Compusii naturali din fructe - aliati pentru combaterea cancerului

Daca in mijlocul naturii ne-am nascut, tot natura ne poate da cele mai bune solutii pentru a lupta impotriva bolilor si pentru a ne intari sistemul imunitar.

Nu degeaba fiecare specialist in medicina recomanda un anumit stil de viata pentru a ne mentine sanatosi.

Alimentele naturale pe care le gasim la tot pasul in lumea noastra stau drept tratament pentru cele mai intalnite afectiuni si simptome de boala cu care avem de-a face.

Salvestrolii - clasa de chimicale naturale impotriva cancerului regasite in fructe si legume

Nu toata lumea stie, insa trebuie sa afle, ca exista un grup de compusi nutritionali numiti salvestroli ce combat celulele canceroase din corp.

Acestia elibereaza anumiti agenti chimici care ucid intr-un timp record celulele bolnave, curatand organismul si prevenind raspandirea bolii in tot corpul.

Salvestrolii sunt o clasa de chimicale naturale impotriva cancerului regasite in anumite fructe si legume sau plante.

Acesti compusi naturali din fructe dispun de extraordinara capacitate de a recunoaste celulele canceroase si de a le distruge, pentru a impiedica afectarea organismului.

Daca te intrebi care este motivul pentru care salvestrolii pot distruge celulele bolnave fara sa le afecteze pe cele sanatoase, afla ca acestia pot distinge prezenta enzimei CYP1B1.

Aceasta enzima este un component al celulelor canceroase care totusi lipseste in cazul celulelor obisnuite.

Specialistii sustin faptul ca atunci cand salvestrolii ajung in contact cu enzima CYP1B1 din organismul uman, se activeaza si actioneaza stopand dezvoltarea celulelor periculoase si distrugandu-le.

Atunci cand se consuma fructe si legume sau suplimente alimentare naturale, salvestrolii din componenta lor patrund si depisteaza celulele cu cancer si elibereaza agenti chimici care sunt mortali pentru aceste celule bolnave. Tot acest proces este posibil datorita enzimelor CYP1B1.

“Salvestrolii reprezinta probabil cea mai importanta descoperire in nutritie de la descoperirea vitaminelor!”

Cu timpul, cercetatorii au inceput sa dezvolte formule chimice potrivite care sa includa salvestroli intr-o cantitate perfecta pentru sanatatea noastra. Astfel, acum exista suplimente alimentare naturale de administrat in mod zilnic care au un continut bogat in salvestroli.

Aceste adjuvante inlocuiesc cu cel mai mare succes doza zilnica de vitamine, minerale si antioxidanti ce trebuie consumata pentru a avea o sanatate de fier.

Si cum acesti compusi nu se mai regasesc in formula completa in legume, plante si fructe, acum substitutul perfect pentru administrarea frecventa consta in suplimente naturale precum produsul Salvestrol.

Profesorul Dan Burke sustine urmatoarele: “Salvestrolii reprezinta probabil cea mai importanta descoperire in nutritie de la descoperirea vitaminelor!”.

Astfel ca aparitia pe piata naturista de suplimente si produse alimentare cu salvestroli este binevenita si poate tine loc cu brio consumului de fructe si legume recomandat zilnic.

Una dintre cele mai eficiente metode de a te proteja de cancer este dieta. Exista o multime de alimente care lupta impotriva cancerului, iar o lista complete este dificil de alcatuit.

Consumul de cereale integrale in mod regulat prezinta un risc mai scazut cu 21 – 43 % de a dezvolta cancer.

Turmericul este condimentul de culoare portocalie cu un continut ridicat de curcumina, care poate fi util in reducerea riscului de cancer.

Curcumina poate suprima initierea tumorala, cresterea si metastazarea.

Inainte de a incepe un tratament sau o dieta impotriva cancerului sunt necesare cateva investigatii medicale: hemoleucograma, citologia urinara, testele pentru markeri tumorali si testele proteinelor sanguine.

Toate acestea au nevoie de un stil de viata sanatos: renuntarea la fumat, o viata sportiva si un somn regulat.