Sustine sanatatea tractului urinar cu Uroforte!

Un studiu realizat de catre Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie scoate in evidenta faptul ca 1 din 2 femei va suferi de pe urma unei infectii urinare pe parcursul vietii.

Din pacate insa, de cele mai multe ori, infectiile urinare sunt recurente. Daca nu sunt tratate la timp, acestea pot afecta functionarea rinichilor si pot duce la dezvoltarea unor afectiuni mai grave.

Acelasi studiu arata ca si barbatii pot suferi de o astfel de infectie, dar procentajul este mai mic (anual, 1 din 2000 de barbati sufera de o infectie urinara). Infectiile urinare sunt extrem de neplacute. Iar daca infectiile sunt recurente, ele devin o amenintare serioasa pentru functionarea optima a tractului urinar.

Uroforte - produsul naturist pentru sanatatea tractului urinar

Conceput si dezvoltat special pentru a veni in ajutorul celor care se confrunta frecvent cu infectii urinare, Uroforte are la baza un ingredient special - extract de merisor american.

Forma concentrata de extract de merisor american poate ajuta la combaterea infectiilor urinare. Merisorul american este bogat in fibre, vitamina C si antioxidanti fenolici care il fac sa fie un excelent antibacterian natural.

O forma concentrata de merisor american poate contribui la stoparea inmultirii bacterilor E-coli, responsabile pentru infectiile urinare recurente.

Merisorul american - aliatul tau principal impotriva infectiilor urinare

Merisorul american este benefic in lupta impotriva bacteriilor ce duc la dezvoltarea sau recurenta infectiilor urinare, incat este folosit in doua ingrediente din compozitia Uroforte.

Un prim ingredient compus din pulbere fina din suc concentrat de fructe de merisor american si componenta activa Cysticran.

Aceasta este o forma concentrata de extract de merisor american, ce garanteaza aportul necesar de proantocianidoli - substante care pot preveni atasarea bacteriilor responsabile pentru infectiile urinare de peretii uretrei si ai vezicii urinare.

Alaturi de aceste doua ingrediente ce au la baza miraculosul fruct american, UROFORTE contine vitamine (C, B6), ulei din fructe de patrunjel, extract de frunze de Buchu, acid citric si citrat de potasiu care creaza un mediu acid nefavorabil dezvoltarii bacteriilor.

Beneficii numeroase ale suplimentului Uroforte pentru organism

Daca suferi de dureri la nivelul vezicii, urinezi frecvent sau ai iritatii, nu mai sta pe ganduri si incepe un tratament cu Uroforte. Componenta activa Cysticran este responsabila pentru scaderea PH-ului din continutul vezical si al uretrei.

Forma concentrata de merisor american este un excelent detoxifiant si antibacterian, putand ajuta la eliminarea substantelor toxice. De asemenea, poate elimina apa in exces din organism si poate spori protectia organismului impotriva stresului oxidativ.

Cu Uroforte neplacerile cauzate de infectiile urinare devin amintire.

La COSMO PHARM ne preocupa sa-ti aducem sanatate din natura!