Supliment pentru tratarea infectiilor urinare

Uriprev - supliment pentru tratarea infectiilor urinare

Solutia impotriva infectiilor urinare si a recidivei acestora este acum la indemana tuturor, cu ajutorul suplimentului bazat pe o formula unica – URIPREV. Acest tratament este recomandat pentru tratarea infectiilor urinare, prevenirea acestora dar si a recidivei infectiilor de tract urinar si amelioreaza rapid simptomele neplacute cauzate de aceasta problema.

Din gama Uriprev fac parte trei suplimente cu o compozitie unica, bazata pe extractul standardizat de Hibiscus sabdariffa denumit Ellirose. Acest extract este un ingredient patentat de catre Laboratoarele Naturex cu sediul in Franta iar efectele acestuia au fost demostrate prin studii clinice.

Cele trei suplimente care fac parte din gama Uriprev sunt:
• Uriprev – plicuri cu continut dizolvabil in apa
• Uriprev Acut – sub forma de capsule
• Uriprev Fito – ceai din plante

Acestea sunt solutia perfecta si la indemana pentru a scapa de infectiile urinare, de simptomele suparatoare cauzate de acestea dar si de a preveni reaparitia lor.

Caracteristici generale ale infectiilor urinare

Infectiile tractului urinar pot sa afecteze orice parte a sistemului urinar, fiind clasificate in infectii urinare de tract inferior si infectii urinare de tract superior. Acestea sunt mai frecvente in randul femeilor dar pot sa apara si in cazul barbatilor.

Infectiile urinare de tract inferior afecteaza vezica urinara (cistita), uretra (uretrita). Netratate la timp sau tratate incorect, aceste infectii se pot dezvolta si croniciza, afectand tractul urinar superior – rinichii (pielonefrita).

ITU (infectiile de tract urinar) apar ca urmare a raspandirii unor bacterii (precum E. coli) in tractul urinar, provocand simptome neplacute si suparatoare. Infectiile urinare pot fi cauzate de o igiena incorecta, sistem imunitar slabit, folosirea lenjeriei intime din materiale sintetice sau a pantalonilor foarte stramti, administrarea excesiva si necontrolata de antibiotice sau folosirea unor toalete publice.
Aceasta problema apare mai des la femei deoarece acestea au uretra mai scurta decat cea a barbatilor fiind astfel facilitata patunderea bacteriilor in interiorul tractului urinar si al vezicii urinare. Pentru a preveni aparitia unor infectii urinare, in cazul femeilor este recomandata stergerea din fata in spate, dupa urinare pentru a evita raspandirea bacteriilor din zona anala spre vagin sau uretra.
De asemenea, specialistii recomanda suplimentul Uriprev pentru a preveni si trata infectiile urinare dar si pentru a elimina rapid simptomele infectiilor urinare.

Simptomele infectiilor urinare

Simptomele infectiilor urinare sunt extrem de neplacute si chinuitoare, atat pentru femei cat si pentru barbati, fiind caracterizate prin:
• Mictiuni frecvente insotite de senzatii de durere si arsura (disurie)
• Disconfort la urinare
• Urina urat mirositoare si o culoare tulbure a acesteia
• Dureri abdominale aparute cu precadere in partea inferioara a abdomenului
• Senzatia de golire incompleta a vezicii urinare
• Prezenta sangelui in urina (hematurie)
• Nevoia de a urina pe timpul noptii (nicturie)
• Nevoia imediata de a urina, chiar si dupa golirea vezicii

Aparitia acestor simptome indica prezenta unei infectii urinare iar pentru a urma un tratament corect sunt necesare efectuarea unor analize de urina. Medicul poate prescrie, dupa caz, un tratament cu antibiotic si administrarea suplimentelor Uriprev.

Gama Uriprev trateaza infectiile urinare?

Cele trei suplimente din gama Uriprev sunt special concepute pentru a trata infectiile urinare, pentru a preveni recidiva acestora si pentru a elimina simptomele neplacute inca din primele zile de tratament.

De asemenea, Uriprev este aliatul ideal in prevenirea aparitiei infectiilor urinare datorita ingredientelor eficiente care fac parte din compozitia acestuia.
Pentru a obtine cele mai bune rezultate, specialistii recomanda efectuarea unui tratament complet cu cele trei suplimente din gama Uriprev. Astfel, pentru faza acuta a infectiilor urinare este recomandat sa folositi suplimentul Uriprev Acut – acesta elimina rapid simptomele infectiilor urinare si trateaza eficient ITU.
Pentru a continua tratamentul este necesara folosirea plicurilor Uriprev – acestea se dizolva rapid in apa, au un gust placut si previne recidiva infectiilor urinare. Efectele acestor doua tratamente sunt sustinute de ceaiul Uriprev Fito, administrat de doua ori pe zi, pe toata durata curei.

