Plantele si prostata

In continuare, aflam care sunt principalele probleme al prostatei si la ce varsta apar ele. De asemenea, vom cunoaste un remediu exceptional, pe baza de extracte standardizate, cu care se obtin rezultate stabile in afectiunile „delicate” ale barbatilor. Vom afla informatii interesante si despre timpii de raspuns in tratamentul natural al prostatei, precum si despre alti factori terapeutici, cum ar fi alimentatia sau administrarea de oligoelemente.

Ce e prostata si care sunt principalele boli care o afecteaza

Ce este prostata

Este o glanda cu o greutate nu mai mare de 30 de grame, dar rolul sau in organismul si mai ales in reproducerea masculina este foarte important. De dimensiunile unei nuci, amplasata intre baza penisului si rect, prostata contribuie la prepararea lichidului seminal, putand fi afectata de diverse boli.

Ce este adenomul de prostata

Adenomul de prostata este o afectiune necanceroasa, produsa de marirea prostatei, ce creeaza jena si disconfort la urinare. De ce apare marirea sau, altfel spus, hiperplazia benigna a prostatei? Nu se cunosc exact cauzele pentru care celulele prostatei se divid mai rapid, cauzand aceasta marire, dar exista factori favorizanti: sedentarism, obezitate, alimentatie cu aditivi, cu carne rosie etc.

Cand apare cancerul de prostata

Cancerul de prostata este al doilea cel mai frecvent tip de cancer care afecteaza barbatii si apare atunci cand la nivelul celulelor sanatoase se produc anumite anomalii. Mutatiile apar pe fondul unor factori de risc: 1. Varsta – riscul creste masiv dupa 50 de ani. 2. Istoricul familial 3. Obezitatea – barbatii care sufera de obezitate sunt predispusi la acest tip de cancer si totodata sunt mai greu de tratat.
Cancerul de prostata, in general, evolueaza lent si nu se disperseaza foarte repede in diferite zone din organism. Dar asta nu inseamna ca nu este periculos!

Cand este bine sa incepem preventia adenomului de prostata

Varsta de la care se declanseaza adenomul

Aproximativ 1 din 2 barbati de peste 50 de ani si 2 din 3 barbati de peste 60 sunt predispusi la dezvoltarea adenomului de prostata. Un factor decisiv in dezvoltarea adenomului este cel hormonal, existand, se pare, o legatura directa intre scaderea nivelului de testosteron si marirea prostatei.

Elemente de alimentatie

Prostata este controlata de hormonii sexuali. Iar hormonii sunt direct influentati de anumite alimente si bauturi. Spre exemplu, o dieta bazata pe carne rosie, indeosebi, si pe produse lactate creste riscul aparitiei adenomului prostatic. Periculoase pentru prostata sunt si cofeina, alcoolul (mai ales berea), sodiul si alimentele super-procesate. Dar sunt benefice si: pestele oceanic gras (bogat in omega 3), ceapa, usturoiul, rosiile, legumele radacinoase, citricele (bogate in vitamina C), cerealele (bogate in vitamina B), fructele galbene (bogate in vitamina A).

Gimnastica invizibila pentru preventia si tratamentul adenomului de prostata

Exista mai multe exercitii, facute cu muschi ai planseului pelvian, ce ajuta surprinzator de mult in tratarea adenomului de prostata:
1. Exercitiile Kegel pentru barbati - sunt destul de complexe, fiind descoperite de medicul cu acest nume. Cel mai simplu dintre ele presupune oprirea jetului de urina, in timpul mictiunii, contractand planseul pelvian, dar FaRa a incorda abdomenul. Aceasta intrerupere voluntara a urinarii se face de 2-5 ori in timpul mictiunii.
2. Exercitiul de contractie anala - presupune executia zilnica, in sedinta unica, a 100 de contractii, urmate de relaxari, ale muschilor sfincterului anal (ca atunci cand vrem sa oprim defecatia). si aceste contractii ajuta la vindecarea prostatei, daca sunt facute zi de zi.



Plantele contra ADENOMULUI DE PROSTATA

Ce este PROSTAVEG si de ce este eficient

Este o formula unica, bazata pe 9 ingrediente vegetale, si este produs de firma romaneasca Life. De ce este foarte eficient? PROSTAVEG actioneaza simultan pe mai multe niveluri:
• contribuie la reglarea rapida a nivelului de testosteron
• activeaza puternic imunitatea
• are efect antiinflamator la nivel genito-urinar

Recomandarea acestui produs, ce contine 2 tipuri de extracte de Saw palmetto, vine de la mii de pacienti care au obtinut rezultate uimitoare cu el.

Adenom de prostata gradul 2 – STUDIU DE CAZ
Pacient de 65 de ani, cu simptome specifice: urinare cu mare dificultate, cu jetul urinar slab si intrerupt. Pacientul se trezea de 4-5 ori pe noapte, pentru a urina, timpul pentru odihna devenind insuficient. Este diagnosticat cu adenom de prostata gradul 2, apoi urmeaza diverse terapii medicamentoase, fara ameliorarea simptomatologiei. incepe tratamentul cu PROSTAVEG, din care ia 2 capsule dimineata si 2 seara. La consult, desfasurat la 4 saptamani dupa inceperea curei cu PROSTAVEG, pacientul prezinta urmatoarele ameliorari: Mictiunile nocturne diminuate drastic – se trezeste doar o data, in timpul noptii, pentru a urina. De asemenea, debitul jetului de urina a crescut, iar senzatia de jena s-a diminuat foarte mult. Conform propriilor declaratii: “Sunt zile in care uit ca am fost diagnosticat cu adenom de prostata.”.

Adenom de prostata MALIGNIZAT – STUDIU DE CAZ
Pacient de 73 de ani, cu simptome specifice: merge de foarte multe ori la baie, atat noapte, cat si ziua, urineaza cu sange, are mictiuni dureroase. in urma analizelor, valoarea PSA-ului a iesit 13 si este diagnosticat cu cancer de prostata, inoperabil din cauza unor probleme cardiace grave. A urmat mai multe terapii medicamentoase, dar fara a avea imbunatatiri notabile sau de lunga durata. incepe tratamentul cu PROSTAVEG, din care administreaza 2 capsule dimineata, 2 la pranz si 2 seara. La controlul medical, desfasurat la 6 saptamani de la inceperea curei cu PROSTAVEG, valoarea PSA-ului scade la 7. Pacientul prezinta urmatoarele ameliorari: Urinarile nocturne aproape au disparut si, in general, merge mai rar la baie. Urina este curata, nu mai contine sange in ea, iar fluxul urinar este aproape normal ca debit. Jena, durerea si usturimea din timpul mictiunii s-au redus drastic.

UNDE GASIM PROSTAVEG SI CUM SE ADMINISTREAZA
Suplimentul alimentar PROSTAVEG este produs in Romania, de catre laboratoarele LIFE, folosind doar ingrediente de calitate europeana. Este prezentat sub forma de capsule, vegetale, in ambalaj cu 120 de capsule. Poate fi achizitionat din farmacii si magazine naturiste de pe teritoriul Romaniei sau direct pe site-ul producatorului: www.life-bio.ro precum si la numarul de telefon 0736 371 516.

PROSTAVEG regleaza nivelul de testosteron, reduce inflamatia aparatului genito-urinar masculin, si reduce semnificativ simptomele adenomului de prostata. De regula, se iau 1-2 capsule, de doua ori pe zi, in cure de 30-90 de zile, urmate de 7-14 zile de pauza. La recomandarea medicului se pot lua pana la 6 capsule pe zi.
Multa sanatate!