Un nou aliat in disfunctia erectila

Maraton Forte face parte din categoria suplimentelor nutritive recomandate barbatilor care sufera de ejaculare precoce sau disfunctie erectila, dar si celor care isi doresc performante sexuale sporite.

Multi barbati, cateodata, ejaculeaza mai devreme decat si-ar dori ei sau partenera. In cazul in care nu este o regula, nu constituie un motiv serios de ingrijorare. Daca totusi se intampla des, este clar ca la mijloc se afla o problema de natura psihologica sau de structura biologica a persoanei respective.

Disfunctia erectila defineste imposibilitatea unui barbat de a putea mentine suficient timp erectia si de a ajunge sa fie satisfacut din punct de vedere sexual. Nu are legatura cu lipsa dorintei sau a interesului sexual si se poate manifesta la orice varsta, desi este mai des intalnita in cazul barbatilor maturi.

Ce contine Maraton Forte:

Maraton Forte este un produs realizat pe baza de plante medicinale din America de Sud si Asia, care ofera o stare de bine si revigoreaza organismul, crescand la maxim impulsul sexual.

Muira Puama este numele unui arbust care creste in zona bazinului Amazonului.

Fiind originar din padurea tropicala, acest mic arbore este cunoscut si ca „Lemnul Potentei”. Atat tulpina cat si radacina lui sunt folosite in scopuri medicinale. Muira Puama are darul de a imbunatati functia sexuala masculina in cazul in care aceasta a fost afectata de diverse tulburari fizice sau mentale

Maraton Forte contine si L-Arginina. O cantitate redusa de arginina (prescurtat Art sau R) poate sa duca la sterilitate; barbatii au nevoie de acest aminoacid in cantitati mari, lichidul seminal avandu-l in alcatuire in proportie de 80%.

Ginsengul Asiatic se regaseste si el in compozitia Maraton Forte. Stimuleaza metabolismul, creste productia de interferon, are efect hipoglicemiat, influenteaza activitatea sistemului cardiovascular prin cresterea cantitatii de energie formata la nivelul muschilor scheletici. Are proprietatea de a reduce oboseala, de a revigora si de a stimula intregul organism.

Maraton Forte mai contine Ginseng Siberian, acesta avand rolul de a creste impulsul sexual si de a echilibra functia sexuala.

Este de asemenea cunoscut ca imunostimulator si antioxidant.
Un alt component al Maraton Forte este extractul uscat de Guarana. Acesta amelioreaza starea de epuizare, creste randamentul fizic si mental, indepartand in acelasi timp stresul.
Extractul uscat de Tribulus creste forta si dezvolta musculatura pe cale naturala.

Este folosit inca din antichitate in medicina ayurvedica pentru a vindeca afectiunile functiei sexuale, fiind o planta medicinala revitalizanta si tonifianta.
Epimedium (sau Iarba Berbecului) are calitati afrodiziace si stimuleaza potenta masculina. Ajuta in tratarea ejacularii precoce si a altor disfunctii erectile prin cresterea nivelului de oxid nitric ce permite circulatia sangelui in zona genitala.

Este un bun remediu natural pentru cresterea impulsului sexual atat la femei cat si la barbati.
Polygonum este o alta planta aflata in compozitia Maraton Forte. Are efect astringent, calmant si hipotensiv.
Placerea sexuala si de durata are nevoie de Maraton Forte

Acest tonic sexual este eficient inca de la primul consum. Nu este obligatoriu tratamentul curativ, insa folosirea repetata genereaza rezultate, evident, superioare fata de folosirea ocazionala. Garanteaza amplificarea placerii sexuale, erectii mult mai ferme si de durata.

Maraton Forte sporeste atractia sexuala si, foarte important, nu are efecte adverse. Este produsul ideal pentru obtinerea unui libido minunat si mult mai sanatos, 100% natural si benefic organismului. Se adreseaza barbatilor de orice varsta care intampina probleme in a avea si a mentine o erectie de durata.
Pentru o placere sexuala indelungata, foloseste suplimente naturale.