Suplimentele Uriprev sunt recomandate ca adjuvante in tratamentele cu antibiotic deoarece au capacitatea de a sustine si de a potenta efectele antibioticului.

Beneficiile si efectele Uriprev

Datorita compozitiei sale, Uriprev elimina rapid si eficient simptomele infectiilor urinare, inca din primele zile de la administrare. De asemenea, Uriprev poate fi folosit atat ca adjuvant in tratamentul cu antibiotic dar si ca o alternativa naturala.

Ellirose – extractul standardizat de Hibiscus sabdariffa – contribuie la buna functionare a aparatului urinar si la crearea unui mediu acid, impropriu aderarii si dezvoltarii agentilor patogeni, la nivelul tractului urinar, impiedicand astfel aparitia infectiilor urinare.
Uriprev sustine sanatatea si functionarea optima a sistemului urinar, sporeste confortul urinar, are proprietati antibacteriene, antimicrobiene, antiseptice si diuretice. Uriprev sustine si potenteaza efectul tratamentului cu antibiotic, atunci cand sunt folosite impreuna.

Ingredientele active ale Uriprev

Uriprev contine doar ingrediente naturale, intr-o compozitie unica, cu o eficacitate demostrata prin studii clinice. Astfel, ingredientele ce fac parte din compozitia Uriprev sunt:

• Extract standardizat de Hibiscus sabdariffa – Ellirose

Ellirose este un ingredient patentat de Laboratoarele Naturex din Franta si are proprietati benefice asupra aparatului urinar. Acesta are efecte antiseptice, antibacteriene, stimuleaza functia aparatului urinar si scade semnificativ sansele de recidiva a infectiilor urinare, in special a celor provocate de E. coli sau Candida albicans.

Ellirose face parte din compozitia capsulelor Uriprev Acut si a plicurilor Uriprev iar ceaiul Uriprev Fito contine flori de Hibiscus sabdariffa.

• Flori de soc (Sambucus nigra)

Socul face parte din compozitia ceaiului Uriprev Fito si este cunoscut pentru efectele sale antibacteriene si diuretice. Utilizat corect, ceaiul de soc trateaza afectiunile vezicii urinare si este un aliat important in lupta cu infectiile urinare.

• Frunze de merisor (Vaccinum vitis-idaea)

Cunoscute pentru proprietatile antiinfectioase datorita continutului de taninuri si flavonoide, frunzele de merisor combat eficient infectiile urinare, mai cele care sunt cauzate de prezenta bacteriri E. coli. Frunzele de merisor fac parte din compozitia ceaiului Uriprev Fito.

• Strugurii ursului (Uva ursi)

Strugurii ursului fac parte din ingredientele capsulelor Uriprev Acut, intr-o concentratie de 90 mg de extract de frunze de Uva ursi.

Acest ingredient este cunoscut pentru proprietatile astrigente si antiseptice, fiind un adjuvant des folosit in tratamentul cu antibiotic in uretrita sau cistita.

• Salvia (Salvia officinalis)

Salvia are proprietati antibacteriene, antifungice, antioxidante si antiinflamatoare si face parte din compozitia capsulelor Uriprev Acut.

• Cozi de cirese (Prunus cerasus)

Cozile de cirese sunt cunoscute pentru efectele diuretice si sunt adesea folosite in tratamentul cistitelor, uretritelor, nefritelor sau al litiazei renale (pietre la rinichi). Acestea se regasesc in compozitia Uriprev Fito.

• Cimbrul (Thymus vulgaris)

Cimbrul contine doua substante – thymol si carvacrol – cu efecte antimicrobiene si dezinfectante, utile in combaterea infectiilor urinare. Acesta face parte din compozitia ceaiului Uriprev Fito.

Mod de administrare Uriprev

In functie de tipul de tratament, recomandarea de administrare este urmatoarea:

• Uriprev Acut
Adulti – 2 capsule/zi, dimineata si seara, dupa masa. Tratamentul se administreaza minim 10 zile.
Copii peste 12 ani – 1 capsula/zi, dimineata.
Uriprev Acut este recomandat ca adjuvant in tratamentul cu antibiotic, in schema de 7-10 zile.

• Uriprev
Adulti si copii peste 12 ani – 1 plic/zi timp de 12 zile/luna. Continutul plicului se dizolva in apa si se consuma. Pentru cele mai bune rezultate, cura se repeta pentru minim 3 luni.

• Uriprev Fito
Se prepara o infuzie din o lingura de amestec de plante si o cana de apa fiarta. Se consuma doua cani de ceai/zi.