Sa vorbim despre costume de baie chiar daca ati trecut printr-o mastectomie

Produsele Ortotech de la Anita stapanesc si plajele

O vacanta ce implica o plaja sau o excursie la spa poate crea o senzatie de neincredere oricarei femei ce a trecut printr-o mastectomie. Ezitarea apare chiar si numai imaginandu-si ca ar mai putea purta un cotum de baie fie el intreg sau din doua piese.

Doar ideea ca cineva ar putea intui ca este nevoita sa poarte o proteza externa de san sau pur si simplu ca acea proteza de san nu va sta la locul ei in costumul de baie sau mai rau, ca aceasta ar putea cadea din acel costum de baie creeaza o stare de spirit ce poate narui orice vacanta.

Insa orice gand sumbru de acest fel poate fi alungat cu putin ajutor din partea expertilor. Si da, Anita impreuna cu Ortotech au experti si pentru rezolvarea acestor situatii.

In primul rand – proteza obisnuita, cea purtata zi de zi – nu trebuie sa fie singura optiune atunci cand e vorba de inot.

La Anita au fost realizate modele speciale de proteze externe de san din silicon adaptate oricui tip de sport, iar pentru a le sublinia matematic le vom spune simplu 1054 X si 1084L/R. Aceste doua modele se potrivesc perfect in toate costumele de baie intregi sau din doua piese comercializate de Ortotech.

Ortotech are contracte cu toate Casele de Asigurari din Romania pentru decontarea setului compus dintr-o proteza externa de san si un sutien (dar si pentru toata gama de dispozitive medicale).

Si pentru ca vorbim de costume de baie la Anita ne gandim la orice tip de silueta si la orice gust ar avea doamnele si domnisoarele atunci cand decid achizitionarea unui astfel de produs.

De la modele mai sport, cum ar fi seria Cardona, la cele elegante din seria Varadero, trecand prin tiparul vesel si tineresc al colectiei Bikini Mexicali.

Pentru doamnele ce prefera sa aiba un decolteu mai inalt si in acelasi timp sa isi schimbe slipul dupa fiecare sesiune de inot au fost create colectiile tankini.

Oricum, indiferent de alegerea facuta, toate modelele de costume de baie au buzunare pe ambele parti ale pieptului, iar linia decolteului este mai inalta fata de costumele de baie obisnuite tocmai pentru a mentine proteza la locul ei si pentru a acoperi orice cicatrice.

Lenjerie – sau cum celebram feminitatea la Ortotech

Lenjeria este esenta stilului oricarei femei. Confortabila, functionala, invizibila sau seducatoare - aleasa in functie de ocazie sau garderoba – lenjeria intima face orice femeie sa se simta bine si ii permite sa arata incantator in hainele ei.

Acest lucru nu se schimba nici macar dupa o interventie chirurgicala. Nici macar dupa o mastectomie!

In colectiile create de Anita femeile isi pot alege sutienul potrivit pentru orice ocazie.

Fara indoiala un sutien creat pentru a fi purtat pe sub tricouri poate deveni punctul central in garderoba unei doamne. Asa cum este modelul Tonya - un sutien ce are cupe preformate si buzunare pentru protezele externe de san realizate din tulle ce lasa pielea sa respire.

Un sutien in culoarea capsunilor este cu siguranta foarte apreciat. Din acest motiv in colectiile Anita si-a facut loc modelul Paris care prin design-ul sau cu picatele ne aduce foarte aproape de starea de spirit specifica verii.

O cina frumoasa in oras, intr-o companie placuta te indeamna sa imbraci ceva mai deosebit.

E momentul potrivit pentru dantela si senzatie de lux sau altfel spus pentru sutienele din gama Anita Fleur ce adauga oricarei ocazii nota in plus de stralucire si acel ceva special.

ORTOTECH, cu o experienta de peste 17 ani, furnizeaza toata gama de proteze, orteze, dispozitive de posturare si incaltaminte ortopedica.

Numerele de telefon la care puteti afla mai multe detalii sunt:

Bucuresti: 021.3260355 Mobil: 0745.17.29.29
Iasi: 0232.311010 Mobil: 0742.10.10.59
Constanta: 0241.619718 Mobil: 0748.88.99.92
Ploiesti: 0244.520474 Mobil: 0742.10.08.63

Mai multe informatii sunt disponibile la www.ortotech.ro sau www.facebook.com/Ortotech