Produsele cu traditie, acum la blister

COSMO PHARM schimba comunicarea vizuala prin repackaging-ul produselor cu traditie aflate in portofoliul companiei, dar si al celor care vor urma sa intre pentru prima data pe piata suplimentelor alimentare. Schimbarea ambalajelor produselor COSMO PHARM vine ca o urmare naturala a respectului purtat fata de clientii companiei si fata de natura, careia ii suntem recunoscatori pentru toate beneficiile pe care ni le aduce asupra sanatatii.

Fiecare produs COSMO PHARM este gandit si creat de specialisti cu inalta pregatire profesionala, iar noile ambalaje sunt concepute pentru a raspunde nevoilor functionale ale pacientilor.

Pana la inceputul lunii iunie, produse precum 5HTP, Rhodiola 500mg, MemoryMax, Active Q10 Mega Ubiquinol 100mg, Artroforte, Potent, Omega 3-6-9- Complex 1206mg se vor gasi atat pe rafturile farmaciilor si magazinelor naturiste partenere din tara, dar si din mediul on-line, cat si pe site-ul official www.cosmopharm.eu, la cutii cu blistere de 30 capsule/tablete.

Aceasta forma de ambalare faciliteaza transportarea, depozitarea si tinerea evidentei administrarii capsulelor/tabletelor. Totodata, ambalarea la blister ofera oportunitatea de a pastra caracteristicile benefice ale produselor pentru o perioada mai lunga de timp, acestea fiind complet protejate de eventualele procese si modificari fizice si chimice la care pot fi supuse in timpul depozitarii sau administrarii remediului.

Noile ambalaje COSMO PHARM sunt usor de recunoscut prin culorile vii si insertiile metalizate inconfundabile.
In functie de adresabilitate, fiecare cutie este inscriptionata cu unul dintre sub-brandurile COSMO PHARM: Total Care (produse menite sa imbunatateasca starea de sanatate si sa previna aparitia unor afectiuni), Total Defense (produse care apara organismul de factori care ameninta sanatatea organismului), Total Cleanse (produse care detoxifica si regenereaza).

Produsele din gama Premium care se vor afla in continuare la flacoanele verzi cu etichete aurii se bucura de schimbarea designului printr-un capac auriu, mai atractiv.

Produsele COSMO PHARM pastreaza acelasi nivel maxim al calitatii, eficientei, puritatii si sigurantei produselor, care exceleaza atat in fata exigentelor de calitate impuse de autoritati la nivel national, cat si in raport cu standardele europene. COSMO PHARM a implementat, inca din anul 2003, sistemele de management al calitatii (ISO 9001), de management de mediu (ISO 14001) si de management al sigurantei alimentului HACCP (ISO 22000). Cele trei sigle ISO le puteti gasi pe toate ambalajele produselor noastre.

Fondata inca din 1994, COSMO PHARM este o companie cu o traditie de 25 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, fiind promotorii ideilor de suplimente alimentare si nutritie sanatoasa.

Activam ca unic importator si distribuitor al unora dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, TISHCON CORP.SUA, Lallemand (probiotice), precum si alti producatori: AkerBioMarine(Superba2 Krill Oil), FMC (EPAX Fish Oil), DSM (resVida Resveratrol), Kaneka (QH) si Sabinsa Corp.

COSMO PHARM iti aduce Sanatate din natura!