Fitnessul – adevarata metoda de a slabi

Fitnessul, este mai mult decat acea idee de a te duce la sala si a te antrena.
El reprezinta un mod de viata care, dincolo de cateva sedinte de antrenament pe saptamana si shake-urile proteice care aduc o serie de beneficii, implica multe alte aspecte.

Atunci cand esti intr-o forma fizica buna, cu siguranta ai si o stare psihica deosebita, in sensul in care stii ca ai o sansa in plus fata de ceilalti, esti mai puternic, atat fizic cat si mental.

In plus, fitnessul te ajuta sa te simti bine si sa reduci riscul unui atac de cord, al cancerului de colon, diabetului si tensiunii ridicate.

Diferite studii arata ca exista trei tipuri de fitness:

• Exercitiile de flexibilitate, de exemplu intinderile. Flexibilitatea reprezinta abilitatea de a-ti misca articulatiile foarte mult si de a-ti folosi muschii la intreaga lor capacitate.
• Aerobicul este abilitatea corpului de a utiliza oxigenul eficient si depinde de conditia inimii, a plamanilor si a muschilor. Acest tip de fitness creste nivelul de oxigen care ajunge la muschi, ceea ce le permite sa functioneze mai mult. Mersul pe jos pe distante mari, este un tip de exercitiu de aerobic.
• Fitnessul muscular ajuta la intarirea muschilor si a rezistentei acestora.

Tot mai multe persoane care isi doresc sa slabeasca, aleg fitnessul deoarece este o metoda rapida si eficienta, dar si la indemana oricui. Iar daca judecam dupa numarul de persoane ce fac fitness pentru a slabi, putem spune ca este o metoda eficienta.

Sa slabesti sau sa te ingrasi, nu poate fi imposibil. Adevarata provocarea este aceea de a slabi sau de a te ingrasa corect si sanatos.

Asta inseamna sa slabesti din grasime fara sa pierzi masa musculara sau sa te ingrasi acumuland masa musculara, fara adaos de grasime. Aceste lucruri nu se pot realiza peste noapte, ci urmand un program special si strict de antrenament fitness si alimentatie pe termen lung.

Duca ai decis ca un program de antrenament este primul pas pe care trebuie sa il faci in procesul de slabire, de cele mai multe ori, urmeaza intrebarea: “Ce suplimente nutritive pot lua pentru a arde grasimea?”

Si suntem perfect de acord cu aceasta intrebare pentru ca administrarea suplimentelor, impreuna cu miscarea fizica, te vor ajuta sa iti atingi obiectivele.

Ceea ce trebuie sa retii este ca:

Suplimentele au un singur rol: sa iti accelereze progresul. Ele nu ard grasimea pentru tine, nu iti cresc muschii in timp ce tu stai pe canapea si nu te fac sa arati mai bine daca nu contribui cu nimic.

Pastile minune nu exista! Incearca sa nu mai cauti forum-uri, unde gasesti persoane care au incercat tot raftul cu pastile de slabit de la farmacie. Asculta informatiile corecte si concentreaza-ti atentia, energia si timpul pe lucrurile importante ce iti aduc rezultate reale.

Studiile arata ca fitness-ul si suplimentele nutritive pentru arderea grasimilor, reprezinta secretul tot mai multor persoane, ce asigura o slabire rapida.
Cand vrei sa slabesti sanatos, o proteina din zer de calitate, dar si un arzator natural, pot deveni cel mai bun aliat.

Slabeste sanatos! Apasa pe link pentru a vedea pachetul de suplimente nutritive ce te va ajuta sa arzi grasimile rapid si pentru inlocuirea unor mese din zi cu o proteina din zer.

Una dintre pudrele proteice pe care noi o recomandam, este Platinium Thermogenic Protein, deoarece contribuie la remodelarea corporala, reduce apetitul si controleaza senzatia de foame, sprijina eliberarea energiei, sustine sanatatea sistemului cardio – vascular si intensifica metabolismul pentru arderea grasimilor.