Si tu vrei sa ajungi la greutatea ideala? Iata cum poti slabi sanatos si eficient!

In ajutorul tau vine un specialist in suplimente naturale pentru slabit: medicul Cristina Negru

Doamna doctor, ce parere aveti despre pastilele minune pentru slabit? Credeti ca se poate slabi fara a urma o anumita dieta?

Un lucru este cert! Kilogramele in plus nu vor diparea pur si simplu, folosind doar o tableta.

Aceasta este realitatea stiintifica, iar din fericire, noi, cei de la DVR Pharm, ne concentram asupra adevarului stiintific. Eu va sfatuiesc sa evitati cat de mult puteti acele produse care garanteaza o pierdere rapida a kilogramelor. Va mai dau un sfat! Daca doriti sa slabiti intr-un mod sanatos si corect, tineti cont de cele 3 elemente care fac parte din triunghiul reglarii greutatii: remediu natural, alimentatie echilibrata si efortul fizic.

Ne pot afecta sanatatea aceste capsule-minune pentru slabit, in lipsa unei diete?

De multe ori, pacientii reusesc sa slabeasca fara a urma o dieta, folosind doar produse cu efect laxativ, cum ar fi produsul nostru Aloe complex. Laxativele nu sunt contraindicate in timpul curelor de slabire, ba din contra, ajuta la topirea surplusului de grasime. In schimb, eu nu recomand supradozarea acestora. De-a lungul timpului, am observat ca pacientii care doresc un rezultat mai rapid au tendinta de supradozare a laxativului. Poate suna de necrezut, dar am avut cazuri in care oamenii au dat jos 1 kilogram pe zi, dar aproape au lesinat pe toaleta.

Inlaturand laxativele, ce alte produse ne puteti recomanda pentru a slabi suficient de rapid, inainte de sosirea verii?

Cititorii trebuie sa stie ca noi, la DVR Pharm, am reusit sa punem in valoare efectul laxativ, creand produsul KG-Slim. Eu l-am testat cu succes pe mine insami si este extraordinar. Trebuie sa-l folosesti ca sa-ti dai seama ce mult te ajuta la slabit. Extractul de Gymnema din KG-SLIM regleaza glicemia si impiedica transformarea surplusului de glucoza in grasime. Acestei plante i se mai spune si distrugatorul de zahar. S-a dovedit ca Gymnema scade apetitul pentru dulciuri, al caror consum in exces este cauza a mai mult de 50% dintre cazurile de obezitate.

Cum trebuie administrat acest produs si la ce scaderi in greutate sa ne asteptam?

Avand un efect laxativ puternic, recomandam ca in primele trei zile sa se ia o capsula pe zi. Dupa aceea, doza se mareste progresiv pana la 3-4 capsule pe zi, in functie de tranzitul intestinal.

Cat despre slabit, cu cat pacientul este are mai multe kilograme in plus, cu atat si scaderea in greutate este mai rapida. O persoana care are in plus 30 de kilograme, poate da jos si 5-6 kilograme in zece zile, pe cand o persoana cu 2-3 kilograme in plus, cu greu va slabi chiar jumatate de kilogram.

Doamna doctor, ce recomandati pacientilor care au nevoie sa dea jos cateva kilograme pana sa atinga greutatea ideala?

In acest caz, accentul trebuie pus mai mult pe dieta si sport. Fiind atenti la nevoile pacientilor, echipa de specialisti de la DVR Pharm a lansat produsul DVR-SILUETA, care ne ajuta sa mancam mai putin. In timp ce KG-Slim regleaza apetitul pentru dulciuri, DVR-SILUETA se comporta ca un balon gastric natural, creand senzatia de satietate. Astfel, se reduc in mod natural portiile pe care le consumam si grasimile si zaharul nu vor fi asimilate complet.

KG-SLIM si DVR SILUETA maresc eficienta in slabit?

Aici va pot raspunde din proprie experienta. Spuneam ca am testat pe mine insami aceste produse. Din cauza mai mutor factori ajunsesem sa acumulez cateva kilograme in plus. Nu eram deloc multumita de felul in care aratam. in sase luni, am slabit 11 kilograme.

Am slabit 6 kilograme in primele trei luni cu KG-Slim si fara sa mananc dupa ora 7, seara. In urmatoarele trei luni, am slabit 5 kilograme cu DVR-Silueta, care m-a ajutat sa tin foamea sub control.

Povestiti-ne cum v-a ajutat DVR Silueta sa va stapaniti foamea?

Personal, au reusit sa reduc cantitatea de mancare cu capsulele DVR-Silueta luate inainte de masa. Inainte sa folosesc aceste capsule, mancam seara o cina hipercalorica. Acum, fara efort, mananc ceva lejer seara, de obicei o salata cu inca ceva langa, branza sau o felie de paine. Important este ca reusesc sa tin acest regim, fara sa ma infometez. Este demonstrat stiintific faptul ca peste 90% din curele de slabit in care se sufera de foame sunt destinate esecului. Eu consider ca sunt pe drumul cel bun deoarece capsulele DVR Silueta ma ajuta sa mananc putin si totodata, sa ma satur.

Se spune ca totul porneste de la psihic, chiar si in curele de slabire. Este adevarat?

Starea psihica are un rol foarte important in procesul slabirii. Eu, de exemplu, desi am pornit fara incredere, m-am ambitionat, cand am vazut ca am slabit rapid aproape 2 kilograme cu KG-Slim. Atunci am simtit ca se poate! Aceasta incredere este marele secret al curei de slabire.

Ce pot face cei care nu au reusit sa se mobilizeze singuri si care nu pot lupta cu lipsa de incredere?

Din fericire, natura ne ofera solutii care sa ne intareasca psihicul. in cazul anxietatii, am folosit extractul din planta Griffonia, iar in cazul depresiei, am folosit Sunatoare + Magneziu, ambele, cu succes!