Mix-ul imbatabil de tratamente, care nu necesita timp de recuperare! Ideal pentru ca tu sa stralucesti de Sarbatori!

Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta in Dermatologie Bucuresti, iti propune un mix de tratamente revolutionare spectaculoase, cu efecte remarcabile imediate si fara timp de recuperare.

Spune ADIO tenului gras, acneei si porilor dilatati!

Laserul Clearskin si tratamentul facial OxyGeneo Balance fac minuni pentru tenul gras, fiind instrumente perfecte si pentru combaterea acneei active. Este timpul sa uiti de acneea cronica sau severa!

Ce trebuie sa stii despre laserul ClearSkin?

ClearSkin este un tratament sigur si eficient, potrivit pentru toate tipurile de ten, cu rezultate de durata, fara efecte adverse.

ClearSkin combina in mod inovator un laser non-ablativ, o tehnologie de racire cu contact paralel si o tehnologie de tip vid, tratand acneea in conditii de maxima siguranta si eficienta. Laserul patrunde adanc sub piele, provocand leziuni termice glandelor sebacee, distrugand bacteriile P. acnes si reducand secretia de sebum, fara a afecta epidermul. Mecanismele integrate de tip vid extrag materialul sebaceu acumulat in pori, in timp ce contactul racoritor protejeaza pielea, reduce durerea si permite o actiune mai sigura asupra glandelor sebacee din derm.

ClearSkin este un tratament integrat in platforma Harmony XL PRO de la Alma Lasers. La Skinmed Clinic, laserul cu racire ER:Glass este eficient in tratarea tuturor formelor de acnee vulgara (inclusiv papule, pustule si noduli) si are un efect de rejuvenare prin stimularea productiei de colagen.

Ce trebuie sa stii despre OxyGeneo Balance?

Oxy Geneo inlocuieste in doar 20 de minute, tratamente cosmetice care ar dura ore intregi si s-ar intinde pe o perioada de saptamani in sir.
El combina microdermabraziunea, cremele, mezoterapia virtuala si masajul facial intr-un concept unic, care utilizeaza mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior. Acest lucru se intampla prin declansarea unei reactii in corp care directioneaza oxigenul catre zona tratata, permitand o absorbtie optima de nutrienti regeneranti.

De asemenea, Geneo curata si exfolieaza stratul exterior al pielii. Combinatia de oxigenare a pielii si exfoliere lucreaza impreuna pentru a re-energiza / restaura stralucirea si pentru a crea un ten hranit, echilibrat si sanatos.

Geneo BALANCE, tratamentul facial pe baza de carbune, purifica si netezeste tenul gras si ajuta la imbunatatirea aspectului si texturii acestuia. Geneo Balance OxyPod contine carbune din bambus pentru un efect de detoxifiere, extract de camu-camu cu continut ridicat de vitamine si antioxidanti si acid mandelic ce ajuta la tratarea tenului cu tendinta acneica. Serumul Geneo Balancing completeaza efectul tratamentului datorita antioxidantilor puternici, vitaminelor, nutrientilor si ingredientelor purificatoare (acid salicilic, peptide, ulei de jojoba si argan, extract de vanilie si coada calului), precum si datorita unui derivat al acidului azelaic. Altfel, echilibrarea tenului gras nu a fost niciodata mai usoara.

Spune ADIO tenului tern, imbatranit, cu pete si imperfectiuni!

Un alt mix extraordinar pe care Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta in Dermatologie Bucuresti, vi-l propune este cel format din laserul DyeVL si tratamentul facial Geneo Illuminate, care trateaza cu succes tenul tern, imbatranit, cu pete si imperfectiuni.

Ce trebuie sa stii despre laserul DyeVL?

Modulul Dye VL al platformei Harmony este un tratament inovator produs de Alma Lasers, ce combina eficienta unui laser de tip Dye cu versatilitatea si siguranta crescuta a dispozitivelor cu lumina pulsata.

Se adreseaza pacientilor ce prezinta afectiuni sau leziuni vasculare precum rozaceea, telangiectaziile faciale sau corporale, angioame si spider angioame sau chiar malformatii venoase si poikilodermii.

Hemoglobina, cromoforul tinta din leziunile vasculare, are doua valori maxime de absorbtie, la 540nm si 570 nm. Cu un spectru cuprins intre 500 si 600 nm, Dye VL este proiectat pentru a asigura o absorbtie spectrala optima in cazul leziunilor vasculare si o eficienta crescuta, fiind in acelasi timp un dispozitiv cu un profil de siguranta excelent.

Prin efectul fototermic la nivelul leziunilor tinta, Dye VL reuseste sa trateze in mod eficient o gama larga de afectiuni cu substrat vascular.

Racirea incorporata si optiunea de tratament in miscare asigura un confort sporit pacientului, cu rezultate excelente intr-un timp foarte scurt.

Sunt necesare mai multe sedinte, in medie intre 3, distantate la 2-3 saptamani, pentru a atinge rezultatele optime. Atat numarul de sedinte, cat si parametrii utilizati, vor fi stabilite in urma unei consultatii de specialitate, si adaptate nevoilor fiecarui pacient. in cazul leziunilor superficiale rezultatele pot fi vizibile chiar si dupa o singura sedinta; in cazul leziunilor profunde observam rezultate dupa un numar crescut de sedinte, cca. 3-4.

Procedura nu necesita timp de recuperare. Eritemul si un usor edem post procedura sunt considerate normale, au intensitate scazuta si sunt tranzitorii. Pacientul isi poate relua activitatile cotidiene imediat dupa sedinta de tratament, fara a avea niciun fel de restrictii.

Ce trebuie sa stii despre Geneo Illuminate? Tratamentul facial cu vitamina Geneo Illuminate uniformizeaza nuanta tenului, imbunatateste aspectul de piele pigmentata, netezeste si intinereste tenul. Geneo Illuminate OxyPod contine acid kojic si vitamina C pentru un efect uniform al nuantei pielii, precum si extract de opuntia si de morcov pentru hidratarea si netezirea pielii. Serumul Geneo Illuminate completeaza efectul tratamentului cu ingrediente puternic iluminatoare precum extract de scoarta de arbore si derivati de aminoacizi, ingrediente hidratante si nutrienti precum trigliceride, jojoba si complex de ulei de argan, vanilie si complex din extract de coada-calului.