Trateaza astmul natural cu aerosoli de sare!

Statisticile arata ca numarul persoanelor care sufera de astm este in continua crestere, la nivel mondial. De obicei, astmul apare in copilarie, dar poate afecta, pentru prima data, persoane de orice varsta. La copii, incidenta este mai mare in cazul baietilor, dar la varsta adulta, apare mai frecvent la femei.

In aproximativ 80% din cazuri, astmul este cauzat de o reactivitate bronsica exagerata ce apare la contactul cu anumiti alergeni (polen, praf, acarieni etc.).

Simptomele astmului pot afecta semnificativ calitatea vietii persoanelor care sufera de aceasta afectiune cronica:

• Simptome manifestate in timpul crizelor de astm: sufocare, expiratie prelungita si suieratoare (wheezing), senzatie de presiune la nivelul pieptului, tuse suparatoare cu eliminarea unor cantitati mici de flegma, la sfarsitul crizei.

• Simptome manifestate in perioadele dintre crizele de astm: respiratie dificila, tuse, in special iritativa, oboseala rapida in timpul efortului fizic, tulburari de somn.

Inhalatorul salin SaltMed – tratament natural pentru astm

Studiile demonstraza ca tratamentele cu sare scad sensibilitatea la alergeni si cresc imunitatea locala fata de infectiile virale si bacteriene. Inhalatorul salin SaltMed este un dispozitiv medical certificat in UE care utilizeaza microparticule de sare uscata cu caracteristici controlate pentru tratarea mai multor afectiuni respiratorii, printre care si astmul. Iata, pe scurt, care este mecanismul de actiune in cazul pacientilor cu astm: odata ajunsa pe mucoasa respiratorie inflamata si edematiata (umflata), sarea absoarbe apa printr-un proces de osmoza.
Absorbtia apei are ca efect scaderea edemului si prin aceasta cresterea diametrului lumenului caii aeriene.

Mai mult de 99% dintre particulele saline emise de SaltMed au dimensiuni cuprinse intre 0.3 si 5 microni. Particulele cu aceste dimensiuni sunt singurele capabile sa ajunga efectiv pana in profunzimea aparatului respirator si sa determine efectul terapeutic (!)

Mai mult decat atat, concentratia ridicata a aerosolilor de sare emisi de dispozitiv si inspirati de pacient cu ajutorul unei masti speciale, este controlata printr-o tehnologie inovatoare.

Drept urmare, inhalatorul salin SaltMed are acelasi efect terapeutic la fiecare utilizare. Alte terapii saline nu permit controlul emisiei de aerosoli, nici concentratia aerosolilor sau dimensiunea acestora, ceea ce inseamna ca efectele lor terapeutice pot varia foarte mult, intarziind sau sabotand rezultatele tratamentului.

Un alt aspect demn de retinut este acela ca terapia cu SaltMed NU prezinta risc de bronhoconstrictie la pacientii cu astm, risc ce este prezent in cazul nebulizarii de solutii saline hipertone (!)

Beneficiile utilizarii SaltMed in tratarea astmului

Utilizarea consecventa a dispozitivului, conform recomandarilor de utilizare, aduce beneficii semnificative in tratarea astmului:
• Pacientul respira mai usor si doarme mai bine.
• Nu mai apare senzatia de lipsa de aer.
• Sensibilitatea la alergeni scade in timp, in conditiile unei utilizari mai indelungate a inhalatorului.
• Previne infectiile respiratorii acute care favorizeaza aparitia crizelor de astm.
• NU exista risc de supradozare la terapia SaltMed si NU exista interactiuni cu alte medicamente.
• Este foarte eficient: o ora de utilizare pe zi a inhalatorului SaltMed este echivalenta cu o zi petrecuta in salina!
• Este un tratament 100% natural (utilizeaza doar sare de mina), fara efecte adverse.
• Poate fi folosit la orice varsta, incepand cu nou-nascuti.
• NU are contraindicatii, putand fi utilizat inclusiv de persoanele care tin regim fara sare.
• Este usor de administrat, in confortul propriei locuinte, dupa cum demonstreaza si videoclipul din aceasta pagina.

Consultati link-ul urmator pentru mai multe informatii privind modul de administrare a acestui tratament natural pentru astm!