MedLife a demarat campania de vaccinarea COVID-19 la sediul companiilor, sustinand astfel eforturile autoritatilor in combaterea pandemiei

Primii beneficiari sunt marii angajatori din Brasov si Cluj

• Programul de vaccinare la sediul companiilor a fost demarat in data de 22 aprilie a.c..
• Pana in prezent au fost programati peste 10.000 de angajati din companii mari din Brasov, Cluj si Bucuresti.
• Reprezentantii companiei anunta intentia de a extindere programul in toate marile orase din tara.
• Aditional programului de vaccinare la sediul companiei, MedLife a dezvoltat o retea de centre de vaccinare fixe in mai multe orase din tara, obiectivul fiind extinderea acestei retele, astfel incat tot mai multi romani sa se poata vaccina fara un timp de asteptare indelungat
• Prin aceste programe, MedLife continua sa sustina eforturile autoritatilor in lupta cu COVID 19

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, vine in sprijinul eforturilor sustinute de catre autoritati in ceea ce priveste cresterea ratei de vaccinare, si lanseaza primul program de vaccinare impotriva COVID-19 desfasurat direct la sediul companiilor, prin echipe medicale mobile si centre fixe. Potrivit reprezentantilor companiei, primii beneficiari ai programului sunt marii angajatori din Brasov si Cluj.

Suntem primul operator medical din Brasov care s-a oferit sa vaccineze angajatii cu echipe medicale mobile, pentru ca ne dorim sa facilitam si sa usuram cat mai mult accesul celor care au optat pentru vaccinare, sustinand astfel eforturile autoritatilor pentru acest demers. Actiunea este in desfasurare de cateva zile, iar pana in prezent am programat deja peste 10.000 de angajati din companii mari patenere. Toata logistica este suportata de noi, MedLife, de la transportul echipelor, pana la organizarea sesiunilor de vaccinare, iar dozele de vaccin le preluam de la DSP. Suntem un partener de incredere pentru mediul de business din Romania si ne propunem intotdeauna sa fim alaturi cu cele mai bune solutii”, a declarat Mirela Dogaru, Corporate Manager MedLife Group.

Printre marile companii inscrise pentru vaccinarea impotriva COVID-19 de catre echipele medicale mobile se numara Schaeffler, Autoliv, LIBERTY Galati SA, Kronsoft Development, Varta Microbattery, Losan Romania, JF Furnir, Preh Romania, Tata Technologies, Hutchinson, Technyx Euro Services.

“Ne bucuram ca am reusit sa pornim acest demers alaturi de MedLife in premiera in Brasov. Cu echipa medicala si departamentul de Safety al companiei am reusit sa asiguram astfel la sediul nostru vaccinarea angajatilor care doresc acest lucru. Sanatatea angajatilor nostri este o prioritate, de aceea facem toate eforturile pentru a o asigura, iar vaccinare este una dintre cele mai bune optiuni de a trece cu bine peste aceasta pandemie. Avem obligatia sa oferim aceasta sansa angajatilor nostri, avem oameni in varsta in echipele noastre, oameni cu diverse afectiuni, iar vaccinarea lor are rolul de a garanta ca vom avea mult mai putini oameni infectati si de asemenea ca vor exista mai putine evolutii grave ale bolii. Speram ca� acest model de practica sa fie preluat de cat mai multe alte companii pentru a sustine revenirea la normalitate”, a declarat Sorin Poteras, Director General Schaeffler Romania.

Am acceptat imediat cand MedLife ne-a propus sa organizam zilele de vaccinare la sediul companiei, pentru ca astfel de actiuni ne ajuta foarte mult in desfasurarea activitatii noastre de zi cu zi, asiguram o siguranta sporita pentru angajatii nostri si mentinem productivitatea si sanatatea companiei. incurajam tot mai multe companii sa faca acest pas, este important pentru noi toti sa ne unim fortele si sa invingem aceasta pandemie cat mai curand”, a declarat Alexandra Iubelhart, Country HR Manager, Autoliv Romania.

Pe segmentul corporate, MedLife are in desfasurare si alte demersuri pentru a pune in functiune centre de vaccinare fixe la sediul partenerilor sai, avand ca obiectiv extinderea acestei retele la nivel national. Totodata, oricine doreste sa se vaccineze, are la dispozitie centre de vaccinare MedLife adresate publicului larg, in orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara si Arad.

Despre Sistemul Medical MedLife:
Sistemul Medical MedLife a pornit acum 26 de ani, s-a dezvoltat sanatos si a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din Romania. Antreprenorii romani, care au pus bazele acestei companii, au investit si s-au implicat pentru a aduce schimbare in sistemul de sanatate romanesc, au crezut in inovatie si au indraznit sa tinteasca cat mai sus, pentru a oferi pacientilor romani calitate, profesionalism, grija si respect pentru nevoile lor.

Compania opereaza cea mai extinsa reea de clinici, una din marile reele de laboratoare medicale, spitale generale i specializate i are cea mai mare baza de clieni corporate pentru Pachete de Prevenie in Sanatate din ara. Este, de asemenea,�din punct de vedere al vanzarilor, unul dintre cei mai mari jucatori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est.

Grupul MedLife are un istoric de succes in ceea ce priveste atat cresterea organica, cat si cresterea prin achizitii. Echipa sa puternica si experimentata de management, alcatuita 100% din romani, a fost capabila sa creeze si sa gestioneze aceste oportunitati de crestere, dobandind cunostinte si experienta valoroase, care sa ii permita gasirea celei mai bune cai pentru continuarea cu succes a extinderii.

Fiind o companie romaneasca cu traditie, MedLife a ales sa se listeze la Bursa din Romania, fiind �un model al listarilor pe piata locala de capital.�A deschis orizonturi, iar prin guvernanta corporativa pe care o are implementata, a inspirat si alte companii locale spre a porni pe acest drum si a ajuta la dezvoltarea capitalului romanesc si a economiei. Actiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzactionare pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti, Categoria Premium, avand simbolul de tranzactionare ″M″.

In perioada de pandemie MedLife a reusit sa joace un rol esential in societate si sa capete un statut de lider detasat in monitorizarea pandemiei prin implicarea activa in zona de cercetare.

Compania continua sa investeasca in proiecte cu impact asupra comunitatii locale in tehnologie si infrastructura. Creaza locuri de munca si dezvolta un ecosistem care contribuie la dezvoltarea si mentinerea unei Romanii sanatoase.