MedLife va oferi, gratuit, consiliere psihologica pentru familiile victimelor si pentru cadrele medicale implicate in accidentul din Constanta

Pentru a veni in sprijinul celor care au suferit din cauza incendiului produs la Spitalul De Boli Infectioase din Constanta, familiile pacientilor si personalul medical afectat, MedLife va pune la dispozitie, gratuit, servicii de consiliere psihologica, pentru a oferi tot suportul necesar celor care vor avea nevoie pentru urmatoarele saptamani.

Asistenta psihologica specializata va putea fi accesata in regim de hotline, pe baza unei programari prealabile efectuate la numarul de telefon 0241 960, numar cu tarif normal. Programarile se pot face zilnic in intervalul orar 8:00 – 20:00, incepand chiar de astazi.

Echipa de specialitate care va oferi acest suport este formata din psihologi specializati in psihotraumatologie si asistare psihologica, care vor fi la dispozitia tuturor celor care au avut de suferit in urma tragediei de la Spitalul De Boli Infectioase din Constanta, vizati fiind membrii de familie ai pacientilor raniti sau decedati si personalul medical aflat in mijlocul evenimentelor.

Ne dorim sa putem ajuta familiile victimelor sa depaseasca traumele psihologice suferite. Este cumplit ce s-a intamplat acolo si vrem sa fim alaturi de cei care au nevoie de sustinere si indrumare pentru a lupta mai departe. in semn de respect pentru tot efortul depus, vrem sa oferim acest sprijin de specialitate si personalului medical din spitalul Constanta, impactat direct de aceste evenimente nefericite. in masura in care va fi necesar, ne aratam disponibilitatea de a veni in completare si cu alte actiuni de sustinere. Credem ca im astfel de momente este important sa fim impreuna, sa fim solidari unii cu ceilalti, ca sa putem depasi astfel de tragedii”, a declarat Mihai Marcu, Director General MedLife Group.

Detaliile aferente acestui program se regasesc si pe site-ul oficial al companiei www.medlife.ro.