Transpiratia excesiva, o problema dermatologica, endocrinologica sau psihologica?

Ce deodorant rezolva aceasta afectiune?

Una dintre marile probleme cu care se confrunta multe persoane este transpiratia excesiva, urmata de miros urat, senzatie neplacuta si o stare generala proasta.

O astfel de problema te poate afecta din mai multe puncte de vedere si poate avea mai multe cauze.

In primul rand poti dezvolta o jena sociala, pierdere a increderii in propria persoana si in acest fel eviti sa mai socializezi si sa te bucuri de lucrurile care te fac fericit.

Cine sufera de transpiratie excesiva?

Transpiratia este o secretie transmisa de glandele sudoripare prin care organismul isi face termoreglarea. Cand afara este o temperatura ridicata, corpul absoarbe caldura prin procesul de evaporare al apei. In acel moment corpul se racoreste, iar pielea se hidrateaza.

Totodata, transpiratia este un proces prin care corpul elimina substante pe care organele nu le pot elimina altfel. Exista totusi cazuri cand transpiratia devine excesiva, iar acesta poate fi un semnal de alarma din punct de vedere medical.

Unul dintre motivele pentru care puteti suferi de transpiratie excesiva apare in cazul unei afectiuni endocrine. Totodata, o ciroza hepatica, o insuficienta renala cu nivel mare de creatinina si acid uric pot fi cauzele unei transpiratii excesive.

Problemele de natura psihologica sunt un alt motiv pentru transpiratia excesiva. Persoanele foarte emotive, care sufera de anxietate, care lucreaza in medii foarte stresante si care consuma in exces cofeina, tutun sau alcool pot avea aceste probleme. Totodata, trebuie avut in vedere ca si obezitatea este un alt factor care determina hipersudoratie.

Odaban este solutia pentru a scapa de transpiratia excesiva

Desi astfel de probleme afecteaza peste 1% din populatie si urmarile sunt destul de neplacute, acum exista o solutie. Spray-ul antiperspirant deodorant Odaban este solutia perfecta. Acesta ofera protectie impotriva transpiratiei excesiva si este recomandat la nivel mondial de cei mai priceputi medici dermatologi pentru ca este foarte eficient in combaterea problemei transpiratiei excesive.

Este recomandat ca spray-ul sa fie folosit intre 6 si 12 luni, in functie de nevoi si de gravitatea problemei pe care o aveti.

Spray-ul antiperspirant deodorant Odaban are o formula bazata pe o concentratie de 20% clorhidrat de aluminiu, in timp ce antiperspirantele obisnuite au concentratie de doar 8%. In acelasi timp, pompa care pulverizeaza este conceputa de asa natura incat sa elibereze de fiecare data aceeasi cantitate de solutie.

In acest fel evitati iritatiile provocate de o cantitate in exces. Este recomandat sa aplicati o singura pulverizare, cel mult doua, in zona cu probleme.
Spray-ul antiperspirant deodorant Odaban se aplica foarte usor, nu iti creeaza disconfort si este foarte eficient.

Produsul trebuie aplicat seara, inainte de culcare. Este recomandat si foarte important ca pielea sa fie foarte uscata inainte de aplicare. In cazul in care il folositi atunci cand sunteti transpirat, puteti suferi o iritare a pielii. Asadar, inainte sa folositi antiperspirantul Odaban uscati zona sau aplicati pudra talc.

Totodata spray-ul se aplica in mod diferit la femei si la barbati. In primul rand, pielea barbatilor este mai groasa, iar parul din zona axilei ofera pielii o protectie in plus. Din acest motiv, este recomandat ca femeile sa nu pulverizeze direct pe piele, ci sa aplice solutia pe o discheta de bumbac, iar apoi sa o foloseasca in zona axilei, intr-o zona centrala pe un diametru de 3-4 cm. In aceasta zona sunt localizate cele mai multe glande sudoripare. In acelasi timp, barbatii pot pulveriza direct pe axila, in zona centrala.

Valabil si pentru femei si pentru barbati este sa absorbati cu un servetel daca ati pulverizat in exces.
Un alt sfat pentru folosirea spray-ului antiperspirant deodorant Odaban este sa nu aplicati decat in zonele de transpiratie excesiva. Evitati sa aplicati in zone mari si nu il folositi pe membrane, mucoase sau pe rani. In zona capului folositi un tampon de bumbac cu care sa tamponati usor, cu moderatie.

In cazul in care ati folosit prea mult spray antiperspirant opriti tratamentul si lasati pielea sa se odihneasca. In acest caz transpiratia excesiva va reveni, iar apoi puteti relua tratamentul.

De-a lungul timpului cei care au folosit spray-ul antiperspirant Odaban au observat o remediere a problemei dupa doar cateva aplicari, dar chiar si asa continuati tratamentul pana cand problema este rezolvata 100%. Aplicarea cu moderatie este cea mai buna metoda de tratament.

In concluzie, spray-ul Odaban reduce transpiratia excesiva cu pana la 90% dupa doar cateva aplicari, este testat dermatologic si combate transpiratia abundenta de la nivelul picioarelor, mainilor, palmelor sau orice alte zone afectate de hiperhidroza. Are un miros neutru si poate fi folosit atat de barbati, cat si de femei. Este recomandat sa fie folosit o data sau de doua ori pe saptamana, nu lasa urme pe haine si este foarte usor de aplicat atat de femei, cat si de barbati.

Spray-ul antiperspirant deodorant Odaban contine ingrediente active eficiente care au capacitatea de a reduce transpiratia in proportie de 90% si poate fi achizitionat din orice farmacie Sensiblu sau din magazinul online oficial odaban.ro.