Propolis C, de ajutor in lupta cu raceala si gripa

Racelile si gripa ne dau tarcoale in special in sezonul rece. Aceste infectii respiratorii prezinta simptome asemanatoare, principala diferenta fiind durata.

Racelile se vindeca mai repede si sunt mai putin agresive, in timp ce in cazul gripei perioada de boala este mai lunga, iar manifestarile sunt resimtite mai puternic de catre persoana afectata.

In lupta cu raceala si gripa este nevoie de un sistem imunitar puternic. De ajutor pentru imunitate sunt vitamina C si echinaceea.

Simptome in caz de raceala si gripa

Raceala incepe prin stari de oboseala, durere de cap, durere in gat, dureri musculare, nas infundat. De asemenea, poate sa apara si scaderea poftei de mancare. In schimb, gripa debuteaza brusc, apare febra crescuta, oboseala, frisoanele, tusea, dureri puternice de cap.

La persoanele care s-au imbolnavit de gripa, durerile musculare sunt mai puternice decat in cazul racelilor. Pot sa apara si stari de greata. Pentru un diagnostic precis, este indcat sa mergi la medic.

In ceea ce priveste tratamentul racelilor si gripei, trebuie sa stii ca acestea nu se trateaza cu antibiotice. Poti lua medicamente care sa scada febra, impotriva durerilor in gat, a durerilor de cap, la recomandarea medicului.

In plus, pentru vindecare, este important sa te odihnesti suficient, sa respecti programul de somn, sa consumi lichide (nu fierbinti, nici reci), sa mananci fructe si legume bogate in vitamina C.

In cazul in care suferi si de rosu in gat este important sa eviti alimentele picante, pentru ca acestea iti pot irita si mai tare gatul.

Propolis C Raceala si Gripa iti da putere maxima in lupta cu raceala

PROPOLIS C Raceala si Gripa te ajuta inca de la primele simptome de raceala si gripa, aisgurandu-i organismului o cantitate mare de vitamina C, necesara in perioada in care lupta cu virusurile. In plus, prin extractele standardizate de tinctura de propolis, echinacea, fructe de soc si de maces, PROPOLIS C Raceala si Gripa Adulti sau Copii reduce cu 50% durata medie a virozelor (dovedit clinic)

Propolis C Raceala si Gripa actioneaza natural de la primele simptome de raceala si gripa pentru:

– Copii peste 1 an: PROPOLIS C Raceala si Gripa Copii – contine extracte naturale standardizate de flori si fructe de soc, de fructe de maces, de echinacea, tinctura de propolis si 400 mg de vitamina C.

– Copii peste 12 ani si adulti: PROPOLIS C Raceala si Gripa Adulti – contine extracte naturale standardizate de fructe de soc si maces, de echinacea, tinctura de propolis si 900 mg de vitamina C.