Ulei reparator din plante contra arsurilor

Arsurile usoare, dar si arsurile solare sunt unele dintre cele mai suparatoare probleme ale pielii, din cauza simptomelor pe care le produc.

Insa nu numai problemele cauzate de arsuri sunt neplacute, ci si simptomele aparute in urma unor rani sau a unor afectiuni dermatologice.

In cazul in care te confrunti cu taieturi, cu arsuri sau ai probleme dermatologice precum acneea, poti apela la Theresienoil.

Theresienoil este un ulei obtinut din plante, ingredientele sale fiind 100% naturale, fara sa contina conservanti si arome. Uleiul din plante Theresienoil este cunoscut de mai bine de 700 de ani pentru calitatile sale deosebite.

Cum actioneaza uleiul Theresienoil

Uleiul Theresienoil, preparat special din plante, imbunatateste aspectul pielii cu leziuni cicatriciale, asigurand hidratarea epidermei. De asemenea, este un bun adjuvant in procesele de regenerare la nivelul pielii.

Theresienoil poate fi utilizat si in cazul arsurilor solare, dar si in cazul ranilor. Theresienoil iti poate fi de mare ajutor in cazul arsurilor solare cauzate de expunerea intensa la soare.

De asemenea, potrivit producatorului, acest ulei obtinut din plante poate fi de ajutor si in cazul unor afectiuni dermatologice precum eczemele si acneea.

Acest ulei are actiune antiseptica in cazul arsurilor usoare si al ranilor, fiind util in procesul de vindecare. Ajuta, de asemenea, si la reducerea intensitatii durerii. Uleiul regenerator Theresienoil este un bun adjuvant in procesele de regenerare de la nivelul pielii.

Are, de asemenea, actiune hidratanta asupra pielii. Fiind obtinut din ingrediente naturale, produsul poate fi folosit chiar si pe pielea copiilor.

Proprietati ale produsului

- actiune antiseptica, fiind de ajutor pentru o piele sanatoasa;
- reduce durerea;
- imbunatateste aspectul pielii la nivelul cicatricilor;
- ajuta la regenerarea pielii;
- calmeaza senzatia de mancarime, fiind de ajutor in cazul pruritului;
- imbunatateste gradul de hidratare al epidermei;
- poate fi de ajutor in cazul in care apar iritatii ale sanilor la femeile care alapteaza;
- este util in caz de hematom, contuzii.

Istoria uleiului Theresienoil

Istoria uleiului din plante Theresienoil incepe in anul 1350, potrivit theresienoil.eu. In acele vremuri, ingrijirea ranilor era o problema, iar numarul de persoane afectate de astfel de probleme era foarte mare, indiferent ca era vorba despre persoane bogate sau sarace.

In cautarea unui ajutor pentru bolnavi, a fost creat in inima Alpilor, in regiuna Tirol, din ingrediente naturale pure, ca o solutie care sa vina in ajutorul celor care se confruntau cu rani ale pielii.

Uleiul si-a dovedit eficienta, iar reteta este folosita si in zilele noastre. Formula ajuta la vindecarea leziunilor aparute in urma mai multor tipuri de arsuri, insa este una eficienta si pentru ca ajuta la vindecarea ranilor. Uleiul reparator nu are parfum.

Theresienoil este comercializat nu numai in tari din Europa, ci si in Statele Unite ale Americii.