Devirox - produs nou de la Herbagetica cu tripla actiune: antiviral intens, imunostimulator si protector pulmonar

Producatorul autohton de suplimente alimentare, Herbagetica, lanseaza pe piata din Romania un produs nou din portofoliul sau cu efect antiviral intens, Devirox. Nevoia de alternative naturale in tratarea virozelor respiratorii si a infectiilor bacteriane este in perpetua crestere. Asadar, Devirox vine in intampinare nevoilor celor cu un sistem imunitar slabit si care sufera de afectiuni respiratorii de natura virala.

Devirox antiviral intens. Imunostimulator. Protector al tractului respirator

Devirox este un produs cu o complexitate unica a compozitiei care reuneste 12 extracte naturale, vitamine si minerale organice intr-o formula cu efect antiviral, imunostimulator si de protectie a tractului respirator.

Sensibilitatea sistemului imunitar lasa sistemul respirator vulnerabil in fata infectiilor bacteriene, virale sau fungice. Devirox are un triplu efect in beneficiul sanatatii fiind un antiviral intens, imunostimulator si protector al tractului respirator.

Compozitia Devirox reuneste 6 extracte antivirale: Astragalus, Maslin, Gheara-matei, Grapefruit, Lemn-dulce si Pelinul Negru. Aceastea actioneaza direct asupra infectiilor bacteriene sau virale, stopand dezvoltarea si multiplicarea virusurilor si a bacteriilor. Totodata, Devirox are si 6 extracte imunostimulatoare: Ganoderma, Astragalus, Gheara-matei, Vitamina C, Vitamina D3 si Zinc, care fortifica sistemul imunitar si il ajuta in a combate raceala, gripa sau infectiile virale si bacteriene. Pentru sistemul respirator Devirox are 5 extracte dedicate care elimina congestia si curata caile respiratorii: Ghimbir, Lemn-dulce, Maslin, Ganoderma si Schizandra. Astfel, complexitatea beneficiilor produsului Devirox este asigurata prin extractele concentrare, dedicate.

Beneficii Devirox:
• Antiviral intens: elimina virusurile si bacteriile;
• Imunostimulator: stimuleaza capacitatea de aparare a sistemului imunitar prin eliminarea virusurilor si bacteriilor.
• Protector al tractul respirator: curata tractul respirator si creste imunitatea acestuia;
• Calmeaza iritatia si durerea la nivelul tractului respirator
• Elimina congestia cailor respiratorii
• Asigura protectia si sanatatea bronhiilor
• Creste rezistenta fizica la stres
• Are efect antioxidant

Devirox se poate folosi ca adjuvant in: infectii virale, infectii bacteriene, gripa, viroze respiratorii, raceala, tuse, afectiuni respiratorii/pulmonare: pneumonie, TBC, bronsita, deficiente imunitare.

Cele 12 extracte din compozitia Devirox au fost atent selectionate pentru a livra in beneficiul sanatatii un produs cu actiune eficienta, concentrata pe nevoile sistemului imunitar. Fiecare extract in parte are beneficii demonstrate clinic, care sustin efectele si complexitatea formulei cu tripla actiune pe care o are Devirox.

Extractul de Astragalus

Radacina de Astragalus este o planta cu efect puternic antiviral, care se foloseste de secole in medicina traditionala Chineza pentru intarirea sistemului imunitar. Astragalus activeaza productia celulelor imunitare, stimuland organismul sa lupte cu raceala, gripa sau infectia. in plus, creste si productia unor celule proteice cu rol antimicrobian, care se regasesc in tractul sistemului respirator, protejandu-l de infectii bacteriene si virale.

Beneficiile suplimentare ale radacinii de Astragalus sunt: efectul antiinflamator, preventia dezvoltarii astmului bronsic si capacitatea de a creste rezistenta organismului la stres, reducand nivelul de cortizol.

Extractul de Frunze de Maslin

Extractul de frunza de Maslin are proprietati antivirale remarcabile si se foloseste pentru a trata atat raceala cat si afectiunile respiratorii grave precum bronsita, pneumonia sau tuberculoza. Oleuropeina este o componenta unica a frunzelor de Maslin, care ofera un gust caracteristic, inepator i astringent. Proprietaile antioxidante, antiinflamatoare si de combatere a actiunii virusurilor se datoreaza acestei componente active specifice frunzelor de maslin.

Studiile clinice demonstreaza faptul ca Oleuropeina creste capacitatea naturala a organismului de a lupta contra virusurilor si a bacteriilor, pe doua cai. in prima instanta, este stimulat procesul de fagocitoza, actiune prin care sistemul imunitar distruge celulele daunatoare. in al doilea rand, Oleuropeina blocheaza capacitatea de replicare a bacteriilor si a virusurilor.

Zinc

Zincul este un mineral esential pentru a lupta cu infectiile de orice tip, fie pe cauza bacteriana, fie virala. Expunerea curenta la virusuri si bacterii ne consuma aportul nutritional de Zinc, dirijat in sprijinul imunitatii. Asadar, rata de deficienta de Zinc in randul populatie este destul de mare. Un organism cu deficit de Zinc va consuma inclusiv depozitele de Zinc din ficat, astfel sistemul imunitar ramane expus in fata unei infectii virale sau bacteriene, sau chiar prezinta riscul de a dezvolta boli autoimune.

Prin suplimentarea dietei cu Zinc, se asigura actiunea sa pe doua planuri: 1) este stimulat si activat raspunsul antiviral natural al sistemului imunitar, si 2) administrarea de Zinc inhiba replicarea virusului si agravarea simptomelor asociate unei infectii virale.

Extractul de Ganoderma

Ganoderma este considerata planta perfecta pentru persoanele cu un sistem imunitar slabit din cauza stresului. Are efect adaptogen si imunomodulator. Scade raspunsul imunitar atunci cand este hiperactiv si il stimuleaza cand organismul este slabit. in cazul unei infectii in corp, Ganoderma stimuleaza productia de celule imunitare care distrug bacteriile si creste eficienta celulelor T.

Extractul de Ghimbir

Ghimbirul are efect antibacterian si antiviral, cu beneficii dovedite clinic in combaterea virusului respirator sinctioal (RSV), care poate cauza multiple afectiuni respiratorii. Ghimbirul stimuleaza celule respiratorii sa secrete o proteina antivirala care combate infectia la nivelul tractului respirator. in plus, stopeaza formarea de mucus si elibereaza caile respiratorii congestionate.

Vitamina D3

Vitamina D3 intervine asupra celulelor imunitare T care sunt activate pentru a combate virusurile si bacteriile. Celulele T contin receptori ai Vitaminei D3, ceea ce inseamna ca eficienta lor se atinge doar in prezenta acestei vitamine. Drept urmare, o carenta a vitaminei D3 este asociata cu un sistem imunitar slabit predispus la infectii. Vitamina D3 activeaza si un tip de peptide cu efect antimicrobian si permite eliminarea bacteriilor inainte de declansarea infectiei.

Devirox reuneste toate extractele enumerate mai sus si nu numai. Efectele sale de antiviral intens, imunostimulator si de protector pulmonar sunt completate si de extractele de Lemn-dulce, Gheara-matei, Schizandra, Grapefruit, Pelin Negru, Acerola standardizat in Vitamina C.

Devirox, antiviral intens, se poate achizitiona la un pret avantajos de pe shop-ul online www.herbagetica.ro sau din magazine naturiste si farmacii.