Infectiile, imunitatea si uleiurile esentiale integrale

Sistemul imunitar ne salveaza zi de zi viata, anihiland microbii si celulele canceroase, ce asalteaza sistematic organismul. Acest sistem este o formidabila armata, formata din peste 50 de tipuri de celule si detinand sute de arme chimice, adica anticorpi. Cand aceasta armata de celule e redusa ca dimensiuni, deci slab inarmata, ne confruntam cu imunodeficienta, organismul fiind extrem de vulnerabil la infectii gripale, la bronsite bacteriene, infectii urinare etc. In acest articol vom afla:
· ce rol joaca uleiurile esentiale in imunitatea plantelor din care provin si in cea umana
· efectele celor 10 esente din exceptionalul produs romanesc „N-VIR 10 FORTE”
· cele 3 modalitati de crestere rapida a imunitatii cu ajutorul uleiurilor esentiale

Uleiuri esentiale "antrenate" sa ucida microbi

In plantele care le produc, uleiurile esentiale au doua roluri majore: 1. Protectia in fata microbilor si 2. Atragerea polenizatorilor. Dar cel mai important rol al esentelor aromatice este cel de distrugere a microbilor care ar indrazni sa atace planta, avand functia pe care anticorpii o au in organismul uman.
Ajunse in organismul uman, uleiurile esentiale indeplinesc acelasi rol ca in plante, fiind un adevarat cosmar pentru microorganismele invadatoare: uleiul de oregano salbatic, de exemplu, ataca membrana a sute de tipuri de bacterii, deformand-o atat de mult, incat acestea nu se mai pot hrani si sunt distruse. La randul sau, uleiurile esentiale de salvie sau cuisoare sunt capabile sa distruga capsula proteica a virusurilor.

Cele 10 uleiuri esentiale integrale din „N-VIR 10 FORTE”

Atat uleiul esential de oregano salbatic, cat si cel de salvie sau cuisoare sunt componente de baza ale produsului romanesc original „N-VIR 10 FORTE”. Acesta poate fi gasit in magazinele naturiste in doua forme de prezentare: lichida si capsule.

Formula N-VIR mai contine si eucalipt, brad si ravintsara, uleiuri care moduleaza reactia imunitara. Mai exact, ele regleaza imunitatea, prevenind inflamarea prea puternica a arborelui respirator si a plamanilor, ajutand astfel la combaterea unor complicatii potential fatale.
La randul lor, uleiurile de menta si portocal stimuleaza centrii respiratori din creier, crescand amplitudinea respiratiei si ajutand la oxigenarea normala a sangelui – un element de maxima importanta in infectiile pulmonare grave.

Uleiurile de tea tree si de cimbru previn suprainfectarea cu virusi si fungi, in cazul virozelor, avand puternice efecte bactericide si fungicide.
Pe ansamblu, uleiurile esentiale din „N-VIR 10 Forte” sunt un... cosmar pentru organismele virale, a caror capsula proteica o distrug, ceea ce duce la anihilare lor completa. Mai mult, uleiuri esentiale ca cel de ravintsara sau cimbru, inhiba capacitatea de multiplicare a virusurilor si posibilitatea acestora de a patrunde in celulele sanatoase.

Inhalatiile cu uleiuri esentiale

Se pun intr-o cana cu apa clocotita 1-2 picaturi de „N-VIR 10 Forte”, apoi se apropie usor narile de aburii aromatici emanati, inhalandu-i. Pentru eficienta, capul si spatiul din jurul canii se pot acoperi cu un prosop, improvizand o mica sauna aromatica. Aceasta procedura, numita inhalatie, dureaza 4-10 minute, dupa care pacientul trebuie sa nu fie expus la frig sau curenti de aer. Este o aplicatie foarte puternica, deoarece decongestioneaza nasul si sinusurile, deblocheaza respiratia, distruge virusurile si bacteriile care se dezvolta la nivelul sinusurilor (locul predilect de multiplicare).

ADMINISTRAREA CAPSULELOR CU ULEIURI ESENTIALE INTEGRALE N-VIR 10 FORTE

Zilnic, se iau 2-4 capsule cu combinatia „N-VIR 10 Forte”, care au probabil cel mai puternic efect in cazul infectiilor gripale, cu coronavirus sau cu rinovirusi:
- decongestioneaza arborele bronsic si fluidifica secretiile
- distrug microorganismele patogene care se dezvolta in cazul racelilor, gripelor, bronsitelor, pneumoniilor
- calmeaza tusea, inclusiv cea productiva, asociata cu infectiile respiratorii

Masajul cu uleiuri esentiale

Se combina 10 picaturi de „N-VIR 10 Forte” cu 50 de picaturi de ulei suport-migdale - formula special conceputa pentru masajul aromoterapeutic, pe care o gasiti in magazinele naturiste. Cu aceasta solutie se maseaza spatele, omoplatii si bratele, in prima faza. Ulterior, se maseaza si talpile, gambele, zona femurala, pana se ajunge in zona lombara. Este o procedura care calmeaza febra si durerile musculare specifice gripei si Covid-19. De asemenea, usureaza respiratia, ajuta la eliminarea secretiilor respiratorii in exces, contribuind la degajarea arborelui bronsic.