Sisteme economice de incalzire AMASS

Compania AMASS nu este un simplu distributor al unor solutii de incalzire moderne si eficiente, ci si partenerul dumneavoastra de incredere atunci cand vine vorba de sisteme economice de incalzire.

Intr-adevar, cu totii ne dorim un sistem de incalzire mai eficient din punctul de vedere al costurilor, avand in vedere ca sezonul rece este destul de lung.

De aceea, AMASS este partenerul care a inteles ca solutia consta in noua tehnologie, in cercetare si dezvoltare continua si colaborare cu branduri de renume din acest domeniu.

Cu alte cuvinte, sistemele de incalzire traditionale precum centrala termica pe gaz nu vor putea depasi niciodata eficienta incalzirii electrice in pardoseala, respectiv a radiatoarelor electrice cu roca vulcanica.

De ce? Motivele sunt numeroase si le veti afla treptat in cadrul acestui articol care va invata cum sa alegeti inteligent pe termen lung. Asadar, una dintre conditiile obligatorii pentru ca sistemul dumneavoastra de incalzire sa ofere randamentul dorit cu un consum redus este resursa utilizata pentru functionare.

Atat incalzirea in pardoseala , cat si radiatoarele cu roca vulcanica sunt alimentate cu energie electrica. Aceasta este o resursa inepuizabila si usor regenerabila, care poate fi obtinuta cu ajutorul aerului, soarelui, apei, energiei nucleare etc.

Ce inseamna acest lucru din punct de vedere financiar? Un pret constant si avantajos al energiei electrice, spre deosebire de gaz. Chiar daca pana acum gazul a fost o resursa principala folosita la incalzirea locuintelor, iata ca balanta se inclina din ce in ce mai mult in ultimii ani in favoarea energiei electrice.

In ultimii 15 ani, acesta a inregistrat o crestere semnificativa fata de unitatea electrica ( de cel putin 4 ori mai mult). Ce se preconizeaza in legatura cu viitorul gazului? Resursele de gaz devin din ce in ce mai limitate, ceea ce va scumpi si mai mult pretul acestuia. Asadar, orientarea clientilor trebuie sa se faca catre sistemele de incalzire electrice, acestea fiind solutia pentru viitor.

Pe langa costul combustibilului utilizat, indicele de inertie termica este un factor extrem de important pentru confortul si economisirea unor sume de bani importante. Radiatoarele electrice cu roca vulcanica sunt mult mai eficiente decat cele din otel, avand in vedere ca roca vulcanica este roca cu cea mai mare inertie termica.

In procente, acest lucru inseamna un consum redus cu pana la 30 – 40 % fata de radiatoarele clasice alimentate cu gaz desi aceste radiatoare cu roca vulcanica sunt alimentate electric. Si tot acumularea caldurii si degajarea acesteia treptat aduce economii si eficienta si in cazul incalzirii in pardoseala.

Un alt motiv pentru care aceste doua sisteme sunt economice este automatizarea acestora. in ambele cazuri se folosesc termostate cu functii inteligente, care va permit un control excelent a temperaturii si functionarii sistemului nu doar atunci cand sunteti acasa, ci si atunci cand lipsiti.

Automatizarea contribuie la diminuarea consumului in mod considerabil in comparatie cu solutiile de incalzire pe gaz.si desigur, aceste sisteme folosesc o cantitate mai mica de energie pentru acoperirea necesarului termic, avantaj care duce la economii importante in cazul ambelor metode propuse de AMASS.convingeti-va singuri intrand pe siteul www.amass.ro