Scapa de kilogramele in plus cu ajutorul criolipolizei

Kilogramele in plus, o problema a lumii contemporane

Datorita activitatii de birou pe care o impune locul nostru de munca, dar si a sedentarismului crescut pe care viata cotidiana ne determina sa o avem, neavand timp suficient pentru miscare si ceva sport, asa cum ne recomanda medicii, foarte multi dintre oameni se confrunta cu zone in care se depune tesut adipos in exces, indiferent de regimul alimentar pe care il adoptam.

Pentru a scapa de aceste inconveniente, o noua procedura de topire a grasimilor a luat avant, denumita criolipoliza, care presupune inghetarea celulelor adipoase nefolositoare si eliminarea lor din organism.

Ce este criolipoliza?

Ea se prezinta ca fiind o tehnologie medicala neinvaziva, care imbina vacuum-ul cu tehnica racirii controlate, pentru a localiza si reduce grasimea din organism.

Fiind o metoda revolutionara frecvent folosita cu real succes in clinicile de profil europene, aceasta raceste in mod gradual temperatura corpului la nivel subcutanat, astfel incat sa distruga grasimile, fara a afecta muschii sau pielea, pentru ca, in final, eliminarea celulelor “moarte” sa se faca prin ficat.

Beneficiile procedurii

In primul rand, criolipoliza a fost dovedita ca fiind singura metoda de a pierde in mod natural din greutate, nu presupune realizarea de incizii sau anestezie si nici injectarile ce se fac in cadrul altor proceduri de remodelare corporala, este pretabila atat femeilor, cat si barbatilor, si, cel mai important, nu este necesara o perioada de recuperare dupa realizarea interventiei.

Ca sa iti atingi obiectivul, ai nevoie de doar cateva sedinte.

Pentru mai multe detalii legate de Criolipoliza, va invitam sa urmariti site-ul artist-touch.ro si sfaturile specialistilor prezente in cadrul acestuia.