Slabitul si eliminarea celulitei prin drenaj limfatic

Drenajul este procesul prin care organismul elimina deseurile si toxinele din organism, fiind necesar mentinerii vietii. In acest articol vom invata despre asa-numitul drenaj limfatic si despre cum poate fi el stimulat. Vom afla si aplicatiile drenajului limfatic in domeniul scaderii in greutate si al esteticii.

Sistemul limfatic – un secret al organismului sanatos

Ce este sistemul limfatic?

Este o retea de vase prin care circula limfa, adica un lichid translucid cu rol de transport. Vorbind oarecum metaforic, sistemul limfatic este pentru organism ceea ce canalizarea este pentru o casa. Prin acest sistem, organismul scapa de toate deseurile si surplusurile. insa sistemul limfatic este mai mult decat o „canalizare”, având si alte roluri in organism.

Ce este drenajul limfatic?

Este o accelerare a proceselor de eliminarea a apei si toxinelor in exces din organism. In mod normal, drenajul limfatic este efectuat prin sport, contractiile musculare fiind „pompa” care misca limfa. in cazul in care dorim rezultate rapide, vom folosi plantele care intensifica schimburile la nivel limfatic si ajuta la eliminarea apei din organism. De asemenea, vom folosi si masajul de drenaj limfatic, facut cu un ulei special.

La ce ajuta drenajul limfatic?

Acest proces contribuie la evitarea blocajelor limfatice si a complicatiilor acestora. Primele complicatii ale blocajului limfatic sunt: picioare umflate, rigiditate si durere musculara. Ulterior, apar edemele cu diferite localizari, cresterea in greutate, precum si scaderea imunitatii.

Ce este masajul de drenaj limfatic?

Masajul de drenaj limfatic este efectuat adesea de fizioterapeuti, dar poate fi efectuat si acasa (eficienta este mai redusa). Acesta consta in aplicarea cu palmele a unei presiuni constante, efectuând niste miscari de netezire, de-a lungul vaselor limfatice. De asemenea, se face o „framântare” foarte usoara a zonei ganglionilor limfatici, puncte cheie unde se aduna toxinele ce urmeaza sa fie drenate. De regula aceste miscari de masaj sunt facilitate de intinderea pe piele a unui ulei special, cum ar fi ULEIUL DE MASAJ LIMFATIC-DREN.

Drenajul limfatic cu plante administrate intern

Exista anumite plante medicinale, care, administrate intern, stimuleaza functia de drenare a sistemului limfatic, contribuind la eliminarea eficienta a toxinelor din corp si la reducerea inflamatiei. Aceste plante pot fi un adjuvant pretios contra surplusului de kilograme, retentiei de apa, celulitei sau imunitatii scazute.

CE SUNT CAPSULELE LIMFATIC-DREN?

Un complex de plante medicinale, creat pentru a compensa partial deficientele stilului de viata sedentar, din ce in ce mai intâlnit. Ingredientele LIMFATIC-DREN faciliteaza schimbul de lichide la nivel celular si tisular, stimuleaza eliminarea apei din corp, regleaza imunitatea.

Cum actioneaza capsulele LIMFATIC-DREN?
- reduc inflamatia din corp
- accelereaza puternic eliminarea apei din tesuturi
- imbunatatesc circulatia limfatica si echilibreaza imunitatea
- regleaza nivelul glicemiei din sânge (hipoglicemiante)

