Dr. Tarek Nazer, medic ortoped supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva

Dr. Tarek Nazer este un medic ortoped supraspecializat in chirurgia artroscopica minim invaziva, cu experienta de 5 ani in Marea Britanie, unde a avut ocazia sa lucreze in cele mai cunoscute centre de ortopedie alaturi de cei mai buni chirurgi.

Aceasta optiune l-a ajutat sa castige din experienta acestor chirurgi de peste 30 de ani in ortopedie si sa beneficieze de ce l-au invatat in acea perioada.

Dr. Tarek Nazer a lucrat alaturi de Mr. Phill Hirst, renumitul medic ortoped al echipei Manchester United, operand impreuna multi pacienti prin metode minim invazive, ce au ajutat pacientii sa se recupereze multe mai repede si sa-si recapete imediat mobilitatea post operator.

De asemenea, a lucrat si cu Mr. Newman, care detine o vasta experienta de 40 de ani in ortopedie, cu care a reusit sa inventeze chiar metode noi de tratament.

Pasiunea lui pentru ortopedie l-a determinat sa inceapa cea de-a doua specializare in medicina sportiva, pentru a combina metodele minim invazive folosite la sportivi si pentru a le aplica tuturor pacientilor sai.

Este membru al diferitelor colegii medicale din Europa si membru activ in congresele internationale si asociatiile de cercetare europene, participand anual la diferite cursuri internationale de supraspecializare, pentru a fi la curent cu cele mai noi metode de tratament la nivel global.

Petrece zilnic mai mult de 12 ore intre consultatii si operatii, insa pentru el acest timp trece foarte repede, incercand sa ajute pacientii si sa le puna la dispozitie cele mai noi metode de tratament.

Pentru a fi mai usor de gasit, domnul doctor a facut o pagina web si una de facebook, unde posteaza ultimele noutati din lumea ortopedica, explicand printr-un limbaj usor diferitele afectiuni si optiuni de tratament, dar si pentru a fi usor de comunicat cu pacientii, raspunzand la intrebari si comentarii.

In ce operatii s-a specializat dr. Tarek Nazer?

• Artroscopia de genunchi;
• Reconstructia de ligament incrucisat anterior, folosind metoda minim invaziva artroscopica;
• Artroscopia de umar, sold si a articulatiilor mici;
• Artroplastia soldului si a genunchiului, aplicand proteza totala personalizata si folosind metode minim invazive;
• Operatia de Hallux valgus (monturi);
• Reconstructia de cartilaj (mozaicoplastie, cartilaj artificial, microfracturi);
• Reconstructia MPFL artroscopica;
• Alte zecii de operatii minim invazive ce ajuta la o recuperare mai rapida, comparativ cu metodele standard.

Dr. Tarek Nazer foloseste si metode regenerative fara operatii, in tratarea leziunilor de cartilaj si de ligamente, folosind infiltratii intra-articulare cu acid hialuronic, PRP (plasma imbogatita cu trombocite) si infiltratii cu celule stem, toate aceste metode asigura regenerarea tesuturilor si a cartilajului articular fara operatie.

Chirurgul ortoped Tarek Nazer efectueaza peste 600 de operatii pe an si trateaza peste 5000 de pacientii anual in cadrul Clinicii Masaya, fiind o clinica moderna, dotata cu aparate de ultima generatie si opereaza la mai multe spitale private din Bucuresti, oferind pacientilor sai conditii corespunzatoare pentru a scadea orice risc intraoperator.

In cadrul Clinicii Masaya din Bucuresti consulta domnul doctor ortoped Nazer Tarek, specialist in chirurgia artroscopica minim invaziva, punand la dispozitie cele mai noi metode de tratament si cea mai noua tehnologie.

Pentru programari si intrebari:

Clinica Masaya 0721.197.077