Hoya, excelenta si performanta

O pereche de ochelari de calitate, care sa aiba rezistenta si sa ofere confort, poate fi greu de gasit.

Insa nu si la Hoya Vision Care, producator global de lentile de ochelari si produse optice.

Cele mai performante lentile pentru ochelari

O pereche de lentile pentru ochelari Sensity reactioneaza in aer liber, ceea ce inseamna ca se vor colora imediat, exact ca o pereche de ochelari de soare. In momentul in care intri intr-o incapere, aceste lentile vor redeveni transparente. Pe tot parcursul acestor tranzitii nu este afectata calitatea lentilelor in ceea ce priveste protectia UV. Aceasta ramane constanta, de 100%.

Tehnologie fotocromica avansata

De asemenea, raman intacte si in momentul in care esti la mare sau intr-o zi caniculara de vara. Aceste calitati se datoreaza tehnologiei Stabilight. Inainte de a fi scoase pe piata, lentilele reactive la lumina Hoya Sensity au trecut prin cele mai serioase teste in climate, regiuni, altitudini si temperaturi diferite. De aceea, poti avea incredere deplina in aceste produse. Sunt foarte bine adaptate la noile tendinte de design si asigura un contrast excelent.

Lentilele Sensity reactive la lumina pentru ochelari sunt comercializate in trei variante de culoare: Bronze Brown, Silver Grey si Emerald Green. Aceste lentile sunt compatibile cu o gama larga de produse performante, ca de exemplu lentilele progresive Hoyalux iD, a caror performanta a fost recunoscuta la nivel mondial.

Poti opta pentru lentilele Sensity reactive la lumina, care se adapteaza in functie de mediul inconjurator, ceea ce inseamna ca ochii nu vor mai fi solicitati in momentul in care iesi in soare. Mai exact, aceste lentile se coloreaza in aer liber, actionand exact ca o pereche de ochelari de soare si revin imediat la o transparenta deplina in interior.

O alta calitate esentiala a lentilelor Sensity reactive la lumina este aceea ca asigura 100% protectie impotriva radiatiilor de tip UVA si UVB .
Tehnologia acestora asigura performanta, protectie si confort, indiferent de climat sau sezon.

Lentilele reactive la lumina Sensity sunt fabricate folosind tehnologia Hoya Photochromic Precision, ceea ce inseamna ca dau dovada de o precizie microscopica. Moleculele sunt distribuite uniform pe intreaga suprafata a lentilelor, ceea ce le confera o mult mai buna rezistenta si performanta.

Lentilele Hoya DriveWear sunt o alta optiune excelenta, caci ofera protectie impotriva luminii puternice. Ochelarii care au astfel de lentile, care combina o tehnologie polarizata cu cea fotocromatica asigura o vedere perfecta indiferent de conditiile meteo.

Lentile eficiente pentru interior

Hoya satisface si nevoia clientilor pentru produse optice de calitate care pot fi folosite in interior, pentru citit, pentru calculator sau pentru birou. Astfel, pentru munca la birou sunt ideale lentilele D WorkStyle V+, care se adapteaza la mediul de lucru individual avand cel mai larg camp vizual posibil la distanta intermediara de lucru. Addpower TrueForm sunt cea mai buna alegere pentru lectura, in timp ce Lecture B TrueForm sunt perfecte pentru lucrul la calculator.

Cele mai avansate tratamente

Hoya Vision Care face parte din Hoya Corporation, o companie globala cu sediul in Tokyo, Japonia, si lider in furnizarea de produse de inalta tehnologie, inovatoare si indispensabile pentru ingrijirea sanatatii.

Motto-ul companiei, „Eye for detail”, se reflecta in fiecare produs, de calitate exceptionala, cat si in serviciile excelente oferite. Sunt lentile care ofera clientului o vedere clara si corecta.

Compania produce si comercializeaza atat lentile pentru ochelari, cat produse optice, fabricate dupa cele mai noi si cele mai performante tehnologii. De aceea sunt produse de incredere, care iti ofera cel mai mare confort.

Compania ofera mai multe tratamente, printre care Hi-Vision LongLife, cel mai avansat si mai durabil tratament antireflex de pe piata, Super Hi Vision, care se bucura de o mare rezistenta impotriva zgarieturilor cat si Hi Vision Aqua , care elimina reflexiile suparatoare.