Suplimentul alimentar esential in viata de zi cu zi

Nutrilite All Plant Protein - suplimentul alimentar esential in viata de zi cu zi

De-a lungul timpului, multi dintre noi am avut impresia ca suplimentele proteice sunt destinate sportivilor de performanta sau celor care fac multa miscare sau doresc sa isi creasca masa musculara. Aceasta teorie nu este tocmai corecta. Proteinele reprezinta un element esential, regasindu-se in fiecare celula, vas de sange, muschi, os si fir de par. Astfel, proteinele sunt vitale in starea de bine a fiecaruia dintre noi, indiferent de stilul de viata sau varsta pe care le avem.

Proteinele sunt necesare pentru o buna functionare zilnica, iar sursele de unde alegem sa le luam sunt la fel de importante. Explicatia este una cat se poate de simpla - sursele nu sunt egale atunci cand vine vorba de valoarea nutritionala. Un exemplu ar putea fi proteinele animale care vin insotite de cele mai multe ori de un continut extra nedorit de grasimi saturat, calorii si sare. Cu toate astea, multe persoane considera ca primesc minimul de proteine din consumul de carne - fapt care este clar un mit. Solutia, in cele mai multe cazuri, e reprezentata de suplimentele alimentare, care pot oferi esentialul, fara alte adaosuri nedorite.

Nutrilite, cel mai bine vandut brand de suplimente alimentare din lume, a dezvoltat un produs care iti poate imbunatati dieta zilnica: Nutrilite All Plant Protein. Reprezinta o varianta alternativa la sursele traditionale de proteine, iar formula se concentreaza pe ingrediente precum soia, mazare si grau - componente ce ofera cei 9 aminoacizi esentiali capabili sa sustina corpul si care pot fi obtinuti doar prin dieta.

Nutrilite All Plant Protein functioneaza dupa 3 principii fundamentale ale starii de bine: ALL-PLANT-PROTEIN!

1. ALL
Francesco Avaldi, consultant Nutrilite Nutrition, subliniaza ca ”proteinele sunt esentiale pentru oricine, indiferent de varsta sau stil de viata”. Este un lucru cunoscut ca organismul nostru nu are capacitatea necesara de a conserva proteinele, pentru a le distribui mai apoi in functie de nevoile intampinate. Chiar daca multe persoane considera ca prin dieta zilnica primesc aportul minim de proteine, acest lucru este complet fals - de exemplu, 100g de piept de pui este egal cu doar 30g de proteine. Publicatiile stiintifice au declarat recent ca aportul recomandat pe kg (greutate corporala) este de 1,2 pana la 1,5gr de proteine per kg. Astfel, contrat opiniei generale, suplimentele proteice sunt necesare oricarui individ.

2. PLANT
All Plant Protein este echivalentul unei forme extrem de concentrate de proteine - fara adaosuri nedorite de sare, grasimi saturate sau calorii. Acest produs este rezultatul a nu mai putin de 85 de ani de mostenire si experienta Nutrilite, un brand ce castiga increderea prin combinarea stiintei cu natura. Cu Nutrilite, care combina ingredientele de calitate si tehnologie de ultima generatie, cele mai inalte standarde sunt asigurate.

3. PROTEIN
Daca v-am convins pana in acest moment ca proteinele sunt esentiale pentru organismul fiecaruia dintre noi, vrem sa va prezentam si o solutie sanatoasa si la indemana: Nutrilite All Plant Protein.

Adaugand o singura lingura din acest supliment alimentar in felurile de mancare, puteti obtine in preparate care nu isi schimba gustul, dar devin mai sanatoase. incearca-l chiar acum in supe, smoothie-uri sau clatite, si descopera beneficiile!

NUTRILITE ALL PLANT PROTEIN

Nutrilite All Plant Protein este o alternativa echilibrata la sursele traditionale de proteine, ce contine cei 9 aminoacizi esentiali - care nu pot fi sintetizati de organism.

• un supliment alimentar, sub forma de pudra
• nu contine coloranti, arome sau conservanti artificiali
• ofera o stare de bine oricui, indiferent de varsta
• o lingura din aceasta proteina (aprox.10g) poate fi adaugata in alimente si bauturi reci sau calde
• contine proteine cu digerare treptata, oferind cei 9 aminoacizi esentiali (”esential” se refera la faptul ca organismul nu le poate sintetiza singur)

Acum e momentul sa descoperi chiar tu toate beneficiile Nutrilite All Plant Protein!

#NutriliteAllPlantProtein
#PlantProteins
#HealthyProtiens
#Plantbased
#PlantbasedProteins
#NutriliteEurope
#NutriliteProteins

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.amway.ro