Spitalul MedLife Humanitas a gazduit lansarea, in premiera in Romania, a noii game Dp Dermaceuticals EXO-SKIN, prezentata de Dr. Andrew R. Christie-Schwarz

• Gama Dp Dermaceuticals EXO-SKIN si dispozitivul de microneedling Dermapen4 reprezinta cea mai recenta inovatie in terapia regenerativa din domeniul medicinei estetice.
• Evenimentul de lansare a fost prezentat de Dr. Andrew R. Christie-Schwarz, cel mai cunoscut medic specialist in microneedling estetic din lume, in prezenta a peste 30 de medici dermatologi romani.
• Pacientii Spitalului MedLife Humanitas pot beneficia de tratamente cu noua gama Dp Dermaceuticals EXO-SKIN si dispozitivul Dermapen4 pentru rejuvenare faciala sau alte tratamente dermatologice.

Pe 5 decembrie, Spitalul MedLife Humanitas a gazduit lansarea, in premiera in Romania, a noii game Dp Dermaceuticals EXO-SKIN, prezentata de Dr. Andrew R. Christie-Schwarz, cel mai cunoscut medic specialist in microneedling estetic din lume si Global Medical Trainer Dermapen World. La eveniment au participat peste 30 de medici dermatologi din cadrul Grupului MedLife, dar si din alte unitati medicale, care au aflat toate informatiile despre cea mai recenta inovatie in medicina estetica regenerativa si beneficiile pentru tratarea diferitelor afectiuni dermatologice.

Evenimentul a constant intr-un workshop, unde Dr. Andrew R. Christie-Schwarz a prezentat noutatea pe care o aduce gama de produse Dp Dermaceuticals EXO-SKIN, alaturi de functionalitatea dispozitivului Dermapen 4, urmat de o sesiune demonstrativa cu un pacient.

„Medicina estetica a luat un avant extraordinar in ultimii ani si este una dintre cele mai cautate specialitati in cadrul spitalului nostru, fie ca vorbim despre proceduri si interventii cu scop medical, fie ca vorbim de interventii de remodelare si infrumusetare. Obiectivul nostru este sa le asiguram pacientilor acces la cele mai noi solutii de pe piata si sa ne perfectionam constant, pentru a garanta cele mai bune rezultate. Procedurile de microneedling si-au dovedit deja eficacitatea si ne bucuram ca de acum putem asigura pacientilor din Cluj si nu numai tratamente cu noua gama Dp Dermaceuticals EXO-SKIN si dispozitivul Dermapen4, bazate pe cele mai noi tehnologii din terapia regenerativa, care au demonstrat rezultate vizibil mai bune comparativ cu tehnicile si produsele disponibile pana acum”, a declarat Dr. Tanya Avram, Medic Specialist Chirurgie Plastica in cadrul MedLife.

Dp Dermaceuticals EXO-SKIN revolutioneaza medicina estetica regenerativa prin utilizarea formulei bazata pe exozomi

Gama Dp Dermaceuticals EXO-SKIN utilizeaza terapia regenerativa cu exozomi, nano vezicule extracelulare gasite in special in celulele stem umane. Continand biomolecule precum proteine, lipide si acizi nucleici, exozomii actioneaza ca mesageri de la celulele stem catre alte celule, jucand un rol vital in comunicarea intercelulara, vindecarea, regenerarea si repararea tesuturilor.

Tratamentul cu produsele din aceasta gama se realizeaza impreuna cu dispozitivul de microneedling Dermapen 4, cel mai recent din gama sa, care actioneaza prin crearea in piele a milioane de canale fractionale fine, prin care sunt transportati nutrienti esentiali regenerarii. in urma acestui proces, rezulta o productie crescuta de colagen si elastina, care contribuie la regenerare, retexturare si reinnoirea pielii pe intregul corp, de la zonele greu de atins, precum cele din jurul ochilor, lobilor urechii, gatului, buzelor, nasului sau zonelor mai mari ale gatului si decolteului. Cu posibilitatea ca aproximativ 7.000 de exozomi sa se potriveasca la capatul unui singur ac Dermapen 4, tratamentele cu Dp Dermaceuticals EXO-SKIN si Dermapen reprezinta o revolutie in medicina regenerativa mecanica si biologica.

