GE 132-un mix de antioxidanti puternici care actioneaza ca un scut de protectie impotriva mai multor afectiuni

Cel mai dureros lucru despre lumea in care traim nu se refera la conflictele care se produc pe plan economic si social, ci se refera la faptul ca oamenii sunt prea slabiti si bolnavi ca sa faca ceva in privinta asta.

Iar ca sa iei masuri in legatura cu orice, trebuie sa ai un organism sanatos si rezistent care sa te sustina in tot ceea ce faci.

In acest caz, ce poate fi mai potrivit pentru intarirea unui organism slabit si predispus la boala decat un mix de antioxidanti puternici care sa actioneze precum un scut de protectie impotriva numeroaselor afectiuni care exista.

Un produs perfect care indeplineste aceste conditii este unul care contine ingrediente naturale si are rolul de a sprijini corpul, dar si de a-l impiedica din timp sa se imbolnaveasca.

Acesta este Ge 132. Pentru a imbunatati, asadar, defensiva corpului impotriva radicalilor liberi(care sunt principala cauza pentru aparitia celor mai multe boli cronice) se recomanda urmarea unei diete ce implica si administrarea de suplimente nutritive cu un continut mare de antioxidanti.

Asa cum se intampla si in cazul urmarii unei diete cu produsul Ge 132, capacitatea antioxidantilor naturali din acest complex neutralizeaza productia de radicali liberi si atenueaza efectele acestora asupra celulelor si organismului uman.

Insa ce este mai exact produsul GE 132 si de la ce ii vine denumirea?

Ge 132 este un supliment dietetic care contine extract de Ganoderma lucidum sau ciuperca Reishi intr-o proportie de 20%, laptisor de matca, extract de struguri rosii, extract de ceai verde, dar si proteine din cartilaj si ficat de rechin.

Asa cum se poate constata, produsul Ge 132 Natural este compus doar din ingrediente naturale si din extracte de ierburi si plante cu un efect pozitiv vindecator asupra corpului uman.

Acest ajutor natural ce vine la pachet cu atat de multe ingrediente din natura este o formula japoneza creata, insa in Germania, in conformitate cu toate standardele industriei farmaceutice din UE.

Numele produsului naturist minune vine de la extractul de Ganoderma lucidum ce are in componenta substanta Germaniu organic, care in tabelul elementelor lui Mendeleev este trecuta sub denumirea de GE 132. Asadar, s-a urmat un proces logic ca acest produs special sa fie botezat in acest mod.

Ingredientele complexului de antioxidanti Ge 132 si rolul acestora

Ganoderma lucidum sau ciuperca Reishi mai este numita si “planta longevitatii”. Are in componenta antioxidanti foarte puternici care joaca un rol foarte important in prevenirea afectiunilor cronice: afectiuni maligne, afectiuni cardiovasculare sau afectiuni metabolice.

De asemenea, ciuperca Reishi dispune de capacitatea de a imbunatati functiile sistemului imunitar ale organismului uman.

Laptisorul de matca este o formula bogata in vitaminele A, C, D, E, B5, B6, proteine, minerale, dar si aminoacizi. Datorita acestui continut lupta in permanenta pentru distrugerea microbilor si a bacteriilor si are un rol esential in imbunatatirea starii de sanatate a persoanelor care sufera de stres, de pe urma operatiilor sau in urma unor pierderi suferite.

Extractul de struguri rosii are un impact major asupra sangelui si a inimii. De asemenea, are un efect bun asupra metabolismului si ajuta la activitatea antibacteriana.

Extractul de ceai verde este folosit in medicina traditionala chineza de mai bine de 3000 de ani, avand rezultate dintre cele mai imbucuratoare. Are o actiune puternica antioxidanta, protejeaza inima si vasele de sange, dar regleaza si nivelul de zahar din sange. De asemenea, este cunoscut faptul ca ceaiul verde ajuta la detoxifiere.

Proteinele din cartilaj si ficat de rechin stimuleaza functiile de aparare ale sistemului imunitar, are un rol anti-tumoare si prezinta beneficii, de asemenea, si in activitatile anti-metastaza.

Prin urmare, produsul Ge 132 nu numai ca prezinta o serie larga de avantaje asupra sanatatii si intaririi organismului uman, dar este recomandat si de medicii moderni, care il prezinta ca un supliment minune in cazul mai multor afectiuni ce parca nu isi mai gasesc solutionare in modul obisnuit.

Acest produs poate fi gasit si comandat de pe site-ul ge-132.ro, unde pot fi aflate mai multe informatii despre beneficiile sale, dar si despre modul de administrare si parerile specialistilor.