Terapii naturale din plante pentru „sanatate curata”

Sanatatea este bunul nostru cel mai de pret, iar natura nu inceteaza sa ne surprinda si sa ne ofere toate resursele de care avem nevoie pentru o sanatate de fier. Natura a fost dintotdeauna un aliat de nadejde al oamenilor, multe plante fiind folosite chiar si in prezent in remedii si tratamente pentru diverse afectiuni. Practic, plantele au fost primele medicamente folosite de om pe parcursul istoriei.

Asa cum spune un vechi proverb „Curatenia este mama sanatatii”, iar o sanatate curata poate fi obtinuta prin utilizarea de produse naturale, din plante. Dar pe piata de suplimente alimentare tot mai extinsa si in crestere, devine o provocare sa alegem produsele potrivite pentru o „sanatate curata”.
PlantExtrakt, expert in prelucrarea plantelor in stare proaspata, recunoscut pentru calitatea terapiilor naturale pe care le produce, a creat gama de produse Polygemma.

Produsele Polygemma sunt unice, originale, curate, potrivite pentru omul modern care doreste sanatate obtinuta intr-un mod natural, fara efecte adverse si ”fortari” ale organismului. Ceea ce putem numi „sanatate curata”. Gama Polygemma respecta principiile gemoterapiei si rigorile de fabricatie, conform farmacopeelor europene.

Ce este gemoterapia?

Gemoterapia este o terapie naturala din plante, care foloseste extracte obtinute din parti tinere, cum sunt mugurii sau mladitele. Aceste extracte se numesc extracte gemoterapice si se obtin prin prelucrarea in stare proaspata a partilor de plante. Gemoterapia se deosebeste de fitoterapia clasica, care utilizeaza parti de planta adulta, prelucrate in general in stare uscata.

In Romania, gemoterapia fost introdusa de catre PlantExtrakt, care de 30 de ani fabrica extracte vegetale si produse naturale originale, de inalta calitate, a caror eficacitate este apreciata de catre medici, farmacisti, pacienti – din Romania si de peste hotare.

Produsele Polygemma sunt concepute in urma rezultatului experientei specialistilor de la PlantExtrakt in domeniul gemoterapiei si fitoterapiei. Laboratoarele PlantExtrakt au o experienta de 30 de ani in prelucrarea plantelor, cu realizarea de preparate fitoterapice, gemoterapice si medicamente homeopatice.

Care sunt beneficiile pentru sanatate aduse de terapiile naturale din muguri si plante proaspete autohtone?

Produsele gemoterapice au o actiune blanda, dar ferma si eficienta in acelasi timp, iar asta pentru ca gemoterapia se bazeaza pe legatura stransa dintre organismul uman si natura.

Acest tip de terapie este benefic pentru sanatatea diferitelor organe, aparate sau sisteme – in prezent exista 25 de formule Polygemma. Exista Polygemma Tuse, dar si Polygemma Cai Urinare, Polygemma Ficat Detoxifiere s.a.

Gama de produse Polygemma, creata de producatorul PlantExtrakt, este speciala pentru ca:
• respecta procesele fiziologice ale organismului;
• produsele Polygemma refac structura, refac functionarea, regenereaza tesuturile;
• ajuta organismul sa faca fata provocarilor cauzate de stres sau imbolnavire;
• produsele Polygemma actioneaza ca un totum, asupra organismului uman ca intreg;
• actioneaza bland si profund, pana la nivelul celulei;
• produsele Polygemma se prezinta sub forma de solutii pentru utilizare orala, iar solutiile asigura o absorbtie optima a principiilor benefice din muguri si parti tinere de plante autohtone;
• produsele Polygemma sunt terapii naturale fara conservanti, zahar sau coloranti artificiali;
• Polygemma sunt 100% naturale.

Asadar, putem avea o „sanatate curata”, incepand chiar de acum. Cu produsele Polygemma ne folosim de puritatea naturii. Mai multe detalii si informatii despre gemoterapie si produsele PlantExtrakt gasesti pe www.plantextrakt.ro.

Laboratoarele PlantExtrakt detin certificarea de buna practica farmaceutica (GMP) si certificare ecologica - pentru culturi organice si recoltare ecologica din flora spontana.