Fiind specialitatea cu cea mai rapida crestere in estetica, medicina regenerativa se bazeaza prea des pe proceduri in care varsta, sanatatea si stilul de viata ale pacientului determina succesul sau rezultatele tratamentului. Desi mezoterapia cu factor de crestere, PRP-ul si procedurile cu nanofat au reprezentat punctele de referinta utilizate pentru intinerirea pielii, Dp Dermaceuticals EXO-SKIN vine sa revolutioneze tratamentele de pana acum, oferind versatilitate si aplicare de exceptie, precum si rezultate extraordinare”, spune Dr. Andrew R. Christie-Schwarz.

Ce afectiuni dermatologice pot fi tratate si cat dureaza tratamentul?

Produsele Dp Dermaceuticals EXO-SKIN si dispozitivul Dermapen 4 au o utilitate extinsa si pot fi folosite pentru tratarea unui numar mare de afectiuni dermatologice, printre care acnee, rozacee, cicatrici atrofice sau post-traumatice, excesul de sebum, vergeturi. De asemenea, acestea sunt dedicate si pentru proceduri de uniformizare a texturii pielii, rejuvenare si lifting, reintinerirea tenului, prin dimininuarea ridurilor si lifting. in plus, pot fi asociate cu succes in tratamentul diverselor forme ale alopeciei, precum si cu alte proceduri, precum PRP sau peeling chimic.

O procedura dureaza in general in jur de 20 – 25 de minute, iar inainte de utilizarea dispozitivului se aplica local o crema anestezica, pentru inlaturarea disconfortului. Numarul de sedinte individuale indicat difera in functie de afectiunea tratata, de complexitatea tratamentului, dar si de raspunsul personal la tratament. in general, sunt necesare intre 3 si 8 sedinte, efectuate la un interval de 3 – 4 saptamani, fiecare tratament fiind personalizat in urma unei consultatii, pentru fiecare pacient. inca de la primul tratament se va observa o imbunatatire a aspectului pielii, iar rezultatele de durata si mai evidente vor fi vizibile dupa primele 3-6 tratamente si vor continua sa apara in timp, mai ales daca este asociat cu ingrijirea adiacenta recomandata de specialist pentru acasa.

In cadrul Spitalului MedLife Humanitas, pacientii pot beneficia de tratamente cu noua gama Dp Dermaceuticals EXO-SKIN si dispozitivul Dermapen4, o echipa de specialisti fiind pregatita sa acorde astfel de tratamente, atat ca terapie adjuvanta post-operatorie, dar si in regim ambulatoriu.
***
Despre Spitalul MedLife Humanitas
Spitalul MedLife Humanitas este un proiect creat din dorinta de a oferi solutii medicale complexe, prin intermediul unei echipe de medici exceptionali si a unor echipamente medicale ultramoderne.

Echipa de medici are o experienta multidisciplinara si acopera specialitai, precum: chirurgie generala, chirurgie endocrina (tiroida, paratiroida, suprarenala, tumori neuroendocrine), chirurgie oncologica si reconstructiva (tumori genitale, urinare, digestive si cutanate, tumori ale sanului), obstetrica-ginecologie, urologie, chirurgie plastica reconstructiva i estetica, neurochirurgie, ortopedie-traumatologie, dermatologie, neurologie, anestezie si terapie intensiva.

In cadrul Spitalului Humanitas pacienii se bucura de confort, sigurana, rezolvarea prompta i cu compasiune a problemelor de sanatate. Unitatea medicala dispune de sali de operatie si cabinete de consult moderne, dotate cu aparatura de top, produsa de lideri mondiali in domeniu. Cabinetele de ambulator ale spitalului susin activitatea chirurgicala prin consultaii multidisciplinare preoperatorii, tratamente i urmarire postoperatorie.