cele mai spectaculoase rezultate se obtin in tratarea bolilor sistemului nervos. in acest domeniu, exista un produs inovator romanesc, pe care va invitam sa-l cunoasteti in continuare.

Ce este NEUROREVEN

Este un produs in miere, cu nu mai putin de 9 ingrediente, creat si fabricat in Romania. Acest remediu este considerat un tonic si regenerativ natural pentru sistemul nervos. El previne deteriorarea celulelor nervoase si mentine nealterate legaturile neuronale. NEUROREVEN este dedicat sustinerii si recuperarii facultatilor cognitive, dar si a functiilor neuromotorii normale.

Medicii care au recomandat acest produs in ingrijirea complementara a bolnavilor de Alzheimer, Parkinson sau cu sechele post-AVC au fost surprinsi de imbunatatirile care apar in urma administrarii NEUROREVEN. in cazul unor pacienti, s-a constatat o asa-numita „explozie de vindecare”, pacientii recuperandu-si, la un moment dat in timpul curei, capacitati cognitive si chiar motorii.
Dupa luni de cura, exista un moment cand, ritmul in care pacientii isi recupereaza capacitatea de vorbire, unele amintiri, capacitate de deplasare etc. devine atat de intens incat se poate vorbi de o „explozie” de vindecare.
  
Cura cu NEUROREVEN in maladia ALZHEIMER

Ce este si cum se manifesta maladia ALZHEIMER

Este forma de dementa cel mai des intalnita, aparand in general dupa varsta de 65 de ani. in maladia Alzheimer, celulele cerebrale se degradeaza treptat si mor, cauzand progresiv pierderi de memorie. Initial, este afectata memoria pe termen scurt, iar apoi memoria pe termen lung. Specifice maladiei Alzheimer sunt si problemele de orientare, de coordonare neuromotorie, dezechilibrele emotionale.

Cum actioneaza ingredientele NEUROREVEN in maladia ALZHEIMER

Conform informatiilor furnizate de medicii care au in tratament pacienti cu aceasta afectiune, primul efect care apare este scaderea gradului de agitatie al bolnavului. intr-un grad mai mare sau mai mic, pacientii devin complianti, fiind mai usor de colaborat cu ei de catre ingrijitori si personalul medical. Un alt efect al NEUROREVEN este imbunatatirea somnului, ca durata, ca usurinta in adormire si numar de treziri nocturne. Efectele asupra memoriei apar, de regula, dupa 2-4 luni de cura si se refera deopotriva la memoria pe termen lung si pe termen scurt. Capacitatea de vorbire coerenta si dialog are imbunatatiri cu caracter „pulsatoriu”, crescand frecventa acceselor de luciditate.

Maladia ALZHEMER - sinteza unui caz

Pacienta de 75 de ani prezinta simptome specifice: vorbeste incoerent, avand multe episoade de delir si nu isi recunoaste sotul sau alte rude. incepe sa ii fie administrat produsul NEUROREVEN: 2 lingurite dimineata si 2 lingurite seara. La controlul de la 6 luni, sunt notate urmatoarele imbunatatiri: pacienta este mai calma, se odihneste mult mai bine (s-a redus agitatia nocturna). De asemenea, prezinta progrese in vorbire si in orientarea temporala, devenind si mult mai coerenta, mai clara in exprimare. Au aparut, din nou, momente in care isi recunoaste familia, putand relationa cu cei dragi normal, pentru perioade de timp de ordinul orelor.
 
Cura cu NEUROREVEN in maladia PARKINSON

Ce este si cum se manifesta maladia PARKINSON
Este o afectiune degenerativa a sistemului nervos, ce afecteaza capacitatile locomotorii ale pacientului, cauzata de pierderea treptata a neuronilor care produc dopamina. Maladia Parkinson cauzeaza incetinirea miscarilor, rigiditate articulara si musculara, pierderea echilibrului, probleme de vorbire, spasticitate musculara involuntara cu caracter permanent (manifestat prin tremurat).
 
Cum actioneaza ingredientele NEUROREVEN in maladia PARKINSON

La fel ca si in maladia Alzheimer, administrarea remediului NEUROREVEN are ca prime efecte schimbarea fundalului emotional al pacientului. Se estompeaza sau dispar starile de agitatie, nervozitate sau iritare, crescand in schimb tonusul psihic. La foarte multi pacienti cu Parkinson somnul devine mai linistit si mai regenerant. Scaderea spasticitatii musculare apare in timp, fiind destul de putin sesizabila la inceput, dar existand – de cele mai multe ori – o evolutie clara in timp. Este imbunatatit controlul asupra miscarilor membrelor, in timp ce miscarile necontrolate ale capului isi reduc ritmul si amplitudinea. Nu se cunosc, deocamdata, efectele administrarii NEUROREVEN asupra secretiei de dopamina, schimbarile la nivel neuro-motor si comportamental fiind cele mai evidente, asa cum vom vedea:

Maladia Parkinson – sinteza unui caz
Pacienta de 82 de ani, diagnosticata de 15 ani cu Parkinson, prezinta simptome specifice: merge inclinat datorita lipsei de echilibru, spasticitate involuntara a muschilor ceea ce ii creeaza acel tremurat specific general, inclusiv la nivelul craniului. Fiind intr-o forma atat de avansata, pacienta este hranita cu paiul, complet dependenta de asistenta unei persoane. A inceput tratamentul cu NEUROREVEN, din care i se administreaza cate 1 lingurita dimineata si 1 lingurita seara. A revenit la controlul medical dupa 1 an, unde s-a constatat ca intensitatea spasmelor musculare involuntare a fost redusa semnificativ. Semnele depresiei disparusera, iar calitatea somnului a fost mult imbunatatita, tonusul fizic si psihic al pacientei fiind vizibil ameliorat. Conform propriilor declaratii: “Am reusit sa mananc singura, fara pai si fara sa ma mai ajute fiica mea. Ma pot imbraca in mare masura singura si ma pot deplasa prin casa pentru a ma ingriji”.
 
Unde gasim si cum administram NEUROREVEN
 
Acest produs fito-apicol, dedicat mentinerii si imbunatatirii functiilor sistemului nervos poate fi administrat astfel:

Adulti: ½ – 4 lingurite /zi;
Persoane in varsta: ½ – 4 lingurite /zi.

NEUROREVEN poate fi achizitionat din farmaciile si magazinele naturiste din Romania, dar si direct de la producator, online, aici, sau la numarul de telefon 0735 217 808.