Cum sa obtinem silueta dorita natural, repede si realist?

A sosit din nou acea perioada a anului cand odata cu incalzirea vremii si in special acum cu relaxarea restrictiilor din pandemie cei mai multi dintre noi cautam sa ne pregatim de vara si soare dand jos kilogramele nedorite. Internetul abunda in aceasta vreme cu diete din cele mai variate care ne ofera solutii magice pentru o silueta de invidiat. Insa, multe cure de slabire sunt nerealiste pentru un om obisnuit implicand o multitudine de ingrediente costisitoare, mult timp si pricepere pentru pregatirea fiecarei mese. si chiar daca ne ambitionam si reusim sa tinem o astfel de dieta, pierdem cateva kilogramele si nu e un secret pentru nimeni faptul ca atunci cand incetam cura le punem cu rapiditate inapoi.

Astfel, ce este de facut ? Cum obtinem silueta dorita natural, repede si realist ?

Inainte sa apelam la dietele minune, sa ne infometam sau sa ne epuizam ore in sir in salile de sport putem incerca cateva strategii simple, pe baza de suplimente alimentare naturale care s-au dovedit eficiente de-alungul timpului si care sunt incluse in retetele KrillOil.ro de slabit si tonifiere. Introducand in alimentatie stimulentele naturale pentru accelerarea metabolismului si arderea grasimilor ne ajutam corpul sa elimine natural si rapid kilogramele in plus.

Pornind de la aprecierile consumatorilor, KrillOil.ro a realizat topul celor mai cautate suplimente alimentare naturale recomandate pentru slabit si tonifiere care din care puteti alege pe cele care vi se potrivesc

1. Herbal Burn de la Pure Nutrition USA

Herbal Burn este un amestec 100% de plante cu efect sinergic, toate actionand pentru accelararea procesului natural de ardere a grasimilor. Totodata, acesta reduce pofta de mancare excesiva si confera energie. in compozitia sa se regasesc urmatoarele ingrediente: ceaiul verde care previne depozidarea grasimilor nedorite; picolinatul de crom care contribuie la tonifierea muschilor si la mentinerea unui nivel sanatos de zahar in sange; hoodia care scade nivelul hormonului grelina ce transmite creierului senzatia de foame; ardeiul Cayenne care stimuleaza arderea grasimilor; L-Carnitina, unul dintre cele mai populare ingrediente utilizate pentru pierderea in greutate si L-Tirozina ce ajuta la tratarea afectiunilor legate de glanda tiroida.

2. OstroVit Fat Burner Extreme

Fat Burner Extreme de la OstroVit este conceput dupa o formula unica care combina substante naturale ce sustin si accelereaza procesul de lipoliza, adica descompunerea si arderea tesutului adipos. Astfel, suplimentul actioneaza ca un arzator de grasimi la propriu si totodata ca un stimulator pentru exercetiile fizice.
in compozitia sa regasim de asemenea extractul de frunze de ceai verde, l-carnitina si l-tirosina. Formula este completata de cofeina si extractul de cafea verde care accelereaza metamolismul si creste energia, de extractul de seminte de mango african ce ajuta la reglarea nivelului de leptina (hormonul responsabil de apetit) si de extractul de radacina de ghimbir care sustine digestia.

3. L-Carnitina de la Pure Nutrition USA

L-Carnitina este un aminoacid cu functii in arderea grasimilor. Practic, aceasta ajuta la transformarea grasimii in energie, inhiband totodata pofta de mancare si sustinand definirea musculara si tonifierea. Datorita proprietatiilor sale, l-carnitina reprezinta un ingredient aproape omniprezent in compozitia produselor pentru slabit si tonifiere.

4. Aqua Out de la Pure Nutrition USA

Aqua Out este un ansamblu de plante cu proprietati sinergice, 11 ingrediente active care contribuie la eliminarea retentiei de apa in exces din organism.
Ingredientele pe care le veti gasi in Aqua Out includ plante ce sustin sanatatea tractului urinar, stimuleaza functia renala si au proprietati diuretica ca: uva ursi, papadia, goldenrod, ienupar, coada calului, buchu, extract de frunze de mesteacan. La acestea se adauga potasiu cu rol in reglarea echilibrului apa-sare, algele maro, sursa naturala de iod si minerale si extrasul de ceai verde, utilizat frecvent pentru combaterea grasimii nedorite.

Astfel, suplimentele alimentare naturale devin o alternativa sanatoasa si accesebila la curele de slabire complicate si costisitoare, ajutandu-ne sa obtinem si mai ales sa mentinem silueta dorita pe termen lung avand in acelasi timp numeroase beneficii pentru sanatate in ansamblu.