Scapati-i rapid pe cei mici de paduchii de cap

Inceputul de an scolar sau revenirea in bancile clasei imediat dupa o vacanta, este pentru cei mai multi dintre noi un moment de reacomodare: trezitul de dimineata, drumul pana la scoala si temele. Toate par sa dea batai de cap atat celor mici, cat si parintilor, mai ales dupa o perioada de pauza.

Fiecare revenire la scoala incepe, in mod firesc, cu un control de rutina facut la cabinetul medical al scolii.

Asistentele ii masoara pe cei mici pentru a vedea daca s-au mai inaltat, ii cantaresc si ii supun unui mic control medical, pentru a vedea daca starea de sanatate a unuia poate sa puna in pericol sanatatea celorlalti.

Practic, cadrele medicale vor sa izoleze rapid cazurile depistate, pentru a nu provoca o epidemie. Asta pentru ca, bolile copilariei se transmit rapid in randul copiilor, fie ca vorbim de pojar, varicela sau oreon. La fel se intampla si cu virusii care provoaca gripa sau chiar cu paduchii de cap.

Acestia din urma, paduchii de cap, sunt cel mai delicat subiect dintre cele amintite mai sus, cu toate ca ei sunt o problema comuna a zilelor noastre, care nu are niciun fel de legatura cu igiena personala. Paduchii sunt niste insecte mici, transparente, cu 6 picioare, care abia se pot distinge cu ochiul liber.

Femela paduche poate depune pana la 10 oua pe zi, ceea ce inseamna ca se inmultesc rapid. Ouale se gasesc in apropierea radacinii firului de par, foarte aproape de scalp si sunt dificil de indepartat.

Deci, cu cat detectam mai devreme paduchii, cu atat putem scapa mai usor de ei, mai ales ca se transmit si rapid, prin contactul dintre doua capete si prin obiectele de uz personal pe care le ,share-uiesc’ copiii intre ei, cum ar fi: caciuli, clame de par, pieptene sau palarie.

Tocmai din aceste motive este indicat sa utilizati tratamente testate clinic, pe care le gasiti in special in farmacii. Spre exemplu, Paranix este lider de piata in Europa in eliminarea paduchilor de cap, precum si in prevenirea acestora.

Daca urmati instructiunile in mod exact, cu samponul Paranix veti scapa scapa de paduchi in 10 minute, iar cu spray-ul reusiti sa ii omorati 100% in 15 minute.

Totodata, e bine de stiut ca Paranix vine in ajutorul vostru si cu un produs de preventie – un spray care protejeaza 24 de h.

Daca de boli precum oreon si pojar nu ii puteti feri pe cei mici, cu spray-ul de preventie de la Paranix, va asigurati ca la inceput de an scolar sau dupa o vacanta, copiii nu vor avea probleme cu paduchii de cap.