LIMFATIC-DREN, slabitul si retentia de apa

Studiu de caz

Pacienta de 40 de ani, cu simptome specifice: surplus de kilograme, edem limfatic avansat la nivelul membrelor inferioare. Dupa câteva ore de stat in masina, pacienta se confrunta cu umflarea picioarelor la un asemenea nivel, incât nu se mai putea incalta cu pantofii. Se simtea si foarte obosita si mergea cu greutate. Urmeaza tratamentul cu capsulele LIMFATIC-DREN, din care administreaza, de 2 ori pe zi, câte 2 capsule. A revenit pentru consult dupa 1 saptamâna, pacienta prezentând 5 kilograme in minus, in urma masuratorii efectuate cu cântarul digital. De asemenea, edemul limfatic a scazut drastic, picioarele revenind la forma normala. Conform propriilor declaratii: “Din a doua zi am reusit sa ma incalt cu pantofii. Ma simt mult mai usoara.” in timp, au disparut si edemele pleoapelor si cearcanele la trezire. De asemenea, s-a ameliorat umflarea degetelor mâinilor, care aparea la menstruatie sau când consuma anumite alimente.

Cum actioneaza LIMFATIC-DREN contra RETENTIEI DE APA

LIMFATIC-DREN activeaza circulatia sistemului limfatic, determinând automat extragerea excesului de apa din tesuturi si eliminarea acesteia impreuna cu deseurile metabolice colectate. Odata circulatia limfatica activata, apa consumata va incepe sa isi reia traseul normal in organism. Excesul este eliminat, tesuturile vor folosi doar cantitatea de apa de care au nevoie, reinnoind-o constant pe cea existenta, drenând astfel si deseuri de metabolism. LIMFATIC-DREN activeaza si functia excretorie a rinichilor, ajutand astfel la procesul de eliminare a surplusului de apa.

LIMFATIC-DREN si CELULITA

Studiu de caz
Pacienta de 39 de ani, cadru medical cu stil de viata sedentar, este afectata de celulita de pe zona abdominala, a coapselor si feselor. Factori agravanti: supraponderabilitatea si consumul haotic de hrana. incepe cura cu capsulele LIMFATIC-DREN, din care ia 2 capsule dimineata si 2 seara. Dupa primele 3 zile, scade in greutate 2,5 kilograme si se confrunta cu o sete foarte puternica, ajungând sa bea 2,5 litri de apa pe zi. La mictiunea de dimineata, urina prezinta coloratie si un miros fetid. Dupa o luna de cura cu capsulele LIMFATIC-DREN, incepe si sedintele de masaj cu ULEIUL DE MASAJ ANTICELULITIC LIMFATIC-DREN. Face saptamânal câte 2 sedinte de masaj, a câte 50 de minute fiecare, timp de alte 4 saptamâni. Ca rezultat, celulita din zona abdominala nu mai este vizibila, iar cea din zona coapselor devine foarte putin vizibila. Mai persistenta, celulita din zona fesiera dispare dupa alte doua luni cu alimentatie sanatoasa si efort fizic zilnic.

Cum actioneaza LIMFATIC-DREN contra celulitei

Celulita este un exces neuniform de tesut adipos, dar si o inflamatie a acestui tesut. Cum apare? Limfa are si rolul de a transporta anumiti nutrienti catre celule, printre care enumeram si grasimea benefica ce intra in structura membranei celulare. Atunci când hormonii de stres si deseurile metabolice se acumuleaza, lichidul limfatic devine dens si vâscos, impiedicând transportul optim. si, astfel, grasimea suplimentara se acumuleaza neuniform in tesutul adipos si apare inflamatia, conducând la aparitia celulitei – aspectul denivelat al pielii.

Capsulele LIMFATIC-DREN mentin structura fiziologica normala limfei, sustinând drenajul limfatic si contribuind la eliminarea excesului de hormoni ai stresului, deseuri metabolice si toxine. Capsulele LIMFATIC-DREN au si efect antiinflamator, ajutând la disparitia aspectului inestetic al pielii.

UNDE GASIM CAPSULELE LIMFATIC-DREN

Capsulele LIMFATIC-DREN pot fi achizitionate direct de la producator, online: https://life-bio.ro/produs/limfadren sau telefonic, la numarul 0736 371 516. Acestea sunt disponibile si in farmaciile si magazinele naturiste din tara.

Va dorim multa sanatate!