Bacterii prietenoase pentru burtici linistite!

Plansul si agitatia bebelusului reprezinta intotdeauna un motiv de ingrijorare pentru parintii, de cele mai multe ori din cauza faptului ca este dificil sa aflam cauzele care au provocat starea de neliniste. De cele mai multe ori totul porneste de la un disconfort la nivelul burticii, fie ca este vorba de gazele acumulate, probleme de tranzit digestiv sau “infricosatoarele” colici.

Indiferent care este cauza de la care porneste supararea bebelusului, exista un remediu care ajuta la mentinerea sanatatii sistemului digestiv si a celui imunitar. Probioticele introduse in alimentatia copiilor, prin lapte sau alimente, reprezinta unul dintre cele mai bune moduri de a sprijini buna functionare a organismului celor mici.

„For your baby” este primul supliment Optibac sub forma de picaturi lichide ce contine tulpina prietenoasa de bacterii Bifidobacterium breve M-16V, noua in gama OptiBac. Aceasta tulpina a fost cercetata pe larg si este deja utilizata la nivel global. Fiecare portie „ For your baby” ofera 1 miliard de culturi vii, cantitatea necesara pentru a mentine sanatatea si confortul unei burtici de bebelus.

Cum alegem cel mai potrivit probiotic pentru o burtica sanatoasa de bebelus?

Iata cateva beneficii care diferentiaza noul produs si care te vor ajuta sa faci o alegere optima:

• Este testat clinic si s-a dovedit a fi sigur de la nastere. Mai mult, este vegan, fara gluten si nu contine arome, culori sau conservanti artificiali.
• Special creat pentru cei mici de la nastere pana la 3 ani, produsul poate fi administrat si copiilor mai mari.
• Fiecare portie contine 1 miliard de bacterii prietenoase, iar numarul de miliarde este garantat pana la sfarsitul expirarii.
• Contine tulpina Bifidobacterium breve M-16V de culturi vii, cercetata pe larg si testata la mii de nou-nascuti, bebelusi si copii mici.
• S-a dovedit stiintific ca trece prin aciditatea stomacului si supravietuieste pentru a ajunge la intestin.
• Picuratorul usor de utilizat permite alegerea de aplicare direct in gura bebelusului sau de a se amesteca in lapte rece sau alimente.
• Nu contine zahar, arome sau coloranti artificiali care pot fi gasiti in alte alimente si bauturi care contin culturi vii.

Alegerea unui probiotic potrivit te va ajuta sa mentii starea de confort a micutului tau si, bineinteles, sa va bucurati impreuna de momentele de tandrete din aceasta perioada.
Produsul este disponibil in farmacii.