Conferinta Serviciile de ingrijire pe termen lung si schimbarile demografice

Bella Romania Impex Srl, parte a Grupului polonez TZMO SA, lider european in furnizarea produselor de ingrijire pe termen lung, organizeaza in colaborare cu ADIV Romania, membra EDE (ASOCIATIA DIRECTORILOR INSTITUTIILOR PENTRU VARSTNICI) Conferinta „Serviciile de ingrijire pe termen lung si schimbarile demografice”.

La eveniment vor participa lideri si formatori de opinie, reprezentanti si membri ai Organizatiei Europene de ingrijire pe termen lung a persoanelor varstnice (“European Association of Organizers of Directors and Providers of Long-Term Care for the Elderly”, E.D.E.), Presedintele A.D.I.V. Romania, Presedintele Academiei Internationale Ana Aslan, Presedintele Asociatiei Nationale de ingrijiri Paliative, reprezentanti de prestigiu ai mediilor socio-politic si academic, precum si peste cincizeci de manageri ai institutiilor de asistenta sociala din Romania si din strainatate.

Conferinta se desfasoara in zilele de 4, 5 si 6 aprilie 2016, la Hotel Orizont, str. 3 Brazi nr. 6, Predeal, judetul Brasov.

Obiectivele si scopul Conferintei:
- prezentarea sistemului de ingrijire pe termen lung din Romania, pentru persoanele varstnice si pentru persoanele cu dizabilitati, din mediul de stat si din cel privat
- analiza mecanismelor realiste si cele mai bune practici pentru dezvoltarea sustenabila a acestui domeniu
- schimbarile impuse de evolutia demografica
- schimb de experienta (Romania, Polonia, Germania, Franta)

Contact:
Departamentul de Marketing al
Sc. Bella Romania Impex Srl
e-mail: [email protected]
tel: 021 350 08 80 / 0800 800 208
www.bella.ro/www.tzmo.ro