Supliment naturist pentru Parkinson si alte afectiuni cerebrale

Un remediu revolutionar, ce vine in sprijinul persoanelor pentru cele care au fost diagnosticate cu afectiuni cerebrale mai grave, precum Parkinson, Alzheimer sau edem cerebral este, fara doar si poate, Cebraoptim.

Totodata acest supliment este recomandat si persoanelor care se confrunta cu probleme de memorare ori de concentrare sau celor supusi stresului zilnic in activitatile laborale.

Fiind o sursa excelenta de Citicolina, dar avand in compozitie si substante benefice pentru Cebraoptim este un remediu naturist suta la suta natural, ce are rolul de a mentine rezervele de energie neuronale si, de asemenea, inhiba apoptoza stimuland astfel sinteza acetilcolinei.

Ba mai mult, conform expertilor in medicina naturopata, Cebraoptim are efecte neuroprotectoare, fapt pentru care sporeste evolutia pozitiva a pacientilor care au suferit un accident vascular cerebral ischemic si poate reduce, de asemenea, si volumul tesutului cerebral afectat.

Printre altele, Cebraoptim este eficient pentru persoanele care se confrunta cu amnezie ori pur si simplu care traverseaza o perioada stresanta, intrucat imbunatateste capacitatea de concentrare, precum si rezistenta la stres.

Cebraoptim - compozitie:
• Citicolina – 100 mg
• Coama leului – 30 mg
• Ginkgo biloba – 10 mg
• Centella asiatica – 50 mg
• Bacoppa monierri – 50 mg
• Griffonia simplicifolia- 60 mg
• Coenzima Q10 – 30 mg
• Phosfatidyl serina – 20 mg

Cebraoptim - principalele beneficii ale acestui remediu naturist

Fiind realizat din plante ale caror proprietati sunt benefice inca din cele mai vechi timpuri, Cebraoptim este recomandat persoanelor care sufera de Alzheimer, dementa senila ori care au suferit accidente vasculare, traumatisme ori interventii chirurgicale, intrucat este responsabil de reducerea edemenlor cerebrale cauzate de aceste afectiuni.

Cebraoptim ajuta la sporirea capacitatii de invatare, de memorare si de redare a informatiilor, a fluiditatii verbale si, mai mult de atat, imbunatateste starea emotionala, intrucat contine ingrediente ce mentine nivelul optim al neurotramitatorilor acetilcolina, dopamina, adrenalina, nonadrenalina.

De asemenea, Cebraoptim este responsabil, conform expertilor in medicina naturopata, de mentinerea concentratiilor de sodiu, potasiu, calciu si magneziu din organism, intrucat asigura presiunea osmotica fiziologica a mediului intern. De asemenea, sporeste cantitatea de glucoza metabolizata de creier, precum si rata de folosire a oxigenului.

Printre beneficiile Cebraoptim se numara faptul ca reduce stresul cotidian, depresiile, precum si starile de anxietate ori palpitatiile sau spasmele muculare. in plus, imbunatateste capacitatea de memorare si concentrare, astfel ca va puteti imbunatati capacitatea intelectuala.

Cebraoptim se administreaza, conform expertilor in medicina naturopata, in doze de minim 3 capsule pe zi. Secretul este ca pilulele sa fie luate intre mese, cu un pahar cu apa astfel incat sa se dizolve rapid si sa actioneze in organism.
Detalii despre Cebraoptim si cum va poate ajuta in afectiunile cerebrale pe www.cebraoptim.ro sau la tel. 0723.269.701