Puterea fructelor redata prin suplimentele cu salvestroli

Salvestrolii sunt niste compusi naturali bioactivi care se regasesc in majoritatea fructelor, legumelor si plantelor din regatul verde. Aceste substante au abilitatea esentiala de a preveni si de a ajuta in lupta impotriva cancerului.

Oricat de multe alimente naturale am consuma, tot nu vom putea vreodata sa oferim organismului nostru vitaminele si mineralele necesare pentru a-si mentine in echilibru functiile vitale.

Si de aceea au fost efectuate cercetari care au dus la descoperirea salvestrolilor – compusi naturali care se regasesc in momentul de fata in suplimente bio perfecte pentru o doza profilactica.

Mecanism nutritional de ajutor pe baza de enzima CYP1B1

Cu timpul, a fost identificat si evidentiat un mecanism nutritional de ajutor care se pare ca s-ar regasi in cele mai intalnite alimente naturale pe care le consumam zilnic.

Este vorba despre fructele, legumele si plantele pe care le folosim des in bucatarie si care ar duce la combatarea si eliminarea celulelor canceroase.

Acest mecanism de aparare se bazeaza pe activitatea metabolica a unei anumite enzime – CYP1B1.

Enzima aceasta este, de fapt, gazda a unui numar de 5800 de enzime care pot fi gasite peste tot prin natura.

Substantele de genul acesta au abilitatea de a face majoritatea toxinelor si medicamentelor solubile in apa si astfel eliminandu-le din corp in mod natural.

Enzima CYP1B1 este, asadar, un mecanism natural de detoxifiere al organismului.

Mai mult decat atat, s-a descoperit faptul ca acest tip de enzima este legata de toate felurile de cancer, indiferent de originea acestora.

S-a mai evidentiat faptul ca enzima aceasta se regaseste acum in toate etapele instalarii cancerului in organism si este vazuta drept un semnal evident si universal al cancerului.

Un adjuvant minune pentru terapiile alternative

Dupa aceste descoperiri, oamenii de stiinta s-au gandit ca pot face ca aceasta enzima – CYP1B1 – sa aiba efecte pozitive in organism in lupta impotriva celulelor canceroase care se dezvolta si duc la riscul aparitiei bolii necrutatoare.

Dupa o indelungata cercetare, specialistii au dezvoltat suplimentul Salvestrol – un adjuvant minune pentru terapiile alternative ca homeopatia, acupunctura si alte plante medicinal cu propietati minune, cum ar fi:

Rostopasca – planta cu multiple propietati curative care contine o gama larga de alcaloizi izochinolonici. In doze mari planta este toxica.

Galbenelele – plante recunoscute cu puternice actiuni antitumorale.

Preparate pe baza de galbenele: pulbere si infuzie de galbenele, tincture sau cataplasma de galbenele. Galbenelele administrate intern sunt practic netoxice, neexistand contraindicatii in acest sens.

Se vor administra totusi cu prudenta, atat intern, cat si extern, celor care au sensibilitate alergica la polenul plantelor.

Pentru ca sunt adjuvanti eficienti, salvestrolii pot fi administrat in acelasi timp cu terapiile de genul chimioterapiei sau radioterapiei, pentru orice forma de cancer.

Salvestrolii – substantele regasite in continutul acestor produse organice sunt substante naturale intalnite in fructe, legume, dar si de plante si verdeturi.

Acestia sunt transformati in interiorul celulelor afectate in compusi ce pot distruge celulele canceroase, totul cu ajutorul unei enzime.

Salvestrolii sunt substante pe care plantele le produc in lupta de aparate impotriva agentilor agresivi externi: ciuperci, virusi, bacterii, lunina UV si insect.

Actioneaza prin proprietatile lor chimice ca un scut de aparare al plantelor.

Salvestrolii se afla intr-un spectru extins de legume si fructe. Si astfel, ne dam seama inca o data ca intr-adevar consumul de astfel de alimente naturale este benefic pentru organism.

Salvestrolii se gasesc in coaja fructelor de culoare rosie, portocaliu, verde intens: capsune, coacaze, mure, affine, zmeura, portocale, struguri, rosii, avocado, broccoli, spanac.

Prin prepararea termica se distruge o buna parte din calitatile plantelor, de aceea se recomanda consumul de fructe si legume crude. Inainte de orice cura cereti sfatul medicului.