DENT ESTET isi continua extinderea la nivel national si deschide o noua clinica stomatologica, in Ploiesti, in urma unei investitii totale de 1,7 milioane de euro

• Grupul DENT ESTET ajunge la un portofoliu de 12 clinici stomatologice in 5 mari orase din tara
• Clinica din Ploiesti pune la dispozitie servicii integrate de medicina dentara, in 10 cabinete moderne destinate adultilor si copiilor
• Noua clinica dentara reuneste o echipa multidisciplinara de medici si este dotata cu tehnologie de ultima generatie
• DENT ESTET extinde in Ploiesti parteneriatul cu Asociatia Magic, in cadrul programului MagicHELP

Grupul DENT ESTET, parte a sistemului medical MedLife, a inaugurat o noua clinica stomatologica, in Ploiesti, ajungand, astfel, la un portofoliu de 12 clinici in 5 mari orase din tara, dupa o investitie totala de aproximativ 1,7 milioane de euro.

Dupa un 2020 cu restrictii, in care ne-am concentrat sa oferim pacientilor conditii depline de siguranta in toate clinicile grupului si accesul la tratamente performante, rapide si nedureroase, anul 2021 este, fara indoiala, un an al dezvoltarii grupului, pe toate planurile. Deschiderea unei noi unitati in Ploiesti are, pentru noi, o incarcatura emotionala deosebita si un istoric aparte, fiind o intoarcere la radacini, in orasul in care am crescut”, spune dr. Oana Taban, CEO si fondator DENT ESTET. “Suntem incantati ca putem contribui la sanatatea dentara a comunitatii din care provenim si ca pacientii din Ploiesti se vor putea bucura de avantajele oferite de tehnologia digitala existenta in acest moment in lume si de tratamente si servicii de excelenta, asa cum se regasesc in tari precum Statele Unite si Europa“.

Prin accesarea serviciilor disponibile in noua clinica DENT ESTET din Ploiesti, care are o suprafata totala de 455 mp si este dotata cu 10 cabinete moderne, pacientii vor beneficia de siguranta unui diagnostic corect si complet, abordarea multidisciplinara si personalizata a fiecarui caz, tehnologie laser pentru tratamente minim-invazive si fara durere, precum si transparenta si comunicare, ce contribuie la cresterea starii de confort, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

“Conceptul de servicii medicale integrate inseamna tratamente disponibile pentru pacienti in toate ramurile medicinei dentare. A integra inseamna ca, pe langa terapie, oferim preventie si urmarirea respectarii intregului plan de tratament. Numai asa putem sa fim siguri ca pacientul va beneficia de toate serviciile de care are nevoie pentru a rezolva situatia cu care se confrunta”, a declarat dr. Nicolae Marcu, Director Operatiuni si Sanatate MedLife Group, prezent la evenimentul de inaugurare de la Ploiesti. „in plus, serviciile de sanatate orala trebuie sa fie integrate cu cele necesare asigurarii sanatatii generale a organismului. DENT ESTET reuseste sa imbine cu succes toate aceste aspecte. Este de admirat, de asemenea, forta cu care DENT ESTET reuseste sa-si dezvolte oamenii, lucru care se reflecta si in tratamente oferite pacientilor clinicilor stomatologice“.

DENT ESTET aduce la Ploiesti tehnologie de ultima generatie si o echipa multidisciplinara de medici
Unul dintre principalii diferentiatori DENT ESTET este echipa de medici, capabila sa ofere pacientilor tratamente integrate si solutii personalizate. Grupul de clinici stomatologice crede in cultura de “sharing”, care se traduce prin programe de mentorat, cursuri si traininguri oferite tinerilor specialisti, precum si schimburi de experienta si know how, toate puse la dispozitie echipei din Ploiesti.

