Decodifica acum ingredientele produselor de ingrijire a pielii

Tu stii ce contin produsele de ingrijire pe care le aplici pe pielea ta? Cum ar fi daca ai putea decodifica ingredientele aflate in produselor dermatocosmetice intr-un mod simplu si usor accesibil? Acum, totul este posibil pe platforma www.Ask-NAOS.ro, un proiect lansat pe piata din Romania de compania franceza NAOS.

In ultimii ani, atentia nu doar fata de alimentele pe care le consumam, dar si pentru produsele de ingrijire pe care le folosim a crescut semnificativ. Noua din zece cumparatori sustin ca siguranta produselor este principalul criteriu de cumparare. Iar 59% dintre ei declara ca citesc lista de ingrediente inainte de a cumpara un produs de ingrijire a pielii. De aceea, NAOS a decis sa ofere, in premiera, transparenta totala in privinta formulelor si ingredientelor folosite in produsele sale, prin platforma digitala Ask.NAOS.

Pentru ca ai dreptul sa stii ce aplici pe pielea ta

Platforma poate fi accesata intr-un mod simplu, scanand codul QR disponibil pe ambalajul fiecarui produs Bioderma si Institut Esthederm sau intrand pe www.Ask-NAOS.ro. Acolo sunt listate toate formulele, ingredientele si brevetele produselor, pentru ca ai dreptul sa stii ce aplici pe pielea ta.

Un total de 450 de formule, 650 de ingrediente si 40 de brevete si tehnologii ale produselor NAOS la nivel global sunt explicate in functie de tipul, originea si rolul lor. Astfel, poti sti in orice moment ce inseamna fiecare ingredient de pe eticheta, cum a fost obtinut si cum iti ajuta el pielea. Pe www.Ask-NAOS.ro poti fie sa consulti lista de ingrediente a unui produs, dand click pe fiecare dintre ele pentru detalii, fie sa explorezi pe baza rolului pe care fiecare dintre ele il are in cadrul formulei. In acest mod, poti sa iei propriile decizii cu privire la ingrijirea pielii tale. Sa fii bine informat inseamna sa poti face cea mai buna alegere pentru sanatatea ta.

Ecobiologia, abordarea NAOS

NAOS este un sistem unificator a 3 marci inspirate de piele – Bioderma, Institut Esthederm si Etat Pur. Iar ecobiologia este in centrul abordarii acestuia pentru a proteja mai bine ecosistemul pielii si pentru a-i intari mecanismele naturale. Acceseaza acum platforma www.Ask-NAOS.ro si afla totul despre aceasta abordare.