Ce poti face cand ai pielea foarte uscata, afectata de psoriazis sau neurodermatita?

Pielea uscata si foarte uscata este o adevarata provocare atunci cand vine vorba de ritualul de ingrijire si produsele folosite.

Fiind foarte sensibila la agentii externi, cel mai bun sfat in ingrijirea acesteia este acela de a evita baile fierbinti, sapunul dur, soarele si expunerea la vant. Acestia sunt principalii factori externi ce ii accentueaza suferinta.

Totodata este absolut necesara folosirea produselor de ingrijire specifice, iar unul din ingredientele foarte eficiente este ureea. Rezultata din degradarea proteinelor, ureea are o capacitate excelenta de a hidrata si catifela. Valorificand acest ingredient, numismed a cautat formula ideala pentru pielea uscata inca din 1982.

Gama numismed UREA a fost dezvoltata in cooperare cu dermatologi de prestigiu in beneficiul celor cu o piele uscata si foarte uscata, asa cum sunt si cei care sufera de neurodermatita, conditii diabetice sau psoriazis. O utilizare cu regularitate a produselor cu UREA poate sustine si echilibra pierderea de umiditate, pastrand pielea hidratata si impiedicand uscarea ei.

Celelalte substante active continute de produsele din gama - clorura de argint, panthenolul, glicerina – functioneaza intr-un mod eficient, completand ureea la rolul sau de a reface tesutul epitelial si de a-i reda sanatatea fireasca.

Produsele sunt din categoria DERMATOCOSMETICELOR (fara parabeni, fara arome, fara substante parafinice, fara uleiuri volatile), reducandu-se astfel riscul alergiilor si fiind testate dermatologic.

In sezonul cald, mai ales, corpul pierde umiditate rapid si pielea reactioneaza imediat la toti aceia al caror film hidrolipic de protectie este afectat de diverse afectiuni stiute si nestiute. numismed UREA impiedica acest fenomen si reda pielii senzatia de catifelare si aspect natural. Gama contine:

- Gel de dus 5% Urea, 200ml: catifeleaza si hidrateaza in mod delicat pielea extrem de uscata, calmand senzatia de mancarime si iritatie; pielea se va simti catifelata si supla

- Lotiune corp 5% Urea respectiv Lapte de corp 10% Urea 300ml: ofera hidratare intensa si ingrijire pentru pielea extrem de uscata, ale carei descuamari provoaca mancarime;

- Balsam reparator pentru maini 10% Urea, 75ml: eficient in ingrijirea, hidratarea si protejarea pielii uscate si dure a mainilor.

- Balsam pentru picioare 10% Urea, 100ml: ofera ingrijire speciala pentru picioarele extrem de uscate, aspre si crapate, hidratand intensiv si catifeland pielea.

- Unguent pentru calcaie crapate 25% Urea, 50ml: actioneaza ca un pansament pentru calcaiele crapate si batatorite, prevenind infectiile si crapaturile.

- Gel curatare pentru fata&corp 5% Urea, 200ml: potrivit pentru o curatare delicata a pielii extrem de uscate, ce prezinta senzatie de mancarime.

- Crema de zi 5% UREA + Hyaluronic Acid, 50 ml: potrivita si ca baza de machiaj, aceasta va ajuta tenul sensibil si foarte uscat sa-si mentina hidratarea si catifelarea

- Crema de noapte 5% UREA + Hyaluronic Acid, 50 ml: imbunatateste hidratarea tenului sensibil si extrem de uscat, totodata reducand ridurile fine (datorita continutului de acid hialuronic)

- Masca pentru curatare intensa si Masca hidratanta 5% UREA, 2x8 ml: ofera o curatare in profunzime si echilibru tenului uscat

- Sampon 5% UREA, 200 ml: curata cu delicatete si protejeaza scalpul extrem de uscat, ce prezinta mancarimi precum si parul dificil si fin

Produsele numismed UREA se gasesc exclusiv in farmacii, dar si in magazinele online.