Un supliment TOTAL, pentru o viata TOTALA

De-a lungul vietii, cu totii ne confruntam cu perioade mai dificile: stres cotidian, program aglomerat, examene, refacere dupa diverse boli sau perioade de efort indelungat fizic si psihic. Pe langa o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos, organismul are nevoie si de un aport corect de vitamine si minerale.

Moller's Total este un produs inovator scandinav care combina intr-o doza unica pe zi: o capsula cu acizi grasi polinesaturati Omega-3 si un comprimat cu extract standardizat de radacina de Ginseng si alte extracte naturale, vitamine si minerale.

Prin ce se diferentiaza Moller's Total de alte suplimente?

De ce sa alegi Moller's Total?

Extractul standardizat de radacina de Panax ginseng, cu 8% ginsenozide, cunoscut si ca „radacina vietii” are proprietati tonice si energizante, mentinand capacitatile fizice si mentale in caz de slabiciune, epuizare, oboseala si pierderea concentrarii.

Continut bogat in vitamina D care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Acizii grasi esentiali polinesaturati Omega-3 (DHA i EPA) contribuie la functia normala a inimii.

Astfel ca, Moller's Total aduce impreuna tot ceea ce organismul tau are nevoie pentru a face fata unei vieti totale si complexe, in care nu mai este nevoie sa alegi intre activitatile care iti fac placere, ci doar sa le organizezi. Cand te bucuri de un sistem imunitar puternic si un stil de viata sanatos si echilibrat, ai energie si pentru sport, yoga sau plimbare in aer liber, pentru cariera si performanta, pentru gatit, seriale sau citit, pentru hobby-uri… ai timp pentru tine sau pentru cei dragi, ai energie pentru tot si toate.