De ce e bine sa stii care sunt cele mai bune cabinete stomatologice din Bucuresti

Numai cel pe care l-a durut maseaua macar o data in viata e pe deplin constient de importanta cunoasterii celor mai bune cabinete stomatologice Bucuresti.

Cu sanatatea nu este de gluma, desi avem tendinta s-o ignoram pana cand incepe, cu adevarat, sa isi faca simtita prezenta vreo problema.

Atunci trecem urgent in cealalta extrema, mergand la mai multi doctori si specialitati decat e cazul, confruntand diagnostice si tratamente.

La fel si in cazul sanatatii dentare, nu ne ingrijoram decat in momentul in care apar problemele si atunci vrem nu numai sa ne fi dus la controalele de rutina despre a caror utilitate auzisem cate ceva, ci sa si avem la indemana, eventual intr-un portal pe net – cum e Bucuresti365 - adresele, dar si parerile pacientilor asupra celor mai bune cabinete stomatologice din oras.

Stim cat de mult conteaza sa nimeresti pe mana unui medic care sa te inteleaga (fie ca ti-e frica, fie ca nu ai mai trecut de mult pe la dentist), sa comunice si sa nu te „certe”- asa cum multi medici o fac cu o placere evidenta, chiar daca tu ai trecut de mult de varsta pantalonilor scurti sau a coditelor cu pampoane, sa lucreze bland, dar, mai ales, profesionist, cu aparatura si materiale de ultima generatie, in conditii de igiena perfecta, intrebuintand, de asemenea, tehnici moderne, iar rata pacientilor nemultumiti sa fie cat mai mica, eventual zero. Si daca se poate, nici sa nu te ruineze.

Aparent sunt multe cerinte, de fapt, acestea sunt doar cele de baza si, in acelasi timp, de bun simt. In functie de problemele dentare ale fiecaruia, cu ajutorul informatiilor listate in portatul amintit, pot fi identificate exact cabinetele cele mai potrivite (specializate in rezolvarea problemelor respective, cum ar fi implantul dentar, de exemplu).

Din pacate, dintii nu ne ofera decat o a doua sansa (si nu toti), asa ca cel mai bine este sa le acordam si noi lor sansa de a se dezvolta sanatosi si de a ne insoti astfel, cat mai mult de-a lungul vietii, iar daca totusi nu o fac, atunci oprtunitatea de a fi inlocuiti de profesionisti experimentati.

Va doresc sa mergeti la dentist doar pentru a-l saluta la controalele de rutina si a va lauda cu dantura voastra perfect ingrijita (caci, sa nu uitam, regulile de igiena dentara au un rol vital) si perfect sanatoasa, dar daca nu este mereu cazul si chiar aveti probleme, atunci aveti nevoie sa stiti cu exactitate carui cabinet stomatologic sa va adresati.