Korill, sansa ta pentru un colesterol in limite normale

Studiile arata faptul ca aproape jumatate dintre romani se confrunta cu un nivel crescut al colesterolului. Cauzele pot fi multiple, de la alimentatie nesanatoasa, la istoric familial, deci cauze genetice.

Vestea buna este ca s-au descoperit solutii pentru a tine colesterolul sub control si a evita astfel afectiuni grave, precum cele cardio-vasculare.

Colesterolul total este alcatuit din doua componente: lipoproteine cu densitate mica (LDL sau colesterol rau), lipoproteine cu densitate mare (HDL sau colesterol bun). Alaturi de colesterol, din lipidele sanguine fac parte si trigliceridele. Un nivel ridicat al acestor factori este considerat riscant, intrucat poate declansa afectiuni ale inimii.

Oamenii de stiinta au descoperit faptul ca un ulei extras dintr-o specie de crustacee (Euphasia superba) care habiteaza in principal in Oceanul Antarctic, cunoscut drept cel mai curat ocean al Planetei, are rolul de a mentine in limite normale colesterolul total si de a preveni astfel boli grave.

Beneficiile uleiului de krill

Uleiul de krill este bogat in astaxantin, cel mai puternic antioxidant marin cunoscut, dar si in acid eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA), doua tipuri importante de acizi grasi Omega-3, care ajuta la reducerea trigliceridelor si a inflamatiei, cunoscute pentru efectele negative pe care le au asupra vaselor de sange si a circulatiei sangvine.

Cercetarile au aratat faptul ca acest tip de ulei are rolul de a reduce vascozitatea sangelui si de a mentine tensiunea arteriala in limite normale, ajutand astfel la buna functionare a sistemului cardiovascular.

Dincolo de efectele benefice pe care la are asupra inimii, uleiul de krill sprijina mentinerea unei functii cognitive normale si imbunatateste vederea.

Uleiul de krill contine, spre deosebire de uleiul de peste, fosfolipide care sunt mai usor de absorbit de catre organism si care ajuta la imbunatatirea functiei hepatice prin continutul de colina.

S-a dovedit stiintific ca o doza zilnica de 1 pana la 3 grame de ulei de krill reduce nivelul colesterolului total si al trigliceridelor de 40 de ori mai eficient decat aceeasi doza de ulei de peste.

Korill contine ulei de krill concentrat

Korill este un produs care contine ulei de krill pur. Se prezinta sub forma unor capsule mici, moi si usor de inghitit. Spre deosebire de produsele pe baza de ulei de peste, acesta nu prezinta reflux gastric neplacut.

In schimb, atunci cand este administrat cu regularitate, Korill vine cu toate beneficiile uleiului de krill: scade colesterolul rau cu pana la 32%, colesterolul total cu 13% si trigliceridele, cu 11%.

Uleiul de krill utilizat in Korill este pur, proaspat obtinut, nu contine conservanti si metale grele, asa cum se intampla in cazul produselor pe baza de ulei de peste, obtinute prin metode agresive chimice si termice de prelucrare.

Korill imbunatateste performantele intelectuale si mentine functia hepatica normala.

Doza recomandata pentru adulti este de una-doua capsule de Korill pe zi. Se recomanda administrarea Korill in cure de minimum trei luni, urmate de o pauza de doua saptamani. Pentru o eficienta sporita si de durata este indicat ca aceste cure sa fie repetate de doua-trei ori pe an.

http://sanience.ro/korill/