Scapa de durerile de spate cu programul online de exercitii lansat de Virgil Pruteanu

Noua platforma lansata de Virgil Pruteanu debuteaza cu un program adresat persoanelor care vor sa previna, sa amelioreze sau sa trateze durerile de spate. Exercitiile pot ameliora durerile din partea de mijloc a spatelui, durerile de spate din zona bazinului, durerile din partea de sus a spatelui si pentru durerile din zona coloanei vertebrale.

Programul lansat de celebrul chiropractician din Constanta presupune efectuarea unor exercitii pana la limita de durere, fiind structurate pe 7 zile. Acestea trebuie sa fie repetate in 4 luni consecutive, odata pe luna, pentru a obtine rezultate optime cu privire la imbunatatirea mobilitatii si a flexibilitatii coloanei vertebrale.

Virgil Pruteanu a fost fizioterapeutul Lotului Olimpic de Haltere timp de 5 ani si a lucrat cu numerosi sportivi de top din diverse discipline, printre care se regasesc si o serie de campioni mondiali precum Elena Andries, Loredana Toma, Razvan Martin, Roxana Cocos, Gabriel Sincraian, Rares Dumitrescu sau Ronald Gavril.

Pruteanu este chiropractician avizat de Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara din Romania si certificat international de catre Institutului Ackermann din Suedia. si-a descoperit pasiunea pentru arta vindicarii inca de mic, cu ocazia practicarii artelor martiale. Nu este de mirare ca anumite metode de terapie aplicate de acesta sunt considerate ca fiind o forma de arta in anumite parti ale globului.

Cele aproape doua decenii in care a invatat diverse practici terapeutice de la maestri de pe trei continente si a tratat mii de persoane nu au fost trecute cu vederea: in anul 2020, Terapia Virgil Pruteanu a primit „Premiul special pentru inovatii in sanatate” in cadrul galei „Topul national al firmelor private din Romania”.

Stilul Virgil Pruteanu imbina diverse metode de terapie intr-o maniera unica, ale caror rezultate pot fi vazute si pe canalul de YouTube al terapeutului, pe care pot fi gasite peste 100 de testimoniale video.
Virgil Pruteanu ii sfatuieste pe urmaritorii sai sa recurga numai la chiropracticieni certificati, deoarece acestia pot trata in mod eficient fiecare pacient, in functie de diagnostic, aplicand miscarile precise de care este nevoie, fara nici un fel de riscuri.

Programele online propuse de Virgil Pruteanu au fost realizate pentru a elimina cat mai rapid durerile, chiar din intimitatea propriei locuinte. Veti gasi mai multe detalii despre programul online al Terapiei Virgil Pruteanu pe site-ul pruteanuonline.com.