“In DENT ESTET, angajamentul pe care ni-l asumam fata de medici este la fel de important precum cel pentru pacienti. Investim constant in educatia si pregatirea medicilor nostri, prin programe de specializare si perfectionare profesionala, dar si prin asigurarea tehnologiei de ultima generatie, cu care putem oferi pacientilor tratamentele performante de care acestia au nevoie. impreuna cu MedLife, o companie cu care impartasim misiunea de a pune mereu nevoile pacientilor si ale medicilor in centrul activitatii, investim in oameni, pentru oameni”, a mai adaugat dr. Oana Taban.

Clinica din Ploiesti este dotata cu aceeasi tehnologie digitala high-tech, disponibila in toate celelalte 11 clinici DENT ESTET din Bucuresti, Sibiu, Timisoara si Brasov. Investitia in echipamente performante, selectarea atenta a echipei medicale si formarea continua a acesteia ofera pacientilor garantia ca vor primi un diagnostic corect si imediat, tratamente dentare eficiente, intr-un mediu confortabil si sigur.

Printre echipamentele de ultima generatie disponibile in Ploiesti se numara: laserul WaterLase, una dintre cele mai avansate tehnologii stomatologice laser disponibile la nivel mondial, care foloseste energia laserului si a apei; laserul stomatologic EPIC BIOLASE, o inovatie in stomatologia digitala, care contribuie la tratamente sigure si precise, dar mai ales creste confortul pacientului, reducand semnificativ durerea si numarul de vizite la medicul stomatolog; dispozitivul Velscope pentru depistarea cancerului oral in doar 2 minute; scannerul intra-oral 3Shape Trios Real Color, care reduce timpul de tratament; tomografia computerizata CBCT de la KaVo OP 3D™, cea mai inalta tehnologie digitala, cu acuratete maxima in diagnosticarea unei afectiuni maxilo-faciale; microscopul electronic LEICA M320 F12, folosit in tratamentele endodontice pentru salvarea dintelui, dar si in tratamentul cariilor pentru un maxim de precizie si control.

Facem Ploiestiul sa zambeasca
Implicarea sociala este una dintre cele mai mari preocupari ale noastre, deoarece misiunea DENT ESTET a fost dintotdeauna sa ofere acces la sanatate”, mentioneaza dr. Oana Taban. Astfel, odata cu deschiderea clinicii din Ploiesti, grupul de clinici stomatologice, recent intrat in Reteaua Solidaritatii MagicHELP, a extins parteneriatul cu Asociatia Magic si in acest oras.

Accesand aplicatia MagicHELP, beneficiarii programului – copiii cu afectiuni grave sau cronice si familiile acestora – pot opta pentru consultatii si tratamente de profilaxie (detartraj, fluorizare), endodontice (tratamente de canal), parodontale si ortodontice – gratuit sau cu discount, inclusiv in clinica din Ploiesti, alaturi de clinicile DENT ESTET 4 KIDS din Bucuresti si Sibiu.

Totodata, pentru a marca misiunea sa de a le aduce ploiestenilor un zambet sanatos si estetic, DENT ESTET i-a surprins cu zambetul pe buze, intr-o serie de fotografii stradale, in locuri emblematice ale orasului. Colectia de zambete poate fi descoperita intr-o expozitie chiar in cadrul clinicii, dar si pe pagina de Facebook a companiei.

DENT ESTET isi continua strategia de extindere la nivel national
DENT ESTET a reconfirmat pozitia de lider pe piata de medicina dentara din Romania, inregistrand in primele sase luni ale anului 2021 o cifra de afaceri de 46 de milioane de lei, in crestere cu 60% fata de primul semestru al anului 2020.

Aceste rezultate reprezinta o validare a veniturilor raportate in primul trimestru al anului, peste nivelul bugetat la inceputul exercitiului financiar. Totodata, ele certifica gradul de dezvoltare si performantele financiare atinse de grupul de clinici stomatologice in ultimii cinci ani, dupa ce, in 2016, s-au pus bazele unui parteneriat solid cu MedLife, cel mai mare operator privat de sanatate din Romania.

DENT ESTET isi va continua strategia de extindere la nivel national, pentru ca unul dintre obiectivele asumate a fost asigurarea accesului cat mai multor romani, din toate regiunile tarii, la servicii de excelenta, dar si oferirea unei experiente in cabinetul stomatologic.
“Ne asteapta noi provocari si premiere in 2021. Avem un interes continuu pentru deschiderea de clinici si ne dorim sa ramanem un pol de atractie pentru noi achizitii, dar atentia noastra primara ramane indreptata asupra oamenilor. Echipa de medici este cea mai valoroasa investitie DENT ESTET”, a mai spus dr. Oana Taban.
***
Despre DENT ESTET

Grupul DENT ESTET a fost infiintat in anul 1999, iar in prezent este lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. in cei 22 de ani de existenta, echipa s-a extins la un numar de 350 de specialisti, dintre care peste 130 sunt medici. Acestia au tratat de-a lungul timpului peste 130.000 de pacienti.

DENT ESTET detine 12 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Brasov si Ploiesti, destinate tuturor categoriilor de varsta, 3 divizii de excelenta unice in Romania (Implant Division, Esthetic Division si Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnica dentara digitala Aspen si 3 studiouri foto digitale specializate Future Smile Studio. Toate acestea reunesc un numar de 72 de sali de tratament echipate la standarde hi-tech, pe o suprafata totala de 3.600 de metri patrati, care includ si 3 sali de chirurgie complet utilate. DENT ESTET ofera o experienta integrata prin cele trei centre de imagistica si radiologie complet digitalizate, care includ aparate de tomografie computerizata (CBCT).

Recunoscut pentru contributia la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din tara noastra, grupul de clinici DENT ESTET a inaugurat, in 2017, prima clinica dentara complet digitalizata din Romania si cel mai mare centru Planmeca Digital Academy.

Printre inovatiile majore aduse pe piata din Romania se numara DENT ESTET 4 KIDS (2008) si DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din Romania si din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor si adolescentilor si, nu in ultimul rand, Asociatia Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela careia se desfasoara cursurile primei scoli de manageri dedicati clinicilor de medicina dentara.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din tara noastra.

Despre Sistemul Medical MedLife

Sistemul Medical MedLife a pornit acum 26 de ani, s-a dezvoltat sanatos si a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Romania. Antreprenorii romani, care au pus bazele acestei companii, au investit si s-au implicat pentru a aduce schimbare in sistemul de
sanatate romanesc, au crezut in inovatie si au indraznit sa tinteasca cat mai sus, pentru a oferi pacientilor romani calitate, profesionalism, grija si respect pentru nevoile lor.
Compania opereaza cea mai extinsa reea de clinici, una din marile reele de laboratoare medicale, spitale generale i specializate i are cea mai mare baza de clieni corporate pentru Pachete de Prevenie in Sanatate din ara. Este, de asemenea, din punct de vedere al vanzarilor, unul dintre cei mai mari jucatori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes in ceea ce priveste atat cresterea organica, cat si cresterea prin achizitii. Echipa sa puternica si experimentata de management, a fost capabila sa creeze si sa gestioneze aceste oportunitati de crestere, dobandind cunostinte si experienta valoroase, care sa ii permita gasirea celei mai bune cai pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie romaneasca cu traditie, MedLife a ales sa se listeze la Bursa din Romania, fiind un model al listarilor pe piata locala de capital. A deschis orizonturi, iar prin guvernanta corporativa pe care o are implementata, a inspirat si alte companii locale spre a porni pe acest drum si a ajuta la dezvoltarea capitalului romanesc si a economiei. Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.

In perioada de pandemie MedLife a reusit sa joace un rol esential in societate si sa capete un statut de lider detasat in monitorizarea pandemiei prin implicarea activa in zona de cercetare.
Compania continua sa investeasca in proiecte cu impact asupra comunitatii locale in tehnologie si infrastructura. Creaza locuri de munca si dezvolta un ecosistem care contribuie la dezvoltarea si mentinerea unei Romanii sanatoase.